escape Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ankaragücü dağıtıcak lan feneri o değil de. az önce izledim de o kadar şampiyonluk kutlaması tarzı şeyler yaptı taraftar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ankaragücünü yenersek , trabzon dağıtacak diyeceksiniz , trabzonuda yenersek ne diyeceksiniz bakalım , son çırpınışlarınız bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 biz kuş değiliz çırpınmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 fb şampiyon olur bundan sonra ya.çok zor 3 puan kaybetmeleri.ankaragücü nü yenerlerse şampiyonlar işte trabzon efsane top oynasada yenemez fb yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Bonjo said: ankaragücünü yenersek , trabzon dağıtacak diyeceksiniz , trabzonuda yenersek ne diyeceksiniz bakalım , son çırpınışlarınız bunlar.. peki ya ikisi dee yenerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 olur mu olm fenerbahçe o barçayı bile noykampta yener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 maçtan geldim şimdi. tam anlamıyla ezdik eskişehiri. tek bir atak bile yapamadılar resmen. super oynadık ilk yarı. 2. yarıda gerekli olnı yaptık ve kontrolu alıp geriye yaslandık cok yorulmadık takım olarak. taraftarda muhteşemdi. eskişehir taraftarıda cok iyiydi ama biraz fazla agrasiflerdi. yani aradaki kırılmaz cam'ı kırmaya çalışmaları çok komikti. bide bi tane su şişesi attılar kafamı sıyırdı onumdeki elemana geldi. ölümden döndüm asdasdasd ÇOK İYİYİZ EZ- DİK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Deacon said: Şans veya değil tartışması yapmıyorum ben. Herkes şike diye konuşmaya başlamış. Siz bir takıma "aziz boşa dememiştir" gibi suçlamalarda bulunurken normal de, biz size ağlamayın diyince mi seviyesiz olduk? Kim objektif kim değil bir bakın bakalım. Önce kendi laflarınıza dikkat edin ondan sonra gelip "ezbere ağlamayın diyorlar" diyin. Fanatik falan değilim, süper top oynadığımızı falan da iddia etmedim ama nasıl ki siz şansla şampiyon olduğunuz senede 90+4lerde attığınız gollerde şike falan demedim, sizden de aynı saygıyı beklerim. Önce siz saldırmamayı öğrenin ki biz cevap vermek zorunda kalmayalım. Futbolda objektiflik diye bir şey yok hocam. Yalan o. Saldırma filanda hep olacaktır. Kimse futbol fanatikliğinin objektif tarafını öğrenemez çünkü ölebişeyok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 saldırmayı bizde görebilseydik.hani şu forumda fenerlilerinde dahil oldugu aziz başkan almıştır işini bilir geyiği vardır.hani biraz zorlarsak bünyelerimizi niye böyle birşey var diye.futbol saha dışında oynanır demedi mi bu adam ? soyunma odalarına girmiyor mu ?.hani tamam maçın satıldıgına şikeye inanan falan gitsin kendini camdan atsın.leo francoda mı maçı sattı fenere.yani takımın yenmiş etmiş.aradan adam seçip laf sokmamak lzm rwendor gol videosunu koymuş bende fenerin son maçlarda bariz kaleci hatasıyla gol atmasına dayanarak aziz başkan sözünü tutuyor demişim. hani bnda alınganlık yapacak hatta cevap vericek bile birşey yok fener eğer denizli faciası olmassa tekrar şampiyon olacak bu sene.beşiktaşta galatasaray da lige havlu atmış.hala cevap vermeniz saçma yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ben onu bunu bilmem aga yarın herkes haddini bilecek t-shirt ümü giyiniciğim bütün gün onunla geziciğim yada gezemicem sakatım ama olsun evın içinde dolanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Alex'i yolda görsem soracam; Allah mısın Tanrı mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 maçın adamı Selçuk Şahin'dir :) süper oynadık yine, paslarımızla presimizle rakibi boğduk adeta. ikinci yarı tribün şovu çok keyifliydi taraftar iyice şampiyonluk havasına girdi. umarım ankaragücünü de zorlanmadan geçer rahata ereriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 fener alexi yollayınca revivo gibi biz alırız kesin onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Red said: fener alexi yollayınca revivo gibi biz alırız kesin onu :) sizden once bjk bırakmaz alex'ide ben alex'in bizde bırakmasını istiorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 yani alex işte.tam böyle alex takımı yavaşlatıyor falan dendiğinde cıkıp şampiyon yapıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Bjk son maça kasmaz ve yatar Bursa'ya zaten Uefa ligine nasılsa gidiyorlar. Bizim her 2 maçımızı da bugünkü gibi hırslı oyunla almamız gerek yoksa gider şampiyonluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 alex'e takımı yavaşlatıyo diyene arkamla gülerim. ozmn messi'de cok egoist. hep kendi vuruo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Red said: yani alex işte.tam böyle alex takımı yavaşlatıyor falan dendiğinde cıkıp şampiyon yapıyor :) Alex şampiyonluk havasına girdi ve kaptan olarak takımı da bu yola sokuyor adeta itiyor. Bugünkü hırsı bunun en önemli göstergesi, adam sanki futbolun tanrısı bambaşka bi canlı, zeka ve beceri akıyor heriften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 SAAAAAAAAAAAAAAAAAMPIYON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 alex ligin sonuna doğru ipleri eline aldı, yine olağanüstü bir maç çıkardı. bi de son 5-6 haftadır bir selçuk şahin gerçeği var, hele bu maçta tavan yaptı adeta adam. hayretle izliyorum kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Şampiyon da olsak Cristian'ın yerine Appiah gibi dayanıklı hırslı bişi gelsin isterim yazın, Selçuk iyi oynamasa yanacaktık aylardır sakat Cris yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 fener ezmiş alex şovunu yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 mokoko said: maçtan geldim şimdi. tam anlamıyla ezdik eskişehiri. tek bir atak bile yapamadılar resmen. super oynadık ilk yarı. 2. yarıda gerekli olnı yaptık ve kontrolu alıp geriye yaslandık cok yorulmadık takım olarak. taraftarda muhteşemdi. eskişehir taraftarıda cok iyiydi ama biraz fazla agrasiflerdi. yani aradaki kırılmaz cam'ı kırmaya çalışmaları çok komikti. bide bi tane su şişesi attılar kafamı sıyırdı onumdeki elemana geldi. ölümden döndüm asdasdasd ÇOK İYİYİZ EZ- DİK.abi öyle bi yazmışsın ki sanki sahalara çıkıp sen oynadın dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 eskişehirin penaltısı verilmedi, fenerbahçenin golünden önce faul var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 bi de kaç maçtır fenerin rakiplerinde kaleciler hayatlarında yapmayacağı hataları yapıp maçı hediye ediyorlar resmen, 4-5 maçtır kesintisiz devam ediyor hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar