Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ipod shuffle baktımda 200 liraya geliyor.eskiden 200mb lık mintona falan çok para verirdik.şimdi en kötü 1gb oluyor. bana böyle 100 liraya malolucak ses kalitesi iyi olsun.video oynatmasada olur.kulaklıgı uzun olsun yeter biraz baktım ama cogu markanın var.bilemedim ne alsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 creative en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 sansa clip+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?7,4795288 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 güzelmiş.netten nerden alayım.hepsiburada da yok gittigidiyoru ben sevemedim bi orda varsa alırız mecbur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 rahatsiz said: sansa clip+ en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 sarjı uzuuun gitsin istiyorsan biyirhttp://ingoo.com.tr/in400s.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Red said: .kulaklıgı uzun olsun yeter Clip + al kesinlikle. Bir de bunu derken içinden çıkan kulaklığı kullanacağım diyorsan ses kalitesini unut. Piyasada sadece Creative Zen'ler ve üst seviye Sony'ler idare eder kulaklıkla geliyor. Geri kalanların hepsi (buna iPod'lar da dahil) çöpe atılmalık. Yanında en azından bir Creative EP-630 filan alman gerekir. Aksi halde istersen mp3 çalar en kaliteli ses çipine sahip olsun ses kalitesi berbat olur. Creative EP-630 Gittigidiyor'da 40 TL civarında bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 kulaklık alırım problem değilde.şu sansalar gitt igidiyorda diğer kategorisinde geçiyor sanırım markasız.çözemedim hangsi hangisi.ordan almıs olanlar yada başka yerden almıs olanlar link yada mekan söylerse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ep630 iyi bi kulaklik mi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 SQNY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 sansa çok çakmaya benziyor, isimden kaybediyor, iyidir belki tabii. ben olsam ya iriver ya creative alırdım. zen serisi güzel creative'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 sansa mp3 player işinde çok başarılı bir firma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Esh said: ep630 iyi bi kulaklik mi =P İyi değil bana göre ama idare eder. Sennheiser CX-500 almak lazım yoksa. Gittigidiyordan aldım ben. Şunu aldım hatta: http://urun.gittigidiyor.com/SANDISK-SANSA-CLIP-PLUS-4GB-FM-MP3-CALAR-SIYAH_W0QQidZZ25499194 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 baya şarkı olacak, rahat gezineyim ama arayüzün güzelliği çok da tın diyorsan sansa fuze, yok playlistimi kurar çok oynamam ekranla diyorsan clip+ ha 100 lira dediysen clip+ direk, fuze lar 150 falandı en düşüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 clip+ alıcam ama kimse nerden alcagımı söylemiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 http://elektronik.gittigidiyor.com/MP3-Player_SanDisk_W0QQkatZZdmk Buradan. Hatta: http://urun.gittigidiyor.com/SANDISK-SANSA-CLIP-2-GB-MP3-PLAYER-SIYAH_W0QQidZZ26830721 http://urun.gittigidiyor.com/SANDISK-SANSA-CLIP-4-GB-MP3-PLAYER-SIYAH_W0QQidZZ23731990 Bunlar benim ilk gördüklerim, başka da vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 gittigidiyora baktıydım ama marka kısımlarında sansa yazmadıgı için emin olamamıştım link içni sagol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 clip al mp3 player nasıl olur gor.o boyuttakı alette o ses kalıtesı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 dandik gözüküyor da gerçekten o kadar iyi mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 yabancı odyofil forumlarında herkesin yedek müzik çaları 300 400 dolarlık kulaklıklarla kullanan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 esas mp3 playerları ney odyofillerin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 esas playerlari yok, zira mp3 dinlenmez. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 grado sr325i kulaklıgımla kullanıyorum ben clip'i.son derece memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 creative ep630'un kulakiçi olmayan muadili var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar