Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy Uranium Bilgisayar

NeroWarden

Öne çıkan mesajlar

Merhaba. Kadıköy'de Uranium Bilgisayar diye bir yer var bilenler. 2. el bilgisayar parçaları satan bir yer. Simsar diyede bilinir. İdareten bir anakart almam lazım fakat piyasada ucuz bulamıyorum. Burda buldum ucuz bir tane fakat almaya tırsıyorum. Alışveriş yapıpta sorun çıkan veya çıkmayan varmı bu yerden.

Kartın sıfırı şu anda benim için lüks tüketim malına giriyor :) Bu yüzden ucuzuna kaçmam lazım. Burdan alayımmı yada tavsiye edecek olan ?

Not: AMD 939 pinli bir anakart. 34 USD
Sosyal ağlarda paylaş

tırsarak ekran kartı ve ram almıştım bi seferinde, ram sıfırdı ama ekran kartı ikinci eldi. Sapphire Radeon HD2600xt almıştım, sıfır fiyatı 160$ falanken 80 liraya.

ikisinde de sorun yaşamadım, hala emektar bilgisayarımda takılı duruyolar çalışır halde. Ekran kartını gazeteye sarıp paketlemişlerdi, antistatik poşet falan yok ellerinde sanırım :D

Harddisk veya ram almayacaksan sorun çıkmaz sanırım. ikinci ellerinden bahsediyorum, zira sözlükte falan bozuk hdd itelediğini vs. yazan bir sürü insan var. Anakart için bişey söyleyemiycem, ama bozuk anakart alacak kadar da saçmalamamışlardır heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Kadıkoyde Mal alımı yaparken urunu en cok ınceleyen yer orası..

Orasının almadıgı ıkıncı el urunlerı baska yerlere verdıgım cok oldu..

Donanım Haber ın forumları ıkıncı el parca alıp satmak ıcın ıdeal bır yer..Gittigidiyorda ikinciel urun satan pek kalmadı..Dukkanlar ele gecirmis o siteyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...