NeroWarden Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Merhaba. Kadıköy'de Uranium Bilgisayar diye bir yer var bilenler. 2. el bilgisayar parçaları satan bir yer. Simsar diyede bilinir. İdareten bir anakart almam lazım fakat piyasada ucuz bulamıyorum. Burda buldum ucuz bir tane fakat almaya tırsıyorum. Alışveriş yapıpta sorun çıkan veya çıkmayan varmı bu yerden. Kartın sıfırı şu anda benim için lüks tüketim malına giriyor :) Bu yüzden ucuzuna kaçmam lazım. Burdan alayımmı yada tavsiye edecek olan ? Not: AMD 939 pinli bir anakart. 34 USD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ben baya bi alım satım yaptım uranium ile ve bir sorun yaşamadım. gözünün önünde test ediyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Uranium : Mezarci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ggden sahibinden alsana? uranyum da olur da, mal satarken mezara gomerler adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 evet gerçi adamlar alım yapmamak için ellerinden geleni yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 2. el satan bi yer 2. el ürünü kar etmek için sattıgı fiyata alacak degil ya. mezarcı demenin anlamı yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ama cok mezarci be abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 tırsarak ekran kartı ve ram almıştım bi seferinde, ram sıfırdı ama ekran kartı ikinci eldi. Sapphire Radeon HD2600xt almıştım, sıfır fiyatı 160$ falanken 80 liraya. ikisinde de sorun yaşamadım, hala emektar bilgisayarımda takılı duruyolar çalışır halde. Ekran kartını gazeteye sarıp paketlemişlerdi, antistatik poşet falan yok ellerinde sanırım :D Harddisk veya ram almayacaksan sorun çıkmaz sanırım. ikinci ellerinden bahsediyorum, zira sözlükte falan bozuk hdd itelediğini vs. yazan bir sürü insan var. Anakart için bişey söyleyemiycem, ama bozuk anakart alacak kadar da saçmalamamışlardır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Kadıkoyde Mal alımı yaparken urunu en cok ınceleyen yer orası.. Orasının almadıgı ıkıncı el urunlerı baska yerlere verdıgım cok oldu.. Donanım Haber ın forumları ıkıncı el parca alıp satmak ıcın ıdeal bır yer..Gittigidiyorda ikinciel urun satan pek kalmadı..Dukkanlar ele gecirmis o siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 BonePART said: Uranium : Mezarci (tu) arkadasimin bilgisayarci dukkani var teknik servis filan, sayesinde uraniumla cok hasir nesir olduk anakart ekran akrti filan cok guvenmeyin yani :p uyanik olan cok kotu gomuyor curuk carik parcalari, test dediklerine bakmayin yani pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 abi simdi haklarini yemeyelim bakiyolar inceliyolar satarkende sana inceletiyolar ama bozuk rami cakan cakiyo bide utanmasalar bazi parcalari alirken ustune para isticekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=Simsar simsar = modern pezevenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar