adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bugün uyanana kadar 4 tane rüya gördüm hepsinde ölüyodum ve hepsinde babaannem yanımdaydı hani 1 olur 2 olur anlarım 3 olur yok artık derim de 4 ne la bukadar ölür mü bi insan psikolojim bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 öldürmeyen rüya güçlendirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 babanneni bi ara istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 arıyamam telefon şehir dışına kapalı cepte kontor yok çünkü liraya geçtik ama lirada yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 telefon numarasını ver özelden bi arayım ben açan olursa yaşlı teyzeyse kapatırım direk pardon yannış oldu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Rüyalarda kendini ölü göremezzzmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bu aksiyonlu rüyamı paylaşmaktan vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 sorduk mu arkadaşım git kendi topic'ini aç burda ben ölürüm sadece! @kermit sağol moruk birazdan dışarı çıkıcam kontorlü telefondan ararım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 hayır ciddi olamassın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ölmedim ki. zaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ben genelde böyle kötü rüya görüp tanıdığım bi,riside varsa içinde ararım o yüzden dedim. kontorlüden arıycaksan iyi o zaman. merak içinde kalır insan çünki. rüyaya ne kadarda inanmasan bi şekilde etkileniyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Shaggy de ölmüş :( Geçen gün gördüğüm rüyada, arkadaşla gitar hero oynamaya gitmişiz.Yer yokmuş biri kalkıyo böyle ama biz de direk kapıyoruz sonra eleman geliyo orası bizimdi kalkar mısınız diyo.Kalkmayız falan filan eleman gidiyo 10kişiyi topluyo başımıza üşüşüyolar.Usulca kalkıyoruz ama kavga çıkıyo biri bıçaklıyo beni.Arkadaşa noldu bilmiyorum kızıyorum ulan tek başıma bıraktın beni falan diye.Böyle batıyo bıçak o acıyı hissediyorum sonra uyandım... Anladım ki ayağımda tırnak batması olmuş o batıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ben hiç etkilenmedim kermit ama son derece aksiyonlu bir rüyaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 oraya ama hiç gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 oldum. hemde 5 kere. hepsi ayni ruyada. reskill cekti gm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 rüyamda değilde uyurken kolumun üstünde yatmışım birden uyandımda kolumu hissetmiyordum yok gibiydi çok güzel bi duyguydu bi daha yapamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kolunun üstüne yatmayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 geçen rüyamda görükleye gidiyorum arabayla kamyon devrildi önümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kamyonu devirdim diyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 yaklaşık 960 yaşına kadar yaşıycaksın demek ki kolay gelsin işin zor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 en iyi ölmek 5 kere ölmektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Öldüm de uyandım gülüm- Memati Baş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 ne biçim bir başlık mış bu ya,Allah ömrünü uzatsın işallah yediğin ve izlediğin birşeyler bilinç altını tetiklemiş aldığın bir ilaç da olabilir.Bir babannenle konuş elini öp ama bence,büyük bir fayda görebilirsin ondan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar