Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Eskişehirspor 01.05.10 @ 20.00

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

maçtan geldim şimdi. tam anlamıyla ezdik eskişehiri. tek bir atak bile yapamadılar resmen. super oynadık ilk yarı. 2. yarıda gerekli olnı yaptık ve kontrolu alıp geriye yaslandık cok yorulmadık takım olarak. taraftarda muhteşemdi. eskişehir taraftarıda cok iyiydi ama biraz fazla agrasiflerdi. yani aradaki kırılmaz cam'ı kırmaya çalışmaları çok komikti. bide bi tane su şişesi attılar kafamı sıyırdı onumdeki elemana geldi. ölümden döndüm asdasdasd

ÇOK İYİYİZ
EZ-
DİK.
Sosyal ağlarda paylaş

Deacon said:

Şans veya değil tartışması yapmıyorum ben. Herkes şike diye konuşmaya başlamış. Siz bir takıma "aziz boşa dememiştir" gibi suçlamalarda bulunurken normal de, biz size ağlamayın diyince mi seviyesiz olduk? Kim objektif kim değil bir bakın bakalım.

Önce kendi laflarınıza dikkat edin ondan sonra gelip "ezbere ağlamayın diyorlar" diyin. Fanatik falan değilim, süper top oynadığımızı falan da iddia etmedim ama nasıl ki siz şansla şampiyon olduğunuz senede 90+4lerde attığınız gollerde şike falan demedim, sizden de aynı saygıyı beklerim. Önce siz saldırmamayı öğrenin ki biz cevap vermek zorunda kalmayalım.

Futbolda objektiflik diye bir şey yok hocam. Yalan o. Saldırma filanda hep olacaktır. Kimse futbol fanatikliğinin objektif tarafını öğrenemez çünkü ölebişeyok
Sosyal ağlarda paylaş

saldırmayı bizde görebilseydik.hani şu forumda fenerlilerinde dahil oldugu aziz başkan almıştır işini bilir geyiği vardır.hani biraz zorlarsak bünyelerimizi niye böyle birşey var diye.futbol saha dışında oynanır demedi mi bu adam ?

soyunma odalarına girmiyor mu ?.hani tamam maçın satıldıgına şikeye inanan falan gitsin kendini camdan atsın.leo francoda mı maçı sattı fenere.yani takımın yenmiş etmiş.aradan adam seçip laf sokmamak lzm

rwendor gol videosunu koymuş bende fenerin son maçlarda bariz kaleci hatasıyla gol atmasına dayanarak aziz başkan sözünü tutuyor demişim.

hani bnda alınganlık yapacak hatta cevap vericek bile birşey yok

fener eğer denizli faciası olmassa tekrar şampiyon olacak bu sene.beşiktaşta galatasaray da lige havlu atmış.hala cevap vermeniz saçma yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

yani alex işte.tam böyle alex takımı yavaşlatıyor falan dendiğinde cıkıp şampiyon yapıyor :)

Alex şampiyonluk havasına girdi ve kaptan olarak takımı da bu yola sokuyor adeta itiyor. Bugünkü hırsı bunun en önemli göstergesi, adam sanki futbolun tanrısı bambaşka bi canlı, zeka ve beceri akıyor heriften.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

maçtan geldim şimdi. tam anlamıyla ezdik eskişehiri. tek bir atak bile yapamadılar resmen. super oynadık ilk yarı. 2. yarıda gerekli olnı yaptık ve kontrolu alıp geriye yaslandık cok yorulmadık takım olarak. taraftarda muhteşemdi. eskişehir taraftarıda cok iyiydi ama biraz fazla agrasiflerdi. yani aradaki kırılmaz cam'ı kırmaya çalışmaları çok komikti. bide bi tane su şişesi attılar kafamı sıyırdı onumdeki elemana geldi. ölümden döndüm asdasdasd

ÇOK İYİYİZ
EZ-
DİK.
abi öyle bi yazmışsın ki
sanki sahalara çıkıp sen oynadın dsfdsf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...