Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kaç bira kesiyor ?

meze

Öne çıkan mesajlar

sinad said:

Sulu bira olayı var karıştıran var. Birayla sodayı karıştırıp şampanya servisi yapan var. Alkolde türlü türlü çakallıklar var tabiki ama bu olaylar taksimin kıyıda köşede kalmış leş barlarında oluyor. Turizm okudum hocalar anlatıyordu antalya nın 5 yıldızlı otellerinde çok var. Küçük yerler yapar.

Akıl var mantık var. Fistan'ların mekandan bahsedeyim fistanların oolduğunu yeni öğrendim zaten fistanıda buradan tanırım görmüşlüğüm yoktur. gittiğim sevdiğim yerdir o bar. Eskişehir'in en işlek mekanı zaten adam gecede dünyanın birasını satıyor. Bi tüpten 100tane çıkıyorsa neden su karıştırıp 20 tane eksik çıkartmaya çalışsın? Marka değeri isim değeri diye bişey var.

Ayrıca anlaşılmaz diye bişey yok evde dene sulu birayla susuz bira nasıl farkediyor. İçtiğim biranın markasını söylerim sana ben her türlü anlarım su olup olmadığını.
Evet doğru ama 3-4 taneden sonra içine işeseler anlamazsın.
Senin düşüncende adamların beni tkaip edip 3-4 biradan sonra sulu bira koymaları lazım

su karıştırıp aynı malzeme ile her gün fazladan 20 bira daha fazla satmak 120 lira eder havadan para. bu bir senede 36 bin lira havadan para demek. o da sadece 300 gün ile çarptım.

kaçınız ayda 3 milyar havadan kazanıyor burada ?

ha marka değeri isim değeri demişsin ben sana 5 yıldızlı otel var bu işleri yapan bizzat gördüm diyorum.

hah takip edip 3-4 biradan sonra koymak demişsin, adisyon ya bilgisayarda ya masada ya da palm cihazlarında tutulur. hangi masanın kaç bira aldığı içtiği de bellidir yazar orada.

hesabını tutmak zor değil.
Sosyal ağlarda paylaş

coluk cocuga sinirlenecek kadar dusmedim daha
hatta 6 yasindan beri biseye sinirlendigimi hatirlamiyorum
once barimizda sulu bira oldugunu kastedip sonra sulu biranin oldugunu idda etmeye basladin
sonrada okuyup anlamadigin postlari alintilayip konuda kendin kivirdigin halde bana bu ithamda bulundun.
ucuz karaktersiz kisiligini gorup hakaret edip seni asagilayarak egleniyorum sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

meze nin dediği olay da olursa kamyoncu barında olur zaten. tamam adam 6 tane içti daha içiyor, sulu birayı anlamayacak diyelim. yanında fark edecek kimse olmayacak mı?

sulu bira satıp riskli şekilde fazladan 100 lira kazanmaya çalışan adam gibi hizmet verip yemekten daha fazlasını kazanır. kaldı ki kaliteli mekan sulu bira gibi aptalca bir işe girişmez, sarhoşa çakmak istiyorsa hesaptan rahat rahat çakar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...