Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010/11 Transfer Sezonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sinad said:

CthuLhu said:

e abi yabancı ?

6+2+2 oldu

kadroda 8
takımda da 2 bulunabiliyor artık

kadroda 8 zaten bulunuyodu ama 2 si oynayamıyodu yine oynayamayacak..

6(sahada) + 2(kulübede) + 2(tribünde çekirdek başında)
Mesaj tarihi:
Şu Javier Hernandez'i pek bilmiyordum, sadece okumuştum hakkında inceleme gibi bir şey. Bir izleyeyim dedim, gayet iyi adamgibi geldi. Bi kere hızlı, teknik pozisyon almayı aralara kaçmayı biliyor. Berbatov odunundan sonra ilaç gibi gelir :)
Mesaj tarihi:
Genwa said:

Ben de üzücü bir haber vereyim, forumda vardı bir kaç West Ham severi. Avram Grant'la anlaşmışlar, 4 yıl kontrat

aha west ham'da düştü bu sezon olay çıkar kesin
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

Genwa said:

Ben de üzücü bir haber vereyim, forumda vardı bir kaç West Ham severi. Avram Grant'la anlaşmışlar, 4 yıl kontrat

adam küme düşürttü takıma. offf rezil adam geldi gene

katılıyorum. 4 yıl bi de... 4 yılda 4 küme düşürmesin o adam takıma.. of ya of.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Şu Javier Hernandez'i pek bilmiyordum, sadece okumuştum hakkında inceleme gibi bir şey. Bir izleyeyim dedim, gayet iyi adamgibi geldi. Bi kere hızlı, teknik pozisyon almayı aralara kaçmayı biliyor. Berbatov odunundan sonra ilaç gibi gelir :)

berbatov odun? kalbini kırarım!
Mesaj tarihi:
Berbatov bariz bir odun. Hakan Şükür gibi bir adam. Daha da kötüsü hatta bence, Hakan Şükür onun yaşındayken ondan çok daha hızlıydı. Hava hakimiyeti de çok daha iyiydi. Berbatov yerde biraz daha iyi o kadar.

Odun ama kötü topçu değil. Odunlar da iş yapar. Ama Manchester'ın sisteminde iş yapmaz. Hızlı olmayan forvetler artık büyük takımlarda pek iş yapamıyor. Bu yüzden Berbatov çok kötü transferdi.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Berbatov bariz bir odun. Hakan Şükür gibi bir adam. Daha da kötüsü hatta bence, Hakan Şükür onun yaşındayken ondan çok daha hızlıydı. Hava hakimiyeti de çok daha iyiydi. Berbatov yerde biraz daha iyi o kadar.

Odun ama kötü topçu değil. Odunlar da iş yapar. Ama Manchester'ın sisteminde iş yapmaz. Hızlı olmayan forvetler artık büyük takımlarda pek iş yapamıyor. Bu yüzden Berbatov çok kötü transferdi.

Hotspur'un en iyi adamıydı. Hatta ayakta duran yegane adamlarındandı. Çok iyi pas dağıtıyor ve zeki bir oyuncu. Hee manu'nun sitemine uyar uymaz bilemiyorum ama bence gayet iyi biri.
Mesaj tarihi:
İşte anca Tottenham'da oynar. Modern futbolda büyük takımlarda hedef santrafor bitti. True story.. Hani İbrahimovic falan bile biraz koşbilen ve en önemlisi teknik ve adam eksiltebilen adamlar. Yavaş olan o eksiği kapatır.

Top ayağında ceza sahasındayken Benzema affetmez mesela ama Madrid'de Higuan'in parlayıp Benzema'nın fail olması top taşıyamamasından yada arlara kaçamamasından. Kısca hantal olmasından kaynaklanıyor. Top class takımlarda oynayamazlar, bir altındaki seviyelerde parlarlar ancak..
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

İşte anca Tottenham'da oynar. Modern futbolda büyük takımlarda hedef santrafor bitti. True story.. Hani İbrahimovic falan bile biraz koşbilen ve en önemlisi teknik ve adam eksiltebilen adamlar. Yavaş olan o eksiği kapatır.

Top ayağında ceza sahasındayken Benzema affetmez mesela ama Madrid'de Higuan'in parlayıp Benzema'nın fail olması top taşıyamamasından yada arlara kaçamamasından. Kısca hantal olmasından kaynaklanıyor. Top class takımlarda oynayamazlar, bir altındaki seviyelerde parlarlar ancak..

Tottenham'da iş yapmasının sebebi jenas,lennon gibi adamların ona top taşımasından dolayıydı o yüzden çok iyiydi berbatov. Pivot santrofor olmuyo bazı takımlara maalesef,ancak nistelrooy'un eski hali falan olucak.
  • Yeni Oluştur...