Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 2 bira ısmarlıyım kavga etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 EN HAKLI BENİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 barnacle said: sulu bira diye bişey yok. liseli ergen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 aslında izzet altınmeşe viski işine falan girse güzel olur be.. sesi gibi yanık, meşe aromalı, altın renkli viskiler.. http://www.bkses.com/altinmese/images/ia-LP-Nazey.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meze Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 sinad said: Sulu bira olayı var karıştıran var. Birayla sodayı karıştırıp şampanya servisi yapan var. Alkolde türlü türlü çakallıklar var tabiki ama bu olaylar taksimin kıyıda köşede kalmış leş barlarında oluyor. Turizm okudum hocalar anlatıyordu antalya nın 5 yıldızlı otellerinde çok var. Küçük yerler yapar. Akıl var mantık var. Fistan'ların mekandan bahsedeyim fistanların oolduğunu yeni öğrendim zaten fistanıda buradan tanırım görmüşlüğüm yoktur. gittiğim sevdiğim yerdir o bar. Eskişehir'in en işlek mekanı zaten adam gecede dünyanın birasını satıyor. Bi tüpten 100tane çıkıyorsa neden su karıştırıp 20 tane eksik çıkartmaya çalışsın? Marka değeri isim değeri diye bişey var. Ayrıca anlaşılmaz diye bişey yok evde dene sulu birayla susuz bira nasıl farkediyor. İçtiğim biranın markasını söylerim sana ben her türlü anlarım su olup olmadığını. Evet doğru ama 3-4 taneden sonra içine işeseler anlamazsın. Senin düşüncende adamların beni tkaip edip 3-4 biradan sonra sulu bira koymaları lazım su karıştırıp aynı malzeme ile her gün fazladan 20 bira daha fazla satmak 120 lira eder havadan para. bu bir senede 36 bin lira havadan para demek. o da sadece 300 gün ile çarptım. kaçınız ayda 3 milyar havadan kazanıyor burada ? ha marka değeri isim değeri demişsin ben sana 5 yıldızlı otel var bu işleri yapan bizzat gördüm diyorum. hah takip edip 3-4 biradan sonra koymak demişsin, adisyon ya bilgisayarda ya masada ya da palm cihazlarında tutulur. hangi masanın kaç bira aldığı içtiği de bellidir yazar orada. hesabını tutmak zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 meze işte bizim umrumuzda değil senin gördüm demen. çünkü fistan diyor öle bişi zor diye. mantıken ona inanıyoruz. çünkü çok salaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 coluk cocuga sinirlenecek kadar dusmedim daha hatta 6 yasindan beri biseye sinirlendigimi hatirlamiyorum once barimizda sulu bira oldugunu kastedip sonra sulu biranin oldugunu idda etmeye basladin sonrada okuyup anlamadigin postlari alintilayip konuda kendin kivirdigin halde bana bu ithamda bulundun. ucuz karaktersiz kisiligini gorup hakaret edip seni asagilayarak egleniyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ben ilk okulda suluğuma bira koyup okula gidiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ayda 3 bin lira için sulu bira satılacağını savunuyosan sorun sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Uçurayım mı bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 hakaret yok troll yok tartışma var. herkes yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 beni ucurun bella oyle istiyor baksana ona neyse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 145 şişe bira anca kesiyo beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 işte alkol bütün kötülüklerin anası. bir kez daha gördük bunu adının geçmesi bile hemen kavga çıkardı. bi de içse bunlar nolacak düşünün yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 fistanı uçurmayın lan bizim takımın maçları bitsin sonra uçurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meze Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 fistanın baya bi hakareti var ama onları tartışmayı kaybedip sinirlenmesine bağlıyorum. zamanla büyücek, medeni bi şekilde tartışmayı da öğrenicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 açık havada 3 kapalı mekanda 2 hoşuma giderse sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 meze nin dediği olay da olursa kamyoncu barında olur zaten. tamam adam 6 tane içti daha içiyor, sulu birayı anlamayacak diyelim. yanında fark edecek kimse olmayacak mı? sulu bira satıp riskli şekilde fazladan 100 lira kazanmaya çalışan adam gibi hizmet verip yemekten daha fazlasını kazanır. kaldı ki kaliteli mekan sulu bira gibi aptalca bir işe girişmez, sarhoşa çakmak istiyorsa hesaptan rahat rahat çakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 günde 3 milyar kazanan yerin aydan aya gelecek 3 milyar için cabalaması iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ahuahuaaua melih abimiz aldığı doğal gazın % 20 fazlasını satıyor siz sulu bira diyorsunuz tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 SİYASET! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 su an 1 tane bile keser beni serrefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 sana hacıyağı ve gülsuyu tavsiye ediyorum azmom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 meze said: fistanın baya bi hakareti var ama onları tartışmayı kaybedip sinirlenmesine bağlıyorum. zamanla büyücek, medeni bi şekilde tartışmayı da öğrenicek. sana tartismayi kaybetmeyi birak taso bile kaybetmem. elindeki avucundaki herseyi alirim yuzune bile bakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 biz barda biralı su satıyoruz tüm paticik davetli arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar