Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 birmingham'ı gelen geçen kazıklamış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Hilbert --> Beşiktaş. imzalamışız 3 yıllık anlaşma. Bonservizsiz aldık. veeeee işte asıl bomba haber BENİTEZ KOVULMUŞ!!! SONUNDA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 e abi yabancı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 hilbert kim ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 BiTcH_oFBaT said: BENİTEZ KOVULMUŞ!!! SONUNDA!!! FATİH TERİM LIVERPOOL'A MI GİDİYOR? Haberini bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 BiTcH_oFBaT said: veeeee işte asıl bomba haber BENİTEZ KOVULMUŞ!!! SONUNDA!!! sukurler olsun sonunda nihayet mujde istesen verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Ben de üzücü bir haber vereyim, forumda vardı bir kaç West Ham severi. Avram Grant'la anlaşmışlar, 4 yıl kontrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 CthuLhu said: e abi yabancı ? 6+2+2 oldu kadroda 8 takımda da 2 bulunabiliyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 sinad said: CthuLhu said: e abi yabancı ? 6+2+2 oldu kadroda 8 takımda da 2 bulunabiliyor artık kadroda 8 zaten bulunuyodu ama 2 si oynayamıyodu yine oynayamayacak.. 6(sahada) + 2(kulübede) + 2(tribünde çekirdek başında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Genwa said: Ben de üzücü bir haber vereyim, forumda vardı bir kaç West Ham severi. Avram Grant'la anlaşmışlar, 4 yıl kontrat adam küme düşürttü takıma. offf rezil adam geldi gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Şu Javier Hernandez'i pek bilmiyordum, sadece okumuştum hakkında inceleme gibi bir şey. Bir izleyeyim dedim, gayet iyi adamgibi geldi. Bi kere hızlı, teknik pozisyon almayı aralara kaçmayı biliyor. Berbatov odunundan sonra ilaç gibi gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Capeollo sözleşmesindeki dünya kupasından sonra ayrılma hakkını kullanmazsa %90 benitez interi seneye çalıştırıcak adamdır heralde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Genwa said: Ben de üzücü bir haber vereyim, forumda vardı bir kaç West Ham severi. Avram Grant'la anlaşmışlar, 4 yıl kontrat aha west ham'da düştü bu sezon olay çıkar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 BiTcH_oFBaT said: Genwa said: Ben de üzücü bir haber vereyim, forumda vardı bir kaç West Ham severi. Avram Grant'la anlaşmışlar, 4 yıl kontrat adam küme düşürttü takıma. offf rezil adam geldi gene katılıyorum. 4 yıl bi de... 4 yılda 4 küme düşürmesin o adam takıma.. of ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 nileppezdel said: Şu Javier Hernandez'i pek bilmiyordum, sadece okumuştum hakkında inceleme gibi bir şey. Bir izleyeyim dedim, gayet iyi adamgibi geldi. Bi kere hızlı, teknik pozisyon almayı aralara kaçmayı biliyor. Berbatov odunundan sonra ilaç gibi gelir :) berbatov odun? kalbini kırarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Berbatov bariz bir odun. Hakan Şükür gibi bir adam. Daha da kötüsü hatta bence, Hakan Şükür onun yaşındayken ondan çok daha hızlıydı. Hava hakimiyeti de çok daha iyiydi. Berbatov yerde biraz daha iyi o kadar. Odun ama kötü topçu değil. Odunlar da iş yapar. Ama Manchester'ın sisteminde iş yapmaz. Hızlı olmayan forvetler artık büyük takımlarda pek iş yapamıyor. Bu yüzden Berbatov çok kötü transferdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 DarKRideR said: Ben Foster - Man. Utd. > Birmingham City - 7.000.000 euro Ayakta nasıl adam şaapılırın kitabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 zigic 7m ondan daha kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Abi Tabata... (:P) Köyabaşı falan bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Yok Ben Foster abi bu, Tabata'ya bile bir anlam yüklerim ama Ben Foster ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Ben foster iş yapıcaktır o kadar abartmayında zigic'e fazla cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 tabata 3 tane zigic eder abi yapmayın, adamda boydan başka hiçbir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 nileppezdel said: Berbatov bariz bir odun. Hakan Şükür gibi bir adam. Daha da kötüsü hatta bence, Hakan Şükür onun yaşındayken ondan çok daha hızlıydı. Hava hakimiyeti de çok daha iyiydi. Berbatov yerde biraz daha iyi o kadar. Odun ama kötü topçu değil. Odunlar da iş yapar. Ama Manchester'ın sisteminde iş yapmaz. Hızlı olmayan forvetler artık büyük takımlarda pek iş yapamıyor. Bu yüzden Berbatov çok kötü transferdi. Hotspur'un en iyi adamıydı. Hatta ayakta duran yegane adamlarındandı. Çok iyi pas dağıtıyor ve zeki bir oyuncu. Hee manu'nun sitemine uyar uymaz bilemiyorum ama bence gayet iyi biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 İşte anca Tottenham'da oynar. Modern futbolda büyük takımlarda hedef santrafor bitti. True story.. Hani İbrahimovic falan bile biraz koşbilen ve en önemlisi teknik ve adam eksiltebilen adamlar. Yavaş olan o eksiği kapatır. Top ayağında ceza sahasındayken Benzema affetmez mesela ama Madrid'de Higuan'in parlayıp Benzema'nın fail olması top taşıyamamasından yada arlara kaçamamasından. Kısca hantal olmasından kaynaklanıyor. Top class takımlarda oynayamazlar, bir altındaki seviyelerde parlarlar ancak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 nileppezdel said: İşte anca Tottenham'da oynar. Modern futbolda büyük takımlarda hedef santrafor bitti. True story.. Hani İbrahimovic falan bile biraz koşbilen ve en önemlisi teknik ve adam eksiltebilen adamlar. Yavaş olan o eksiği kapatır. Top ayağında ceza sahasındayken Benzema affetmez mesela ama Madrid'de Higuan'in parlayıp Benzema'nın fail olması top taşıyamamasından yada arlara kaçamamasından. Kısca hantal olmasından kaynaklanıyor. Top class takımlarda oynayamazlar, bir altındaki seviyelerde parlarlar ancak.. Tottenham'da iş yapmasının sebebi jenas,lennon gibi adamların ona top taşımasından dolayıydı o yüzden çok iyiydi berbatov. Pivot santrofor olmuyo bazı takımlara maalesef,ancak nistelrooy'un eski hali falan olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar