blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Fenerbahçe'nin Eskişehirspor maçındaki muhtemel 11'i şöyle: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bilica, Lugano, Andre Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Özer, Alex, Güiza. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 es es 3-1 alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 1i yedi şimdi 3 atması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 fenerin olayı bu değil mi ztn.maç başında keesin gol atıyorlar.sora allah a emanet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 2-0 alır fener. Bu sefer bilicanın g.tüyle gol atmasını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 fener 2 oldu o diilde bu alex ne adam ya.tek başına şampiyon yapıp duruyor takımı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 3 gelirse kopar maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Red said: fener 2 oldu o diilde bu alex ne adam ya.tek başına şampiyon yapıp duruyor takımı :) Daum'a rağmen kadroya rağmen valla helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Satılmış Eskişehirrrrrr!!!! =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 bize gelince panter kesilen kaleciler fenere gelince niye hayrettin moduna geçiyolar anlam veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 iyidir iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Hahaha gole bakın yahu, ayıptır günahtır bu kadar bariz belli yapmayın bari :) http://www.youtube.com/watch?v=LKw2BXysoy0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 aziz yıldırımın agzından 3 sene cıktıysa boşuna cıkmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Fanatik falan değilim de hakkaten sinir oldum. Ağlamayın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Şu bölümde bayağı sert bir yeni ceza sistemi, ayıklama şart heralde, iyice şımarıklığı abarttı millet, terbiyesizliği her beğenmediği yorumda sağa sola laf atmayı adet haline getirdi 1 ay falan da kesmiyor demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 heh ari kovanina comagi sokan basta sensin ama :D sonra durduramassin tabii banla manla 1ayla falan :D vizzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ben alınganlıgı anlamıyorum bu arkadaşlardaki :) takımları yeniyor.şampiyonluklarını herkes gs maçından sora kabullenmiş.hala objektiflikten uzaklar :) yani bizim denizlide son maçta aldıgımız şampiyonluk şans gibi birşey ise.fenerin şu şampiyonluga giden yolda oynadıgı maçlarda attıgı gollerde o kadar şans :) fanatik deilsin madem hak vermen lzm. beşiktaşlılar aglıyor diye herkese aglamayın demekte sıktı yani. aglıcak bir şey yok ortada yani.takımımız kendi kendini bitirdi uzaklaştı kupadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Red said: ben alınganlıgı anlamıyorum bu arkadaşlardaki :) takımları yeniyor.şampiyonluklarını herkes gs maçından sora kabullenmiş.hala objektiflikten uzaklar :) yani bizim denizlide son maçta aldıgımız şampiyonluk şans gibi birşey ise.fenerin şu şampiyonluga giden yolda oynadıgı maçlarda attıgı gollerde o kadar şans :) fanatik deilsin madem hak vermen lzm. beşiktaşlılar aglıyor diye herkese aglamayın demekte sıktı yani. aglıcak bir şey yok ortada yani.takımımız kendi kendini bitirdi uzaklaştı kupadan. Adam haklı bu şampiyonlukta bahsettiğide beleşe geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Gerçi bu şampiyonluk gelirse tabi FB her maçını alabilecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ankaragücü fenre bileniyor o kesin bursa haftaya 3 puan garanti ankaraspor son haftaya kalırsa şampiyonluk baya zevkli olur fener-trabzon bursa-beşiktaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 @Kanuni: videoyu koydum ayıp dedim zaten geyik olduğu belliydi. Zaten bunu kaldırabilecek adam gibi konuşacak insanlar için bu bölüm, kalanlarını ayıklıyoruz. Ama bölüme atılan mesajların çoğunluğu bu seviyenin altında olunca artık yapılacaklar da sınırlı. Bahsettiğim bu genel tavır bir süredir bayağı arttı. söyleyecek lafı olmayan, düzgün tartışamayan adam ezbere "ağlamayın" demeye başladı, haksızlığa giden adam 6-0a uefa kupasına getiriyo her muhabbeti, her konu adam gibi tartışmaktan laf atmaya dönüşüyor. 1 değil 2 değil. Bir de üstüne gereksiz trollük var. Sırf futbol bölümünde deil genel olarak tüm forumda geçerli bir durum, yönetim bölümünde bile napıcaz nasıl engelliycez diye tartışması sürüyor. Elbet çıkar bir çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ankaragücü maçı final maçı artık alırsak trabzonu her türlü yeneriz , şu seyirciyle şu şartlarda hangi takım gelirse gelsin Kadıköye şampiyonluğu bırakmayız son hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Şans veya değil tartışması yapmıyorum ben. Herkes şike diye konuşmaya başlamış. Siz bir takıma "aziz boşa dememiştir" gibi suçlamalarda bulunurken normal de, biz size ağlamayın diyince mi seviyesiz olduk? Kim objektif kim değil bir bakın bakalım. Önce kendi laflarınıza dikkat edin ondan sonra gelip "ezbere ağlamayın diyorlar" diyin. Fanatik falan değilim, süper top oynadığımızı falan da iddia etmedim ama nasıl ki siz şansla şampiyon olduğunuz senede 90+4lerde attığınız gollerde şike falan demedim, sizden de aynı saygıyı beklerim. Önce siz saldırmamayı öğrenin ki biz cevap vermek zorunda kalmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Valla Deacon dediğinin her kelimesinde haklı , zaten ortam gergin gidipte kaleci maçı sattı felan demek biraz ayıp oluyor , hatalı gol yedimi yedi ama hayatının maçınıda çıkarsa Fener her şekilde ezerdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 saygımı heh "aziz iş başında" "xx sattı" "kaleci sattı" bunları diyen bünyelerden saygı beklemek yersiz biraz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar