Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Rikkie said: işte bir de düzgün okusan koteyt yaparken, sprint açarak hiçkimseye değmeden silverwing tünelinden warsong tüneline gayet rahat koşulur.ben diyorumki aradaki mesafeyi bırak sprintle koşmayı hiç olmasa bile tüneller 10 saniye sürer diyorum 20 saniye imkansız yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 bana da denk geldi bi kez lvl10 bi rogue dalga geçmişti resmen bayrağı alıp haritada gezio kırmızı kırmızı görünüo bayrak haritada o kadar hızlı hareket edio ki öyle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 açıklıyorum o hızlı koşan bendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ohooo abarmış iyice.blizzardın bi an önce bi çözüm bulması gerek buna yoksa b.ku çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 speed hack değil de motor bug ı vardı , yukarda da dedim bayadır görmüyorum diye ama kimse iplemedi wsg de bayrağı kapan başkasının motoruna atlıyordu, mounted şeklinde gidiyorlardı base e doğru , devam ediyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 O değil de adamlar artık olayı abartmış o yere yazı yazma konusunda. Artık ceset değil direk karakterlerle yazıyolar yazıları sdfjkhksdf Geçenlerde şu çirkin mountu aldıktan sonra SW'ye gittim, yerde bi sürü female level 1 mage vardı /sleep yapmış: http://img94.imageshack.us/img94/6883/wowscrnshot042810021439.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 http://i104.photobucket.com/albums/m191/emerancia/WoWScrnShot_052510_213234.jpg http://i104.photobucket.com/albums/m191/emerancia/WoWScrnShot_052510_213150.jpg 1 dkda 2 bayrak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ticket açmadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 webform gönderdim de 1 kişi banlasalar ne farkeder?yüzlercesi var.farklı bi çözüm gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Hardware kaynaklı bir durum olabiliyor. Daha önce bir shamanın petition ettiğini görmüştüm, hatta komik quotelarda mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 zipzip said: webform gönderdim de 1 kişi banlasalar ne farkeder?yüzlercesi var.farklı bi çözüm gerek bunu onlara söyle işte. senin benim işim değil çözüm bulmak. bi kişi banlamayın sorunu çözün oyun oynayamıyorum bunlar yüzünden paramızla rezil oluyoruz falan de. blizz forumlarında başlık aç. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 yeni birşey degilki bu olay yıllardır var .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slatan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ozkolous said: tbc de bi hunterın vidyosu vardı ally çatıdan rocket bootsla horde tünel girişine zıplıyordu. gerçi aynı herif tempest keepten hellfire a da zıplıyordu:D lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar