Valindel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Galatasaray'ın Milli takımla maçı varmış. Suat'ın jubilesi içindi yanlış değilsem. Ne zaman hangi kanalda bilen var mı?[signature][hline]I wanna ROCK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 hangi milli takım?[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ilginç[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 nasıl türkiye?GS hiç oyuncu verecek mi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 türkiye olcagını sanmam[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Doğru doğru. GS - Türkiye A Milli maçı var Suat'ın jübilesi için ama ne zaman olduğunu bilmiyorum.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Milli takm değil Federasyon Karması ile yapacak[signature][hline]Weroq Duilwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 maç çarşamba akşamı starda milli takım diyo walla tv'de gs oyuncu vermicek[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Federasyon Karması yani milli takım. Galatasaraydan kaç kişi var milli takımda onlar olmassa milli takım olmaz onun için Federasyon karması yani milli takım. ama ayrı bir kadro www.galatasaray.org dan -------> Galatasaray'ın büyük başarılarında imzası olan, orta sahamızın hiçbir zaman unutulmayacak dinamosu Suat Kaya'ya hep birlikte veda ediyoruz... Galatasarayımız’ın emektar futbolcusu Suat Kaya, 4 Ağustos Çarşamba günü saat 20:00’de, Ali Sami Yen Stadı’nda oynanacak olan Galatasaray - Federasyon Karması maçı ile jübilesini yapıyor. Galatasaray Altyapısı’nda Minik Takım Antrenörlüğü görevini başarıyla yürütmekte olan Suat Kaya’yı bu önemli günde yalnız bırakmayalım. Galatasaray - Federasyon Karması (Milli Takımımız) Tarih: 4 Ağustos 2004, Çarşamba Yer: Ali Sami Yen Stadı Saat: 20:00 Galatasarayımızın 2004-2005 sezonunda giyeceği yeni formalar, maçın devre arasında profesyonel mankenler ve dansçıların eşliğinde büyük bir şovla ilk kez taraftarlarla buluşacak Jübile Biletleri Galatasaray Store’da Galatasaray Futbol Altyapı’nın Minik Takım Antrenörü ve eski futbolcumuz Suat Kaya’nın jübile maçının biletleri Mecidiyeköy’deki Çadır mağazamızda satışa çıktı. Galatasaray ile Federasyon karması arasında 4 Ağustos Çarşamba akşamı Ali Sami Yen Stadı’nda düzenlenen jübile maçının bilet satışı aynı zamanda Biletix kanalıyla da devam ediyor. Bilet Fiyatları Numaralı: 22.500.000 TL Kapalı: 22.500.000 TL Yeni Açık: 22.500.000 TL[signature][hline]Weroq Duilwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 gs adam vermek zorunda mı =)[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. [Bu mesaj Dextra tarafından 01 Ağustos 2004 17:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valindel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 gs adam vermez herhalde[signature][hline]I wanna ROCK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Gs zaten 4 oyuncu veriodu toplam yanılmıyorsam? Bülent,Hakan,Ümit Karan,Hasan Şaş Milli takımın defansı bülentsizde olur o pek etkilemez. Forvette ise Serhatı oynatırlar sanırım ama bişey yapabilceğini sanmam. Hasan Şaş etkiler en fazla. Milli Takım alır diyorum yinede. Tabii centilmenlik ayağına yenilmezlerse.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 maç bu gun star verıo yanılmıyosam GALATASARAY-TÜRK MİLLİ TAKIMI suat ın jubılesı için yapılan bı maç bakalım kaç kaç bıtıcek :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 yok holy maçı verceklerını sanmam saten verselerde oyunun bı zevkı kalmaz kı bana gore[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 türk milli takımı değil federasyon karması. star yine yapmış yapcağını kendi başına milli takım kurmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 harbi ya fb den kimse yoktu![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Yazıklar olsun yanlız , kimse gelmedi adamın jübilesine.BJk- Gs karması gs ye karşı oynadı resmen.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 fb'den kimsenin olmamasının olayı fenerlilerin "çok önemli bi yemeği" olmasıymış. gülerler adama. halı saha maçı havasında geçti zaten. ilk 20 dakika hagi de sahadaydı.milli takım zaten gs bjk karmasıydı bi de emre belöz. vardı. fenerbahçenin de oyuncu göndermeyip bi de böyle sudan bi sebep söylemeleri de ayıptı bence[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 federasyon karmasıyla mı yonadı milli takımla mı? hangi oyuncular oynadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ayıp harbi be[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 güzel maçtı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Fenerbahce'nin cuma gunu yani 2 gun sonra deplasmanda, RİZE de maci var. yarin 14:30 da kara yollariyla oraya gidicek, adam gondermesini istemezdim iyi de yaptilar, Suat in talihsizligi bu zamana denk gelmesi macin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Othranx, 04 Ağustos 2004 22:13 tarihinde demiş ki: harbi ya fb den kimse yoktu! FEBE den turk adammı var ki alsınlar kardes???[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Sırf fener değil hiçbi takım gelmedi sorun orda zaten, interden emre bile geldi yurtiçinden hiçkimse yoktu.Mecburen 80 dakka oynadılar maçı...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar