Tremour77 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Merhaba.Armoni çalışabileceğim güzel kitaplar arıyorum.Herhangi bir enstürmana bağlı olarak değil de armoniyi teorik olarak anlatan kitaplara meraklıyım.Şu anda çalışmakta olduğum bir kitap örneği vereyim,"Tevfik TUTU - Çözümlemeli Armoni" Müziğe ciddi anlamda meraklı arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum. Dipnot:Lütfen İşte şu gitar metodundan kas gibi şeyler yazmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ben de istiyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 azeri bir kadının bi kitabı vardı. ben de güzel sanatlar lisesine giriş sınavına hazırlanırken yakındım bu konulara . çok iyi kadın. tavsiye edebilirim "zarife bakihanova" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mark Levine - Jazz Theory Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Klasik armoniden başla sonra blues armonisi sonra da jazz armonisi. Ben şu anda öyle yapıyorum ve baya bişiler öğreniyorum. Bol bol matematik başka farkı yok Ulan isim yazmamışım. Arenas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Berklee'nin harmony 1 2 3 4 kitapları başlangıç için iyidir. Adnan Özalaşar'ın armoni kitabı da Türkçe kaynak olarak referans alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Caz armonisi için klasik armoni bilmene gerek yok. Blues armonisi diye bişey yok zaten, kendisi bi progression bi scale'dan ibaret. Neye meraklıysan ona bakın derim. Klasik armoni bilenlerin çoğu caz armonisi öğrenirken zorluk çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar