xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Bu msn deki dinamik video olayını bilgisayara nasıl kaydedilir ? böyle bir şey mümkün müdür ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 cam aç cam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 mimkin tıhlaş avatarına orda pisürü pisürü resim çıkıcak sağda dinamik resim kaydet diyo ordan yapıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 aa çok ilginç eeee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 oha o ne biçim imza. nası bi kafayla yazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 amma velakin daylanınkini alacaam. onu nası ayarlarık. daylanım o zaman hadi sen et bana gönder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 tamam.wipleşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 C' ye giriosun, orda kullanicilar> xwhiplashx klasörü (neyse artik) orda yukarda sekmeler var ya, tools falan. ordan folder options, ordan da show hidden files diye bisi var, onu seciyosun, apply yapiyorsun. appdata var orda, local a giriosun ordan. microsoft - messenger. kendi mail adresini seciosun orda webcam bilmem ne falan var. öyle iste. yol tarif eder gibin anlattim ama =P bir de gifleri oynatabilmek icin özel bisiler lazim, onu cözemedim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 (tu)ahahahhah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ctrl+w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 daylan said: Nekrofili gaylar ordusuna katılımda ki artışın beni üzmemesi ne fena katılımdaki birleşik. pls.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 kim bu? yeni dilbilim hocası mı? qos gitti sen mi geldin basımıza abu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 barnacle said: oha o ne biçim imza. nası bi kafayla yazdın bu kafayla: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 neyse konu garbage a gider anlaşıldı. tşk ediorm tabi burdan vaniye. :) edit : adamınbirine adam gibi teşekkür lan! adam olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ama ben güzel anlattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 o scroll la alakalı olmuş kusra bakma. :)hatta edikledim onu :D fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 xwhiplashx said: neyse konu garbage a gider anlaşıldı. tşk ediorm tabi burdan vaniye. :) edit : adamınbirine adam gibi teşekkür lan! adam olun. rica ederim. oldu mu peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 yoo ne QoS ile aşık atasım ne de etenşın hor olasım var, sadece bi anlık kafa güzelliğinden faydalanıp grammar nazi'lik yapasım gelmişti. yanlış yapmışım, affola :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 adam gibin teşekür ederim adamınbiri 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 o .dt2'leri nasıl çıkartıcaz bilemedim tatgus gif die bi app falan var ama olmadı yemedi onuda. incelecez. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 irfanview de açabilirsin o dt2 leri. sonra gif olarak kaydet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar