nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Türk futbol tarihinde büyük transfer yok ki. Avrupa'nın en büyük kulüplerinde süper oynayan, tutunamama sorunu olmayan adamı 30 yaşından gençken alırsan, o büyük transferdir. İstikrarsızlığı, disiplinsizliği yada o seviyeye yetemeyişi yüzünden takımlarından adeta kovulan adamları almak büyük transfer falan değildir. Kandırmayın kendinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Llama said: http://i45.tinypic.com/33yqa6r.jpg http://i45.tinypic.com/35kqxhh.jpg http://i45.tinypic.com/21rio.jpg http://i48.tinypic.com/14sec95.jpg http://i48.tinypic.com/5dpl7a.jpg http://i49.tinypic.com/208fms5.jpg http://i49.tinypic.com/fxa1c6.jpg http://i48.tinypic.com/dwlc1.jpg http://i48.tinypic.com/2vvvn6h.jpg http://i45.tinypic.com/2eplmc9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 abi adamlar transferleri takımı güçlendirmek için değil egolarını tatmin etmek için yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 sadri sener almis getirmis hayirli olsun gattuso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Servet-Agüero konusunda yazdığım mesajı ciddiye alıp cevap vermişler bir de :) Ama o mesaj güldürürken düşündürme amaçlıydı. Quaresma karşısında Sabri ehi ehi diye düşünenler biraz düşünsün diyeydi. Ne çalımcılar gördü bu lig defansları. Bugün Quaresma karşısındaki hiçbir TSL defansı bir Yattara bir Keita karşısında olmaktan daha aciz değil. Çatır çatır top saklayıp fantastik çalımlarla defansı maymun adamlar hepsi. Ha Quaresma bu adamlarla bir mi derseniz değil tabii, ama Quaresma'nın farkı bunlardan daha iyi çalım atması değil, başta ayak dışıyla vuruşları olmak üzere şut ve top kesme yeteneği. Yoksa hız dersen hepsinde, çalım tekniği dersen hepsinde. Ha, transfere bok atmak anlamsız, bu adamların sorunsuzu zaten Türkiye'ye gelmez. Yattara malum disiplinsiz, karısını dövmekten bile karakolluk oluyor. Keita desen agresif, kendini yere atıyor, kavga çıkarıyor, Quaresma da istikrarsız ne zaman rakipte ne zaman elde patlayacağı belli olmuyor. Hagi derseniz zaten futbolunun son baharında geldi yoksa gençken kramponunu alamazdı GS, Alex büyük takımlar kendisinden vazgeçti diye kalanlar arasında parayı seçerek geldi, Anelka kariyeri bitmek üzereydi diriltmek adına geldi, diriltip gitti, Carlos zaten 35likti... Hani bir şekilde sorunlu olmayan adam zaten gelmiyor, ki aklı varsa gelmez TSL'ye, o bakımdan Quaresma'ya kulp bulmak saçma. Ki Quaresma da ya kariyerini diriltip kaçacak Anelka gibi, ya da kredisini tüketecek sallayacak iyice burada. eski Quaresma gibi oynarsa zaten beşiktaş elinde uzun süre tutamaz, ama kar ederek bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 nileppezdel said: Türk futbol tarihinde büyük transfer yok ki. Avrupa'nın en büyük kulüplerinde süper oynayan, tutunamama sorunu olmayan adamı 30 yaşından gençken alırsan, o büyük transferdir. İstikrarsızlığı, disiplinsizliği yada o seviyeye yetemeyişi yüzünden takımlarından adeta kovulan adamları almak büyük transfer falan değildir. Kandırmayın kendinizi Ortega büyük transferdi. Adamın hayatını bitirdi yönetim. Bir avrupa maçında Lorant yine Ceyhunun yedeği yapmıştı (Hahahahahahahahaa komik demi 25. sınıf oyuncunun yedeği 1. sınıf oyuncu) sora Ortega girdi oyuna yabancı taraftar şok oldu şaka mı lan bu nukleer silahı sona saklamış der gibi. Fenerbahçe Alex'e yaptığının yarısını Ortega'ya yapsa Alex Orteganın yarısı bile değildi. Alex için takımı brezilyalı doldurdular. Adamın yanına o kadar istedi bir arjantinli almadılar. Fenerbahçeye geldiğinde gol ve asist rekoruyla gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Rewendor said: Ki Quaresma da ya kariyerini diriltip kaçacak Anelka gibi, ya da kredisini tüketecek sallayacak iyice burada. eski Quaresma gibi oynarsa zaten beşiktaş elinde uzun süre tutamaz, ama kar ederek bırakır. kaçabilir lig lig değil tabiki.. anelka gitmek için aziz başkana burda futbol oynanmıyor bırak gideyim demiş. gs den ribery biliyoruz nasıl kaçtı bjk de carew daha önce ona keza kaçtı. böyle daha çok isimde var yani kaçan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Ortega'da kaçtı ama yönetim yüzünden. Bende Ortega gibi o zamanlar yetenek bakımından dünyada 3-5 futbolcudan biriyken yanıma Ceyhun gibi yüzylın aptalıyla Lorant gibi 3. sınıf hoca verirsen kaçar giderim. Mesela Ortega ligden çok bizimkilerden kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ortegayı kadıköy mafyası yolladı diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Buddha said: Ortega'da kaçtı ama yönetim yüzünden. Bende Ortega gibi o zamanlar yetenek bakımından dünyada 3-5 futbolcudan biriyken yanıma Ceyhun gibi yüzylın aptalıyla Lorant gibi 3. sınıf hoca verirsen kaçar giderim. Mesela Ortega ligden çok bizimkilerden kaçtı. Cool story ama zamanında şöyle bir hikaye var, Yusuf ve Ceyhun asansörde otelde bunlar, Ortega asansörü beklet diye koşturuyor. Bunlar direk basıp kaçıyor!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Valla gelmiş geçmiş en büyük transfer Ferdinand dı =P o da kiralıktı zaten. Adam sakat geldi düzeldi bu kadar rakip takımı ezen futbolcu ben görmemiştim. Herif baştan sona bütün stadı çalımlıyordu lol =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Ceyhun ortegayı dövmüştü o yüzden kaçtı gitti adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 darksun yaş kaç abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Darksun said: Valla gelmiş geçmiş en büyük transfer Ferdinand dı =P o da kiralıktı zaten. Adam sakat geldi düzeldi bu kadar rakip takımı ezen futbolcu ben görmemiştim. Herif baştan sona bütün stadı çalımlıyordu lol =P sakatlığından dolayıda tüm sezon oynuyamamıştı bide. O kadar maça o istatistikler süperdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Eden Hazard ile anlaşılmış. hayırlı olsun. gider ayak kanat problemimiz nihayete eriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 fanatik mi anlaşmış hazardla. abi şu haberlere resmi sitede açıklanmadan inanmayın bence.. fanatik yani bu, geçen sene bayernden hamit+luca toni+ lucio'yu fenere getirmişti bunlar, tamamdı bitmişti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Yalnız transfer doğrulanırsa resmi sitede FB baya genç ve ileriye yönük bir kadroya sahip olmuş olacak. Dos Santos'uda göndermemeleri tam isabet müthiş oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ilhan eker --> FB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 eden hazard dedin ilhan çıktı bu dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Barcelona, Manchester United, Arsenal ve Manchester City gibi ünlü kulüplerin yakından takip ettiği Eden Hazard, “Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ne katılması beni cezbediyor. Üstelik daha önce oynadığım o statta, 50 bin ateşli taraftar önünde mücadele etmek çok etkileyici olur” demişti. Abi adam hangi kafayla bunu söylemiş? Sanki sayığı takımlar katılmıyor statlarıda 15bin kişilik. Hani ben burda feneri avntajlı duruma sokan bişey göremedim. Hani ciddi ciddi bu takımlar ilgileniyorsa FB avucunu yalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Ahahaha çok komik abi ya :D hakkaten onlar balkan kupasında oynuyo sanki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 o kısım bayağı bayağı bi sallanmış zaten belli de ASDASDAS Eden Hazard gelirse 10 tane Stoch eder cidden, almışsa Fener cidden başarılı transfer yani patlar mı patlamaz mı olayı yok, oynadığı sürece birşeyler yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 abi zaten şunu demişti bunu demişti laflarına inanmayacaksın :D.carlosta guti ve raula mesaj yollamış türkiyede kral olursunuz diye :D.basınımıza hayranım ya zaytungla yarışabilcek haberler yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Yalnız Anelka'dada inanmamıştım hatta resmi yazı gördüm Anelka'yı forma içinde görene kadar inanmamıştım. Geldiğinde gençtide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Buddha said: Barcelona, Manchester United, Arsenal ve Manchester City gibi ünlü kulüplerin yakından takip ettiği Eden Hazard, “Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ne katılması beni cezbediyor. Üstelik daha önce oynadığım o statta, 50 bin ateşli taraftar önünde mücadele etmek çok etkileyici olur” demişti. Abi adam hangi kafayla bunu söylemiş? Sanki sayığı takımlar katılmıyor statlarıda 15bin kişilik. Hani ben burda feneri avntajlı duruma sokan bişey göremedim. Hani ciddi ciddi bu takımlar ilgileniyorsa FB avucunu yalar. Wenger gibi bir pedo varken zaten Arsenal bırakmaz. Fabregas'ın satışını bekliyorlar gerçi ama o olmadan da alabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar