Apis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Etrafı tekmelemek haricinde bir numarası yok bence, pek bir tad vermedi. Özellikle Singularity'nin ardından şu bileklik zamazingosu çok yavan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 oynadım bir kaç saat. güzel oyun. düşmanları öldür - puan topla - silahları geliştir filan. sıkmıyor ama. diyaloglar da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 -bina yıkılıyor! -thank you captain obvious! heheh koptum şu diyalogta:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ahasdasdas az önce geçtim ben orayı öldüm gülmekten sadsadas dialoglar da iyi, aksiyon da iyi. Elemanı çekip sonra tekme ile elektrik tellerine göndermek favorim (tu) güzel oyun yapmışlar, son zamanlarda sıkılmadan oynadığım nadir fps'lerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 GAMES FOR WINDOWS GEYİĞİNDEN NEFRET EDİYORUM! of. gitti bütün savegame lerim. Format attım, armadan önce belgelerimdeki my games klasöründen bulletstorm ile ilgili bütün dataları yedekledim. Ama daha önce de episodes fron liberty city'de yaşadığım gibi, save leri getiremedim geri. Tekrardan. OF! sıçayım sisteminize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 support yok mu mail falan at olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 abi orjinal oyun olsa dünyalarını başlarına yıkarım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 korsan olsa crackfixe bakardin dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 haketmişsin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Ya orjinal de olsa gidiyor saveler şu aptal games for windows olayında. Local account silinirse gidiyor. E madem öyle bişey yapıyosunuz games for windows acc'unu da yedekleyebilme imkanı verin. Yani eşek gibi oyun oynuyorsun tam en zevkli yerlerinde gidiyor bütün kayıtların. Eskiden ne güzeldi lan, savegame01 diye dosya olurdu yedeklerdin olurdu biterdibu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 SeaGle said: gitti bütün savegame lerim. Format attım, armadan önce belgelerimdeki my games klasöründen bulletstorm ile ilgili bütün dataları yedekledim. games for windows klasörüne yedeklemiyor muydu o saveleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Yok abi ama sanırım onu da yedeklemk lazım çünkü benim elimde save dosyaları var aslında oyunun ama problem, games for windows acc'unun dosyaları olmaması. eğer local acc'un dosyalarını da kaydetmiş olsaydım belki olabilirdi geri getirme olayı. Ama aptal sistem save dosyalarını bi acc'a bağlıyor ve o acc'un config dosyası olmadan başka acc ile açamıyosun tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bu oyunun grafiklerde bilerek yapılmış bi "dandiklik" efekti mi var yoksa benim kart mı ölmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 stream graphics'den dolayı kaplamalarda sorun çıkabiliyormuş bazen. onu mu kastediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 kirli gibi grafikler değişik geldi, özellikle cutscenelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 steamde bi tek ben mi goremiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 sadece us acc icinmi$. bi de uber pahali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 avrupa'da games for windows ile çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bulletstorm yok bende steamde, almadım zaten. hem o kadar para vermeye de değmez. avrupada satılmıyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Avrupa'da da var steam'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 yeni gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Key almak isteyen varsa GGde satan DH üyesi vardı, 35lira olması lazım. Bitirdim ben, eğlendirdi, tekme ata ata bi hal oldum. Sonra da sildim. Devamı gelir mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 devam son cutscene ile garanti zaten bu arada creditsten sonra görüntü yok değil mi? sadece ses? yoksa benim dandik gpu problemimden mi göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Silphatos said: devam son cutscene ile garanti zaten bu arada creditsten sonra görüntü yok değil mi? sadece ses? yoksa benim dandik gpu problemimden mi göremiyorum evet sadece ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 abi oyun cok iyi, cidden bu kadar eglenmemistim zamanlarda bi oyundan. diyaloglar cok basarili, oynadigim en kufurlu oyundu sanirim ve baya yardi diyaloglar ehuehu bi de, co-op'u asiri zevkli olur bunun, xboxcilari bekliyorum girismeye. sozun ozu oynayin oynattirin. bi de bi soru hikayeyle ilgili hani en basta en sonunu gormustuk olayin, generalin gemiye dalis yapiyolardi. tahminen sonra gelecek oyun bunla o sondaki sahnenin arasini doldurucak di mi? yani hayal gormuyorum ben sonunu gormustuk olayin hep beraber patliyolardi? ishi falan da yok muydu hatta orda, hatta sanki digerleri de vardi? ben karistiriyorum sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar