Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Dragon tame edecek diye tutturmusuz ama bir türlü beceremedik :) http://www.geocities.com/absobey/dragontame.jpg [Bu mesaj Absolut tarafından 07 May 2003 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sargon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Keyifli günlerdi, hatirlayan herkese selamlar. Deimus[hline]Delias Nica Scout Daoc Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 deimus sen de burda mısın?! seni görmek çok güzel, nasılsın? :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 hop! naber? up'lamanın dayanılmaz hafifliği... istiyorum bu şarkıyı, elinde olan varsa bi upload ayarlayabilir mi? lan KAMYON falan denmiş, vaktinde sormuştum diye hatırlıyorum ama post'u göremedim. yine sorayım, kamyon ne ola ki? şş konuyu dağıtmayın, istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 görev adamı edasıyla linki koyar giderim http://www.mediafire.com/?yt1laxyh23u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 vay arkadaş! diyorum. sağolasın. ohh şimdi bu şarkıyı dinlerken saadetten öleceğim ha! detay verip nispet yapmak istemiyorum ama, yani bi' bilseniz, öyle böyle değil... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ben o isim listesini kaybetmiştim sabit disk uçunca, burada olduğunu unutmuşum tümden. güzel oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 DynamicK said: upload ediyorum 128/32 cable var 25 dakkası kaldı :P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net ne zamanlardı be eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Antimodes52 said: Rangermania vardı o o kadar da eski değildir ama çok eğlenirdik 6 mavi kovalardı Ranger sonra gelirdi bana "olm buxda bi Kim'le bi benne uğraşmıcan" derdi... Kim'i de bilen bilir piskopat innkeeper hahaha instant kill oturtuodu _Mordrac_ said: Ranger acemi donemlerinde bi kere mezarlikta hide yapmis, ben ordan gecerken dalmisti bana, ama benim de parry 85-90di, eskiden biliyosunuz parrynin meditation gibi arttigini, vuruyo vuruyo bisey olmuyo, sonra nasil kacmisti baya kovaladim. Elimde de vanq viking vardi sanirim 25k'ya satiliyodu o zamanlar. 1 yil sonra ranger ile karsilastigimizda ezdi gecti adam.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. haha, efsane kovalamıştı adam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ben bile snn in sonlarına doğru Alderia'dan çıkıp HL ye girmiştim ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 One For All All for Sinister Dipnot: Sam ^_^_v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 abi.. ne akdar kötü bğir şarkıymış ya AHAHAHA unutmuştum ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 DynamicK said: ehehe accık mırıldanayım:P Neler olur neler biter bilemem Ölüm beni istiyorsa karşı gelemem Korkum yok ama beni sevenler için yaşamak gerekliyse kolay ölemem hesaplaşma vakti başka yollar bitti Sıra kılıca geldi davran hadi çek kılıcını bütün nefretinle kafamı bedenimden ayırmak için boynuma doğru sallaa sakın ıskalama 2. bir şansın olmayacak asla... ...... :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net aboooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Negzel günlerdi Pehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 hl ne ya :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Horse Lords Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 abow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 beyler link ölmüş Honor'u olan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 DynamicK said: upload ediyorum 128/32 cable var 25 dakkası kaldı :P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net 7 sene önce, ne günlerdi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Teee zamanında bizim karakteri HL'ye Absolut ile Sam almıştı. Hatta Sam hep yeşil giyinirdi. Bugün olsa SS'ini alıp "AKP'ci Sam" diye topic de açılırdı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 akp bile yoktu lan daha o zaman. sene 2000 asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 bush yoktu lan, ya da daha yeni mi seçilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Giovanni said: beyler link ölmüş Honor'u olan var mıdır? buyrun. :) Antimodes52 said: Teee zamanında bizim karakteri HL'ye Absolut ile Sam almıştı. Hatta Sam hep yeşil giyinirdi. Bugün olsa SS'ini alıp "AKP'ci Sam" diye topic de açılırdı :P yeşil pelerin altına sarı surcoat giyerdim yeşil ovalar üzerindeki güneş teması olarak, tatlıses lahmacun yakıştırması yapılırdı. (:P) bir de hasan mezarcı rp'si yapmıştım moonglow'da bir sefer res robe'u boyayıp, iyi gülmüştük. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 http://img594.imageshack.us/img594/1298/lol11.jpg yok gunesmis yok cayirmis basbaya tatlises lahmacun iste ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 su getir lan karı??? ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar