Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sirke içiyorum.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eskiden gördüğüm zaman bir yudum aldığım salataya bariz boşalttığım sirkeye bağlandım.
Onsuz yemek yiyemiyorum pilava bile sirke sıkıyorum.
Sizce zararlımı ? Millet mide spazmı geçireceksin diyor ama ben inanmak istemiyorum nedense çünkü o benim bir parçam.
Şu an yazarken bile azım sulanıyor ne yapacam ?[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek.
Ben Yönetirim
Mesaj tarihi:
demekki yanlız değilmişim tam olmasada.
bi şeye sirke koyarken kesinlikle dayanamayıp bir 4-5 çorba kaşığı sirke içerim.

bütün boğazındaki mikrop vs.'leri öldürüyor o açıdan çok yararlı.
çok fazla ayarını kaçırmadıktan sonra birde aç karna içmedikten sonra bişey olmaz.

yanlız sivilce yapıyor ergenlik dönemine yakın ya da sivilce sorunu olanlar hiç kullanmasın :)[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti
toka vermedin mi kıza
Mesaj tarihi:
saçmalama,içmeyi kes sirke asit kadar olmasa da asitik birşey,tmm bazı yemeklere bende koyarım ama içilmez yni.mide spazmı geçirmek bi yana mideye acaip zararı var delersin vala mideni benden sölemesi.

dipnot:ağız yaraları için sirkeyle gargara yapmayı deneyin,belki zor ama etkili.[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki:
windows konulu bir albüm galiba:)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mesaj tarihi:
ben kokusuna bile tahammül edemiyorum, midemi kaldıracaksın neredeyse.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
salata öle bişiye benzemez,ıyyhh saman gibi :)[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki:
windows konulu bir albüm galiba:)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mesaj tarihi:
said:
Black1ce, 05 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki:
bütün boğazındaki mikrop vs.'leri öldürüyor o açıdan çok yararlı.

Boğazındaki yada ağzındaki mikropları öldürmek her zaman iyi olmayabilir. Vücudumuzun dışa açılan her yerinde normal bakteri florası dediğimiz bir oluşum var. Hastalığa sebep olan bakterilerin yerleşmesini engelliyor. Onlarsız olmaz :)

said:
Seperate, 05 Ağustos 2004 00:47 tarihinde demiş ki:
mideye acaip zararı var delersin vala mideni benden sölemesi.
dipnot:ağız yaraları için sirkeyle gargara yapmayı deneyin,belki zor ama etkili.

Sirke asidik bir madde ama midenin asiditesinin yanında sinek kalır. Yinede mide problemi olanların sirkeden uzak durmasında yarar var. Az veya çok bir şekilde oranın asitliğini arttırıyorsunuz. Birde kola, sirke vs. içerek mide delinmez :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Mesaj tarihi:
Evet evet balzamik sirke süperdir. Yemeklerde de güzel olur. Normal sirke gibi mide bulandıran bi kokusu da yok hem[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
valla böle et yanındada sırf göbek salata ama sirkeli offf canım cekti yapayımda resimleri koyayım yarın bari :D bu arada o balzamik sirke ne oluyo acaba?[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..
di$iki$i: hmm anadımm..
çiptek: normal..
  • Yeni Oluştur...