Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 aha kırbaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 50,000 daraaaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Dünyanın en küçük atıymış... Külliyen yalan. Bebek daha bu. İki haftalık değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 goldbären said: Law said: Fıstıklı espri yapılmamış, hani kırbacı basıcam felan. AYIP ETTİN Allahına kurban :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 yavru atın ne kadar büyüklükte olmasını bekliyosunuz lan. yeni doğmuş at yavrusu işte. tay gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 midilli ama bu. onlarin yavrulari daha kücük oluyordur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 belki montla sıçarsa büyür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 cüce! bak sana at buldum.. gimli ile beraber binersiniz artık.. tabii dikkatli binin yine de.. http://www.youtube.com/watch?v=CU6eWw29jOY youtube'un arayüz iğrenç mi olmuş bana öle geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 kedilerin yanına salmasınlar acımaz kediler buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 sonradan converge eder belki normal ata yavaş başlamıştır simülasyona son 1 aydır ekranda molekül simülasyonların değerlerinin yakınsamasını izlemekten kafayı sıyırdım hayata bakış açım değişti heran herşey yakınsayabilir veya canı sıkılıp uzaksayabilir. büyük bir at her an küçülebilir simülasyon ne de olsa ne olacağı belli olmaz. düzelttim programı ama benim psikolojim düzelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 vaniLLe said: ahaha olmaz :( geyik eti yedim ben, etik olmaz hic sdf. O ne ettir yav lokum lokum. Büyüdüğünde bekçi atı olur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 BİNİCEN ÜSTÜNE VURUCAN KIRBACI dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 SeaGle said: BİNİCEN ÜSTÜNE VURUCAN KIRBACI dendi mi? İmza süper tarzını yansıtıyo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 hehe cok tatli ^^ sufer yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Ardeth said: sonradan converge eder belki normal ata yavaş başlamıştır simülasyona son 1 aydır ekranda molekül simülasyonların değerlerinin yakınsamasını izlemekten kafayı sıyırdım hayata bakış açım değişti heran herşey yakınsayabilir veya canı sıkılıp uzaksayabilir. büyük bir at her an küçülebilir simülasyon ne de olsa ne olacağı belli olmaz. düzelttim programı ama benim psikolojim düzelmedi bana da öyle geldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Buddha said: SeaGle said: BİNİCEN ÜSTÜNE VURUCAN KIRBACI dendi mi? İmza süper tarzını yansıtıyo (tu) cümle benim cümlem değil emme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar