Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 beğendim tabi kardeş nefis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 yıllardır lark içiyom lan ben dasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 marlboro blue ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 içen yoksa öldürüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Kent Switch ve Lucky Strike Mentolün tadı berbat.. Marlboro Blue Ice bunlara göre kat kat daha iyi.. Muratti'nin ise Marlboro'ya yakın bir tadı var ancak Marlboro da çok sıktı sürekli içtiğim için.. Tüm sigara markalarının (slimler hariç) tüm paketlerini denedim. En çok içtiklerim sırasıyla L&M, Winston Light, Lucky Strike, Marlboro kısa, touch, Muratti ve Camel Black oldu. 1 yıldır hala Camel Black içiyorum. Eğer Davidoff Black güzelse ona geçebilirim. Bu arada filtresiz camel'ı araştıracağım. Ben sigaraları hep filtresiz içiyorum ama filtreyi çıkardığım için 2-3 fırt ziyan oluyor maddi olarak zarara giriyorum. 5 kuruşun bile hesabını yaptığım için Davidoff Black deneyeceğim onun kağıdı farklıymış bakalım tadı Camel Black kadar güzel mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Davidoff blacki sevmedim ya hiç tütün tadı alamıyorum. Camel Black daha iyi bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 vay vay vay milletin elinden malbuşlar davidoflar düşmüyor nerden buluyorsunuz parayı söyleyin biz de içelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 gauloises. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Winston Soft içenler ve içmeyenler olarak ikiye ayrılırmış tiryakiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Aynen winston varken gerisi ot gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Hafif içenler winston xsence deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 1995 'te Marlboro Box (kırmızı) ile başladım. 2000 Yılından bu yanada Winston Box (kırmızı) içiyorum. Benim için en güzeli bunlar. Keşme içmesek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 içtiğim sürece hep winston soft içtim. ondan aldığım tadı başkası vermezdi. sonra bıraktım. en güzeli bırakmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 winston baya kötü sigara. üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Seele said: gauloises. bunu geçen bi arkadaşa biri hediye etmiş almanyadan. çok ağır abi bitiremedim, mavi paketti sanırım. nasıl içiyorsun bunu. bildiğin yarıda bıraktım ben belki light sigaraya alıştığım için öyle gelmiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 herkez icemez onu ama baska sigarada kesmez baslarsan. bir firt cektiginde böyle yumruk gibi bogazina oturur. ben 6 aydir icmiyorum ama icersem yine onu icerim. Kirmizi olani var birde daha hafif aslinda fransiz sigrasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 aa fransız sigarasıymış doğru. alman sanıyordum ben lkhdgsgklh cahilliğimden utandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 DRaGoN_SLaYeR said: içen yoksa öldürüyorum? bitmedi o var dibinde ver ben içerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Neymis simdi en iyi sigara ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 si-gara si-gara siga-ra sigaaaaaaraaaaaa böle şarkı yokmudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Wolas said: si-gara si-gara siga-ra sigaaaaaaraaaaaa böle şarkı yokmudu yok o öyle değil http://www.youtube.com/watch?v=DyDdMA0hfXg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 toplasan 2 3 paket içmişimdir sigara hayatımda. djarum black çok iyi. kokusu tadı fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Djarum çok içince mide bulandırıyor. Arada keyif içinse ideal. Türkiye'de bulabilirsen Dunhill iyi. Yoksa Camel Soft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 dunhill cok les bi sigara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 tutun saranlara sari old holborn derim. virginia bok gibi geliyo daha sonrasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar