Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni doğacak kız çocuğuna hediye tavsiyesi

toggie

Öne çıkan mesajlar

Selam.

Dayımın çocuğu olacak Mayıs'ta. Yeni doğan bir bebeğe ne alabilirim diye düşündüm de aklıma pek birşey gelmiyor. Altın takmak falan da bana düşmez ailem takar zaten. Kız cocugu olunca akla ilk bebek geliyor tabi ama daha güzel birşeyler bulabilirim belki. Tavisyenize ihtiyacım var yani.

Bu arada Londra'da olan arkadaşlar da hediye bulabileceğim yer konusunda bir öneride bulunabilirlerse sevinirim. Tek bildigim oyuncakçı Regent St'deki büyük mağaza. Orada da pek bişey yok açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi evet cok haklısın o konuda ama yani cocuk buyudugunde bak Tolga amcan sana yurtdışından esnek bez getirdi al oyna diyemeyecekler :)

Yıllarca saklayacagı anlamlı birşey istiyorum, anlamışsınızdur şu mesajdan sonra zaten eheh.

Sana da allah kolaylık versin bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

bence böyle tatli bi elbise al yanina da ufak bi tane pelus hayvan.

bi de zeka gelistirici, 1-2 yas icin oyuncak alabilirsin. büyyünce oynar.
gelecege yatirim her zaman daha mantikli =P

ya da daha ise yarar birsey olsun, ihtiyaclarini karsilasin diyorsan, sor mesela annenlere babyphonelari yoksa ondan al. her zaman lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

O dönen şeylerden, babyphone'lardan falan mutlaka almışlardır diye tahmin ediyorum. Ama o ayakizi, saç vs. albüm süpermiş. Scrapbook mu oluyor tam ismi? Araştırayım buralarda nasıl bulurum bilmiyorum :)

Peluş oyuncak da aklıma geldi tabi, diğer erkek yeğenim de 1 yaşına basacak Haziran'da. İkisine de peluş oyuncak olabilir. Spongebob ve Patrick'in güzel peluşları vardı aslında internette gördüğüm ama Londra'da nereye baktıysam bulamadım. Bir de lego olabilir ama en küçükleri bile 15-20£, cok pahalı.

Güzel tavsiyeler geliyor aferin, devam =P
Sosyal ağlarda paylaş

bi de aklima durmadan bisiler geliyo, spamledim ama (4 yillik teyze tecrübesi var ne de olsa)
ben yegenime Gece Bahcesi'nin dvdsini almistim. ingilizcesi In the night garden.
bizim veled bitince agliyordu, o kadar seviyodu.
bi de hipnoz olurcasina izliyolar. ebeveynlere iyilik yapmis olursun =P
tabi bu yine 1-2 yas icin daha uygun.

Sosyal ağlarda paylaş

blazkowicz said:

SeaGle said:

ulan abimin kızı 6.5 aylık oldu ben daha bi çorap alamadım
bişeyler alayım bari
ciddi olamazsın.

ciddiyim
ama herşeyi olduğundan yani,bişey bulamadım almaya

aslında şu beşik üstüne takılan müzikli şeyli zımbırtıdan alabilirim

BENİM GİBİ AMCASI VAR LAN DAA NE İSTİYO