Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Eskiden gördüğüm zaman bir yudum aldığım salataya bariz boşalttığım sirkeye bağlandım. Onsuz yemek yiyemiyorum pilava bile sirke sıkıyorum. Sizce zararlımı ? Millet mide spazmı geçireceksin diyor ama ben inanmak istemiyorum nedense çünkü o benim bir parçam. Şu an yazarken bile azım sulanıyor ne yapacam ?[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 karbonatla bir dene.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Alkolik olacağına sirkolik olmuşun işte ne güzel, devam koç hiçbir zarar gelmez -umarım :-P-.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 abi asitli bişey yani, yani bilmiyorum tam ama bence içme harbiden zararlı olabilir.. en azından sulandır fln.. günah ya midene:)[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 demekki yanlız değilmişim tam olmasada. bi şeye sirke koyarken kesinlikle dayanamayıp bir 4-5 çorba kaşığı sirke içerim. bütün boğazındaki mikrop vs.'leri öldürüyor o açıdan çok yararlı. çok fazla ayarını kaçırmadıktan sonra birde aç karna içmedikten sonra bişey olmaz. yanlız sivilce yapıyor ergenlik dönemine yakın ya da sivilce sorunu olanlar hiç kullanmasın :)[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 saçmalama,içmeyi kes sirke asit kadar olmasa da asitik birşey,tmm bazı yemeklere bende koyarım ama içilmez yni.mide spazmı geçirmek bi yana mideye acaip zararı var delersin vala mideni benden sölemesi. dipnot:ağız yaraları için sirkeyle gargara yapmayı deneyin,belki zor ama etkili.[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 olm bnde salatayı sırkesız yıyemem=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti"
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 e midedede asid var onlarla birleşip daha yararlı ve güçlü bi hale dönüşmüyorumu =)[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ben kokusuna bile tahammül edemiyorum, midemi kaldıracaksın neredeyse.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Salata en güzel söğüş olur... ne limon ne yağ ne sirke hiçbişey... doğal taze oooh mis[signature][hline]"Mph Rmph !!" Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 salata öle bişiye benzemez,ıyyhh saman gibi :)[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: smerten Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 aaa olurmu öyle bea? ot yiyiomuş gibin? :)[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 inek myz biz olmadı gevis getirek=) ehue[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Qui Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Black1ce, 05 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: bütün boğazındaki mikrop vs.'leri öldürüyor o açıdan çok yararlı. Boğazındaki yada ağzındaki mikropları öldürmek her zaman iyi olmayabilir. Vücudumuzun dışa açılan her yerinde normal bakteri florası dediğimiz bir oluşum var. Hastalığa sebep olan bakterilerin yerleşmesini engelliyor. Onlarsız olmaz :) said: Seperate, 05 Ağustos 2004 00:47 tarihinde demiş ki: mideye acaip zararı var delersin vala mideni benden sölemesi. dipnot:ağız yaraları için sirkeyle gargara yapmayı deneyin,belki zor ama etkili. Sirke asidik bir madde ama midenin asiditesinin yanında sinek kalır. Yinede mide problemi olanların sirkeden uzak durmasında yarar var. Az veya çok bir şekilde oranın asitliğini arttırıyorsunuz. Birde kola, sirke vs. içerek mide delinmez :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 sirkenin zararının bin katı faydası var. iç koçum yarasın. balsamik sirke dene bi de. daa güzel valla. eheh.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Qui Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Balsamik sirke konusunda horasa +çok, süfer bişey.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online axedice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Evet evet balzamik sirke süperdir. Yemeklerde de güzel olur. Normal sirke gibi mide bulandıran bi kokusu da yok hem[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ııykk. kalsın :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 balzamik salatalarda vazgeçilmezimdir.[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ya bizim bir arkadas tabasco manyagi gidi 2 gunde 1 tane ufak bitiriyodu girtlagindan kanmi gelmis ne olmus sehir efsaneside olabilir[signature][hline] Qui Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 italyanlar tatlılara bile koyuyo balsamik sirkeyi[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 valla böle et yanındada sırf göbek salata ama sirkeli offf canım cekti yapayımda resimleri koyayım yarın bari :D bu arada o balzamik sirke ne oluyo acaba?[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Qui Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Sanırım normal sirkenin biraz damıtılmışı?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 uzumler farkli ve sadece italyanin modena yorasinda yapiliyor[signature][hline] Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/484030-sirke-iciyorum/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Sirke içiyorum. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Salata en güzel söğüş olur... ne limon ne yağ ne sirke hiçbişey... doğal taze oooh mis[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 salata öle bişiye benzemez,ıyyhh saman gibi :)[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 aaa olurmu öyle bea? ot yiyiomuş gibin? :)[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 inek myz biz olmadı gevis getirek=) ehue[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti"
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Black1ce, 05 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: bütün boğazındaki mikrop vs.'leri öldürüyor o açıdan çok yararlı. Boğazındaki yada ağzındaki mikropları öldürmek her zaman iyi olmayabilir. Vücudumuzun dışa açılan her yerinde normal bakteri florası dediğimiz bir oluşum var. Hastalığa sebep olan bakterilerin yerleşmesini engelliyor. Onlarsız olmaz :) said: Seperate, 05 Ağustos 2004 00:47 tarihinde demiş ki: mideye acaip zararı var delersin vala mideni benden sölemesi. dipnot:ağız yaraları için sirkeyle gargara yapmayı deneyin,belki zor ama etkili. Sirke asidik bir madde ama midenin asiditesinin yanında sinek kalır. Yinede mide problemi olanların sirkeden uzak durmasında yarar var. Az veya çok bir şekilde oranın asitliğini arttırıyorsunuz. Birde kola, sirke vs. içerek mide delinmez :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 sirkenin zararının bin katı faydası var. iç koçum yarasın. balsamik sirke dene bi de. daa güzel valla. eheh.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Balsamik sirke konusunda horasa +çok, süfer bişey.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Evet evet balzamik sirke süperdir. Yemeklerde de güzel olur. Normal sirke gibi mide bulandıran bi kokusu da yok hem[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ııykk. kalsın :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 balzamik salatalarda vazgeçilmezimdir.[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ya bizim bir arkadas tabasco manyagi gidi 2 gunde 1 tane ufak bitiriyodu girtlagindan kanmi gelmis ne olmus sehir efsaneside olabilir[signature][hline]
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 italyanlar tatlılara bile koyuyo balsamik sirkeyi[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 valla böle et yanındada sırf göbek salata ama sirkeli offf canım cekti yapayımda resimleri koyayım yarın bari :D bu arada o balzamik sirke ne oluyo acaba?[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal..
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Sanırım normal sirkenin biraz damıtılmışı?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 uzumler farkli ve sadece italyanin modena yorasinda yapiliyor[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar