Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 benim netbookta zorlanıyo anasını satıyım, nexus one kopek gbi çalıştırıyo.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 kongregate de çalışıyo. davos iphone için bitmiştir. daha da gelmez.
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 alet droid/milestone ama sarjda calisiyor, gelsin hemen dener bilgilendiririm burayi ne kadar zamanda sarjim bitecek merak icindeyim. herhalde 1 saat flashli full gezsem biter diye tahmin etmekteyim ama bakalim ne olacak.
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 android 2.2 var mı ki ? edik: @kanuni, yazdıgını yanlıs anlamısım abi, sorry =)...
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 adobe'a hak veriyordum bataryasını yiyor,kasıyor vs... ama artık vermiyorum sen yap izin ver flash'a da kullanıp kullanmamak bize kalsın bize kalsın on/off gibi birşey yaparsın yani... sanamı kaldı bizi korumak. Amac koruma değil tabiki appshop'lardan program,oyun satmak . Flash kısıtlıyor cünkü web'te istediğimiz herşeyi yapamamızı. İyi kalpli app'da bize app satarak yardımcı oluyor....
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 masticore, herseyi birbirine karistirmissin. az sakin =)
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ilk basta adobe yerine apple koyunca duzeliyo :D
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Kanuni said: alet droid/milestone ama sarjda calisiyor, gelsin hemen dener bilgilendiririm burayi ne kadar zamanda sarjim bitecek merak icindeyim. herhalde 1 saat flashli full gezsem biter diye tahmin etmekteyim ama bakalim ne olacak. ya milestonesa iyi yine. 600mhz degil mi onun cpu su?
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 evet 600 mhz, bu videodaki overclocked droidde olabilir bilmiyorum sesli izlemedim.
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 videodaki telefonu mu diyorsunuz ? nexus one zaten o, alttaki ısıklı dokunmatik tuslardan anlasılıyor, motorola droid'inkiler daha buyuk...
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 toggie said: ilk basta adobe yerine apple koyunca duzeliyo :D budur aga :D
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 baba froyo ne zamana geliyor ki.. ben 2,1 UK beklemiştim offişıl çıksın diye.. ona yeni update ettim..
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ahahahahah http://24.media.tumblr.com/tumblr_l2f3pm3ZdO1qz6f9yo1_500.jpg
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Kojiroh said: Abi dedikleri şey doğru, Flash saçmalık derecesinde sistem kaynağı kullanıyo. Ama öyle pat diye silinemiycek bi Flash oyun piyasası var. Oylamalarda tek başına Rockstar North'u, Square Enix'i, Infinity Ward'u geçen Zynga şirketi var örneğin. Nedir yani, Apple oyun konusunda kendi store'u ile Flash oyunlarını mı "ezmeyi" planlıyo? Herifin argümanlar çoğunlukla doğru zaten. Ama alete flash desteği konmamasının sebebi argümanlar değil.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 offişıl değil o.. WE ARE IMPOTENT! (^_^)// demek gibi bişi olmuş zaten.. bi de apple ın feci font takıntısı var reklamlarda.. öle bişi yapmış olsalar büyük ihtimalle gri üstü beyaz olur ayrıca.. ha bi de adobe reklamlarının "flash çok kaynak kullanıyo olm!" geyiklerine smartphone üzerinde fıstık gibi flash çalıştıktan sonra gelmesi aslında çok hoş değil.. "şimdiye kadar nerdeydiniz lan!" demek istiyorum adobe'ye
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 bill gates'in çok günahı alınmış cidden, steve jobs 100 katı filan daha tekelci. dünyanın en kapalı sistemlerinden birini pazarlayıp da open source'dan dem vurmak nedir, kendileri flash yerine ms'in silverlight yapması gibi birşey yapmayı becerebilseler html5'in filan da yüzüne bakmazlardı. ama pardon, zaten appstore'dan kullanıcı ya da reklamveren sağamazlarsa halleri nice olur, oynamak için para isteyeceğim oyunları 2-3$'a kakalayamazlar. cüce ilk mesajında çok güzel yazmış zaten jobs'un tutarsızlıklarını.
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Mum_Chamber said: ahahahahah http://24.media.tumblr.com/tumblr_l2f3pm3ZdO1qz6f9yo1_500.jpg lego, cube güldürmüyor gülmek için nasıl yorumlamak lazım
Öne çıkan mesajlar