Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

galatasaray - milli takım


Valindel

Öne çıkan mesajlar

hangi milli takım?[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilginç[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Federasyon Karması yani milli takım. Galatasaraydan kaç kişi var milli takımda onlar olmassa milli takım olmaz onun için Federasyon karması yani milli takım. ama ayrı bir kadro

www.galatasaray.org dan ------->

Galatasaray'ın büyük başarılarında imzası olan, orta sahamızın hiçbir zaman unutulmayacak dinamosu Suat Kaya'ya hep birlikte veda ediyoruz...

Galatasarayımız’ın emektar futbolcusu Suat Kaya, 4 Ağustos Çarşamba günü saat 20:00’de, Ali Sami Yen Stadı’nda oynanacak olan Galatasaray - Federasyon Karması maçı ile jübilesini yapıyor. Galatasaray Altyapısı’nda Minik Takım Antrenörlüğü görevini başarıyla yürütmekte olan Suat Kaya’yı bu önemli günde yalnız bırakmayalım.



Galatasaray - Federasyon Karması (Milli Takımımız)
Tarih: 4 Ağustos 2004, Çarşamba
Yer: Ali Sami Yen Stadı
Saat: 20:00


Galatasarayımızın 2004-2005 sezonunda giyeceği yeni formalar, maçın devre arasında profesyonel mankenler ve dansçıların eşliğinde büyük bir şovla ilk kez taraftarlarla buluşacak

Jübile Biletleri Galatasaray Store’da
Galatasaray Futbol Altyapı’nın Minik Takım Antrenörü ve eski futbolcumuz Suat Kaya’nın jübile maçının biletleri Mecidiyeköy’deki Çadır mağazamızda satışa çıktı. Galatasaray ile Federasyon karması arasında 4 Ağustos Çarşamba akşamı Ali Sami Yen Stadı’nda düzenlenen jübile maçının bilet satışı aynı zamanda Biletix kanalıyla da devam ediyor.

Bilet Fiyatları
Numaralı: 22.500.000 TL
Kapalı: 22.500.000 TL
Yeni Açık: 22.500.000 TL[signature][hline]Weroq Duilwen
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gs zaten 4 oyuncu veriodu toplam yanılmıyorsam? Bülent,Hakan,Ümit Karan,Hasan Şaş
Milli takımın defansı bülentsizde olur o pek etkilemez. Forvette ise Serhatı oynatırlar sanırım ama bişey yapabilceğini sanmam.
Hasan Şaş etkiler en fazla.
Milli Takım alır diyorum yinede. Tabii centilmenlik ayağına yenilmezlerse.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

maç bu gun star verıo yanılmıyosam GALATASARAY-TÜRK MİLLİ TAKIMI suat ın jubılesı için yapılan bı maç bakalım kaç kaç bıtıcek :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok holy maçı verceklerını sanmam saten verselerde oyunun bı zevkı kalmaz kı bana gore[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fb'den kimsenin olmamasının olayı fenerlilerin "çok önemli bi yemeği" olmasıymış. gülerler adama. halı saha maçı havasında geçti zaten. ilk 20 dakika hagi de sahadaydı.milli takım zaten gs bjk karmasıydı bi de emre belöz. vardı.
fenerbahçenin de oyuncu göndermeyip bi de böyle sudan bi sebep söylemeleri de ayıptı bence[signature][hline]kender on the roof
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sırf fener değil hiçbi takım gelmedi sorun orda zaten, interden emre bile geldi yurtiçinden hiçkimse yoktu.Mecburen 80 dakka oynadılar maçı...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...