toggie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Selam. Dayımın çocuğu olacak Mayıs'ta. Yeni doğan bir bebeğe ne alabilirim diye düşündüm de aklıma pek birşey gelmiyor. Altın takmak falan da bana düşmez ailem takar zaten. Kız cocugu olunca akla ilk bebek geliyor tabi ama daha güzel birşeyler bulabilirim belki. Tavisyenize ihtiyacım var yani. Bu arada Londra'da olan arkadaşlar da hediye bulabileceğim yer konusunda bir öneride bulunabilirlerse sevinirim. Tek bildigim oyuncakçı Regent St'deki büyük mağaza. Orada da pek bişey yok açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Bez ve Islak Mendil. benımde 2 ay önce kızım oldu en fazla ihtiyaç olan şeyler bunlar. kıyafet falan fıstık mutlaka geliyor zaten ailede hazırlık yapmış oluyor.. ama bez ve ıslak mendil dayanmıyor.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 alternatif hediye aciklamalari bolum bir: bebeniz bol sicar diye size 2 koli bez aldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Abi evet cok haklısın o konuda ama yani cocuk buyudugunde bak Tolga amcan sana yurtdışından esnek bez getirdi al oyna diyemeyecekler :) Yıllarca saklayacagı anlamlı birşey istiyorum, anlamışsınızdur şu mesajdan sonra zaten eheh. Sana da allah kolaylık versin bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 patik al. AAAAA dur şey al. bu bebek yatağının üzerinde dönen şeyler var ya müzikli, değişikleri oluyo onların ondan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 bence böyle tatli bi elbise al yanina da ufak bi tane pelus hayvan. bi de zeka gelistirici, 1-2 yas icin oyuncak alabilirsin. büyyünce oynar. gelecege yatirim her zaman daha mantikli =P ya da daha ise yarar birsey olsun, ihtiyaclarini karsilasin diyorsan, sor mesela annenlere babyphonelari yoksa ondan al. her zaman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 anlamlı istiyosan hmm. bu bebek albümleri oluyo böyle ilk ayak şeklini basabiliyosun, ilk saç için yeri oluyo fotoğraflarını koyabiliyosun böyle ilginç şeyler. öyle birşey bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ulan abimin kızı 6.5 aylık oldu ben daha bi çorap alamadım bişeyler alayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 toggie said: Yıllarca saklayacagı anlamlı birşey istiyorum, anlamışsınızdur şu mesajdan sonra zaten eheh. yillar saklayacagi anlamli bisi o yas icin anca tatli bi pelus hayvan olur bence. hepimizin vardir böyle kücüklükten kalma pelus hayvannarimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 scrapbook olayı güzel bi hediye olabilir, güzel fikirmiş beşiğin üstüne konan o zımbırtılar da güzel, ama ben o fantastik gece lambalarına hasta kalıyodum. ışıklarla tavanı gökyüzüne vs. benzeten, müzikli falan. güzel olabilir sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 bi de baba(anne)- kizin bir örnek giyebilecegi t-shirtler falan oluyor. misal; ingilterede muhakkak vardir, bulamazsan bile internetten yaptirabilecegin ya da hazir alabilcegin siteler vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 bebek bezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 toggie said: Yıllarca saklayacagı anlamlı birşey istiyorum, anlamışsınızdur şu mesajdan sonra zaten eheh. o sorunun cevabını bulan olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 SeaGle said: ulan abimin kızı 6.5 aylık oldu ben daha bi çorap alamadım bişeyler alayım bariciddi olamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 O dönen şeylerden, babyphone'lardan falan mutlaka almışlardır diye tahmin ediyorum. Ama o ayakizi, saç vs. albüm süpermiş. Scrapbook mu oluyor tam ismi? Araştırayım buralarda nasıl bulurum bilmiyorum :) Peluş oyuncak da aklıma geldi tabi, diğer erkek yeğenim de 1 yaşına basacak Haziran'da. İkisine de peluş oyuncak olabilir. Spongebob ve Patrick'in güzel peluşları vardı aslında internette gördüğüm ama Londra'da nereye baktıysam bulamadım. Bir de lego olabilir ama en küçükleri bile 15-20£, cok pahalı. Güzel tavsiyeler geliyor aferin, devam =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 her kiz cocugu hello kitty'e bayilir bi de ek olarak sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 yemek dökme önlüğü al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 cok super bebek giysileri var. hello kitty demis zaten vanille , onun dışında saçma sapan oyuncaklardan oluyor ya. onları çok seviyolar. ondan alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 bazen değişik biberonlar filan oluyor. oyle bir sey olabilir ilginc bisiler bulursan. hem 20 sene sonra da saklar ulan vay ve toggie amcam ne biberon almıs lan cok supermis die sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ugg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 bi de aklima durmadan bisiler geliyo, spamledim ama (4 yillik teyze tecrübesi var ne de olsa) ben yegenime Gece Bahcesi'nin dvdsini almistim. ingilizcesi In the night garden. bizim veled bitince agliyordu, o kadar seviyodu. bi de hipnoz olurcasina izliyolar. ebeveynlere iyilik yapmis olursun =P tabi bu yine 1-2 yas icin daha uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 mutfak seti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 blazkowicz said: SeaGle said: ulan abimin kızı 6.5 aylık oldu ben daha bi çorap alamadım bişeyler alayım bariciddi olamazsın. ciddiyim ama herşeyi olduğundan yani,bişey bulamadım almaya aslında şu beşik üstüne takılan müzikli şeyli zımbırtıdan alabilirim BENİM GİBİ AMCASI VAR LAN DAA NE İSTİYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 zıbın diye bişi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 pelus al, kizlar bayilir http://farm4.static.flickr.com/3306/3653213892_a33f9771d8.jpg?v=1245733267 http://farm3.static.flickr.com/2591/3677327316_360b23da1d.jpg http://27.media.tumblr.com/EA9aGG6zhpduv6mja9EWuY6Uo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar