xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Snrm bu gecs pc ye format aticam ve steam de mw2 var back up. Sync midir oda yapilik. FormAti attiktan sonra tekrar steam i kurup kullanici adimla girip halledebiliyorum dimi? Baska yedegini almam gereken bisey var mi?
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Steamapps klasörünü yedeklemen yetiyor bildiğim kadayırla. Aman tekrar download ederim dersem yedeğini bile almana gerek yok, kullanıcı adı şifrenle girdin mi yükleyebiliyorsun ztn tekrardan
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Anladim o yoldan devam ederim o halde.
spompas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 4 farklı pc de gördüklerimle diyeceğitek şey klasörleri backuplama direk kendi içinden backup yap. performansı değişiyor oyunların nedense.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Steamapps klasorunu yedekliyorum su anda.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Gitti gari. Yeniden yuklicez.
eldar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 nası yani backup almana rağmen çalışmadı mı oyunlar?
Xelee Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 bu arada bugün mbw oynarken steam cloud ile sync edilemediniz, oynamaya devam ederseniz settings saves falan kaybedebilirsiniz die bi msj geldi. o msj geldiinden beri de system tray'deki steam'in üzerine geldiimde "synchronizing" dio. o bi yerden ayarlanabilio mu? hani settings veya savelerimi steam cloud'a upload etmene gerek yok die bilio muyum?
Öne çıkan mesajlar