Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoN open beta bitiyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Heroes of Newerth" said:

Retail release date has been set. HoN's Open Beta will come to an end on Wednesday, May 12th @ 4:00pm EST, 2 weeks from today. It has been an amazing beta process and we appreciate the support of all our fans!

Adamlar release tarihini belirlemiş, 12 Mayıs'ta open beta gg. Satın alsam mı almasam mı hala karar veremedim 8-)
Mesaj tarihi:
spompas said:

bakalım kullanıcı sayısı düşcekmi?
aynı kalırsa satın alıcam direk.

kullanıcı sayısının düşmemesi gibi bi durum olabilir mi?
sen almadıysan sen giremeyeceksin yani kullanıcı sayısı düşecek euhe
Mesaj tarihi:
60k 'dan rahat 10k 'ya düşecek eminim ama şimdi aldığım zevkin 100x katınıda alıcağıma eminim. Ne kadar kolpa leaver salak herif varsa gidicek kalırsada yapamıcaklar
Mesaj tarihi:
Ee durum yoklaması alalım, kimlerde almıstı, kimler alacak vs? Simdi alıpta 10 kisi cıkaramayacaksak bosuna almayak. Bir de 12 mayıstan sonra artıyor mu fiyat? Gecenlerde öyle bir geyik vardı sanki.
Mesaj tarihi:

Ben oyunu alırken cok götlük yaptılar. 30 dolar için son saatler, son dakikalar oyun 50 dolar olucak diye 100 kere yazı caktı maliken. Sonra'da 1 nisannnnnnnnnn şaka yaptık.

Peki kullanıcı adımızı release'ten sonramı öncemi değiştirebiliyoruz? (1 kereye mahsus yapılabilir diyorlardı) Mesela benim istediğim kullanıcı adı alınmış ama oynuyan yok şuan boş account yani %99 release'te silinir.

Mesaj tarihi:
spompas said:

bakalım kullanıcı sayısı düşcekmi?
aynı kalırsa satın alıcam direk.

kullanıcı düşmesi o kadar iyi olur ki anlatamam. Rus bebelerin coğu gider. Fake account oyuna sokup oyun başladıktan sonra cıkaranlardan da kurtulucaz.
Mesaj tarihi:
Pyro said:

Nick reserv geyigi var mı bu arada?

reserv derken istediğin nick alınmışsa release'ı beklemen lazım ama sen release'den önce oyunu satın almıssan sen değiştirmediğin sürece kimse alamaz senden.
  • Yeni Oluştur...