Necro Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 İyice genç kız forumlarına dönmeye başladı burası ama neyse. Djarum .
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 tütün öneririm. kesinlikle golden virginia 1-çok çok daha ekonomik 2-kesiyor. zırt pırt yakmıyorsun sigaranı. 3-keyifle içiyorsun lezzetli bi tadı var.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Fistan said: camel soft (tu) ama lucky strike da güzel bence, bulursam affetmem
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 SodomVsGomore said: tütün öneririm. kesinlikle golden virginia 1-çok çok daha ekonomik 2-kesiyor. zırt pırt yakmıyorsun sigaranı. 3-keyifle içiyorsun lezzetli bi tadı var. golden virginia'yı nerden buluyosun ki (turkiye'de isen)
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Sarmaya üşenmesem ben de öyle kullanırım. Ki daha çok bulunan tütünler de camel'dan çok keyif veriyor bana ama ne saracam hazır pakette sigara varken
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 pekaziz said: West ice süper ya özellikle yazın. ben bi de winner içiyorum, ince olmasına rağmen ağır baya
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Evet sıcak havalarda şahane oluyor. Gerçi çevremdeki kişi erkek sigarası içsene dümbük diyor ama ben keyfime bakıyorum. Hem ağzım kokmuyor hem sinir stres alıyor.
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Masticore said: golden virginia'yı nerden buluyosun ki (turkiye'de isen) taksim çiçek pasajı girişinda sağdaki tekel çiçek pasajına gelmeden önce sağdaki tekel kadıköyde kadıköy pasajı girişi yanındaki oyuncakçı/zippocu
Öne çıkan mesajlar