xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Bu msn deki dinamik video olayını bilgisayara nasıl kaydedilir ? böyle bir şey mümkün müdür ?
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 mimkin tıhlaş avatarına orda pisürü pisürü resim çıkıcak sağda dinamik resim kaydet diyo ordan yapıyon
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 oha o ne biçim imza. nası bi kafayla yazdın
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 amma velakin daylanınkini alacaam. onu nası ayarlarık. daylanım o zaman hadi sen et bana gönder.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 C' ye giriosun, orda kullanicilar> xwhiplashx klasörü (neyse artik) orda yukarda sekmeler var ya, tools falan. ordan folder options, ordan da show hidden files diye bisi var, onu seciyosun, apply yapiyorsun. appdata var orda, local a giriosun ordan. microsoft - messenger. kendi mail adresini seciosun orda webcam bilmem ne falan var. öyle iste. yol tarif eder gibin anlattim ama =P bir de gifleri oynatabilmek icin özel bisiler lazim, onu cözemedim hala.
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 daylan said: Nekrofili gaylar ordusuna katılımda ki artışın beni üzmemesi ne fena katılımdaki birleşik. pls..
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 kim bu? yeni dilbilim hocası mı? qos gitti sen mi geldin basımıza abu.
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 barnacle said: oha o ne biçim imza. nası bi kafayla yazdın bu kafayla:
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 neyse konu garbage a gider anlaşıldı. tşk ediorm tabi burdan vaniye. :) edit : adamınbirine adam gibi teşekkür lan! adam olun.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 o scroll la alakalı olmuş kusra bakma. :)hatta edikledim onu :D fds
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 xwhiplashx said: neyse konu garbage a gider anlaşıldı. tşk ediorm tabi burdan vaniye. :) edit : adamınbirine adam gibi teşekkür lan! adam olun. rica ederim. oldu mu peki ?
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 yoo ne QoS ile aşık atasım ne de etenşın hor olasım var, sadece bi anlık kafa güzelliğinden faydalanıp grammar nazi'lik yapasım gelmişti. yanlış yapmışım, affola :(
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 adam gibin teşekür ederim adamınbiri 8-)
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 o .dt2'leri nasıl çıkartıcaz bilemedim tatgus gif die bi app falan var ama olmadı yemedi onuda. incelecez. :)
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 irfanview de açabilirsin o dt2 leri. sonra gif olarak kaydet.
Öne çıkan mesajlar