BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 olaysız ilk 1 mayıs mı bu yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 yok ya işçi bayramı olmadan önce de olaysızmış mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Şükür gerilimsiz bir 1 Mayıs oldu sonunda. Sağduyulu yaklaşan herkes varolsun Bu işçiler,sendika görevlileri, polis, hükümet, valilik hepsine ait bir başarıdır. Türkiye yavaş yavaş tabularını kırıyor. Umarım daha da hızlanır ve felaket tellalları, kötü durum senaryocuları ve rantçılara ekmek çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 işçi bayramı yüzünden trafik tıkanıyo gereksiz bişi işçi bayramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ben bugün sokaktaki herife yumruk attım. 1 mayıs olaysız geçti dedirtemezsiniz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 blazkowicz said: pöf :D http://yasik.kiev.ua/4chan/Back_To_The_Kitchen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 AHAHUAUHUAHUAUHAUHUAHUAHUUAHUDJFDJFKDF abakgkag abi süper ahahuahuahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gintama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Seele said: Tüm isci ve emekcilerin 1 Mayısini kutluyorum. Sen şu critical yiyen değil misin ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 dün çok güzel kutlandı taşsız, gazsız, copsuz. gerçekten gözlerim yaşardı.demek ki neymiş? istenirse olabiliyormuş süleyman çelebi'nin dediği gibi. keşke ben de gitseydim. taşlı, gazlı, tanklardan su fışkırtmalı bi kutlamanın ortasında kalmış biri olarak dün amacına yaraşır şekilde yapılan kutlamada bulunmak çok isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Longshanks said: in 4857 we trust şunu görünce yine bi hayattan soğudum. geçen dönem ezberlemiştim bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bu dönem de ben ezberliyorum bella reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Kutlu olsung ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 polis vatandaş elele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar