BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Fistan said: dunhill cok les bi sigara Direk İngiltere ithal ise gayet iyi. İkinci kalite tütün veya Gümak sigarası ise evet kötü. Bulabilirsen zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Arka sayfada herkez yazılmış bir de bahar diye bir sigara vardı. Mahallede bir tek annemle babam içiyordu. Sonra kaldırdılar da bizimkilerin ömrü uzadı cok net şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ARkadaşlar istanbulda kısa filtresiz camel nereden bulurum biri bana yer söylesin. Önümü açsın, duacısı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Hiçbiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 hepsi de zehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Disappear said: tutun saranlara sari old holborn derim. virginia bok gibi geliyo daha sonrasinda.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 kesin denmiştir ama en iyi sigara ölü sigaradır arkadaşlar. öldürün ve onu yılda bir ve bayramlarda anın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ahahahah....valla şunu yazacaktım, ren yazmış.benden kesin daha uzun yaşayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 filtresiz camel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 kent slim gri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 sigaranın devlet tarafından legal olarak satılan dünyanın en yüksek oranda sağlık sorunu/ölüm , bağımlılık yapan u......u olduğunu biliyorsunuz değil mi beyler ? işte buna deliriyorum ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Ren said: kesin denmiştir ama en iyi sigara ölü sigaradır arkadaşlar. öldürün ve onu yılda bir ve bayramlarda anın. itiraz ediyorum.. en iyi sigara dolu sigaradır. diyip şuraya bir gif yapıştırmak isterdim ama olmuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 camel green kent xd blue range hafif ekonomi kasmam gerekiyorsa west mavi alıyorum bu aralar. tabi şuan elimde olan camel soft tam tersini söylüyor amas abit kalamıyorum tek sigarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 west mavi mentollü değil de mi light galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 camel soft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Winston ezer abi. Tartismasiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 pontipati said: west mavi mentollü değil de mi light galiba yok dediğin west ice, benim dediğim koyu mavi olan, çok çok kötü değil. 5.5 liraya düştü sanırım şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 west ice ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 para varsa marlboro blue-ice yoksa lucky strike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 west ice 6 idi oda 5.5a düştü sanırım, ama mentollü ve ucuz bir şey arıyorsan viceroy mentol var öneririm, west icedan daha iyi. genel olarak parliament mentol ve blue ice daha iyi tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 bırakın bu ayakları.. alt tarafı 8. sınıf böcek ve fare ilaçlı tütünler ile hava atıyorsunuz ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Winston box en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 en iyisini en iyiler bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 winston soft daha iyi, ama camel kırılınca daha bi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Winston Soft or afk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar