adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bugün uyanana kadar 4 tane rüya gördüm hepsinde ölüyodum ve hepsinde babaannem yanımdaydı hani 1 olur 2 olur anlarım 3 olur yok artık derim de 4 ne la bukadar ölür mü bi insan psikolojim bozuldu
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 arıyamam telefon şehir dışına kapalı cepte kontor yok çünkü liraya geçtik ama lirada yok
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 telefon numarasını ver özelden bi arayım ben açan olursa yaşlı teyzeyse kapatırım direk pardon yannış oldu diye.
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bu aksiyonlu rüyamı paylaşmaktan vazgeçtim.
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 sorduk mu arkadaşım git kendi topic'ini aç burda ben ölürüm sadece! @kermit sağol moruk birazdan dışarı çıkıcam kontorlü telefondan ararım
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ben genelde böyle kötü rüya görüp tanıdığım bi,riside varsa içinde ararım o yüzden dedim. kontorlüden arıycaksan iyi o zaman. merak içinde kalır insan çünki. rüyaya ne kadarda inanmasan bi şekilde etkileniyosun.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Shaggy de ölmüş :( Geçen gün gördüğüm rüyada, arkadaşla gitar hero oynamaya gitmişiz.Yer yokmuş biri kalkıyo böyle ama biz de direk kapıyoruz sonra eleman geliyo orası bizimdi kalkar mısınız diyo.Kalkmayız falan filan eleman gidiyo 10kişiyi topluyo başımıza üşüşüyolar.Usulca kalkıyoruz ama kavga çıkıyo biri bıçaklıyo beni.Arkadaşa noldu bilmiyorum kızıyorum ulan tek başıma bıraktın beni falan diye.Böyle batıyo bıçak o acıyı hissediyorum sonra uyandım... Anladım ki ayağımda tırnak batması olmuş o batıyomuş.
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ben hiç etkilenmedim kermit ama son derece aksiyonlu bir rüyaydı.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 oldum. hemde 5 kere. hepsi ayni ruyada. reskill cekti gm.
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 rüyamda değilde uyurken kolumun üstünde yatmışım birden uyandımda kolumu hissetmiyordum yok gibiydi çok güzel bi duyguydu bi daha yapamadım
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 geçen rüyamda görükleye gidiyorum arabayla kamyon devrildi önümde
copry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 yaklaşık 960 yaşına kadar yaşıycaksın demek ki kolay gelsin işin zor valla
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 ne biçim bir başlık mış bu ya,Allah ömrünü uzatsın işallah yediğin ve izlediğin birşeyler bilinç altını tetiklemiş aldığın bir ilaç da olabilir.Bir babannenle konuş elini öp ama bence,büyük bir fayda görebilirsin ondan...
Öne çıkan mesajlar