DoruK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 haber değil yücel ildiz kendisi söylemişti ntv'de. laf arasında söyledi öyle yalan olduğunu sanmıyorum. zaten adamın karabükten önceki kariyerine dair pek bir kayıt da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 şu emenikeyi 3 büyüklerden biri hemen almalı yoksa milli takımında 1-2 maçta parlıycak o zaman işte kimse türkiyede tutamaz adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 DoruK said: haber değil yücel ildiz kendisi söylemişti ntv'de. laf arasında söyledi öyle yalan olduğunu sanmıyorum. zaten adamın karabükten önceki kariyerine dair pek bir kayıt da yok. nijerya'da elmas ararken mi bulmuşlar abi adamı ahahah bir yerlerden bulması lazım sonuçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Eralp said: abi gs başlığında konuşuluyordur da buraya da yazmak lazım, KAZIM KAZIM -> GS ahahhahaahahahhaahah vay be kazım bu kadar mı düşecektin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 emenike kardemir lablarinda uletilmis yazin staj yapan arkadas soledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Zapo > Sparta Prag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 BiTcH_oFBaT said: DoruK said: haber değil yücel ildiz kendisi söylemişti ntv'de. laf arasında söyledi öyle yalan olduğunu sanmıyorum. zaten adamın karabükten önceki kariyerine dair pek bir kayıt da yok. nijerya'da elmas ararken mi bulmuşlar abi adamı ahahah bir yerlerden bulması lazım sonuçta :)Güney Afrika 2.liginde oynuyormuş,1. ligde oynamak istemis transfer olamamış,sonra ankaragücü istemiş falan öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Beto > Bucaspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 antep wagner'i alın betosunu sattı mı hemen. yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 kazım > all ama yine de bi alex değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 karabük emenike için mallorcadan 10m istemiş sfadasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bence daha fazla bile eder emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Emenike genç oyuncu 10m az bence. Guiza'ya 18 veriliyor lan :D Yada 30 yaş üstü adamalra 10m veriyorlar. Karabuk bence 1-2 sezon Emenike'yi elinde tutmalı. Yanına bir kaç takviye daha 1 sezon sonra Ligin önemli takımlarından biri olur. Kadroyu oturttuktan sonra satsın. Ligde konumunu biraz sağlamlaştırsın. Ondan sonra Emenike'nin yeride telafi edilebilir. Ama 10m euroda Karabuk için iyi para doğrusu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 abi affelayı 3m a aldı barca :D.10m abartı bence ayriyetten 2012 dede sözleşmesi bitiyormuş.5m felan neyse ama 10m ye kimse almaz seneye beleşe kaptırırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 R. Madrid'te Mesut'u 15m aldı. Büyük takım olunca oyuncu ben gidiyorum diyor takımda anlaşmak zorunda kalıyor. Gerçi 2012'de bitiyorsa sözleşmesi kötü. Bir şekilde uzatmalılar o sözleşmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 mesutu aza bile aldılar sözleşmesi bu sene bitiyordu yoksa 30-40 tan aşağı alamazlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 afellay'ın 6 aylık sözleşmesi kalmıştı. sezon sonunda bedavaya alacaz zaten, 3 milyon verelim ocakta gelsin diye anlaştılar psv ile. emenike'nin 10 milyon euro etmesi için göz önündeki bir takımda ne yapacağını görmek lazım. adama karabükte çok iyi oynuyo diye gidip o parayı vermek büyük risk bi kulüp için. bence birkaç sene daha karabükte kalacak olursa karabük için çok iyi olur, ama adamın gelişimi açısından güzel olacağını zannetmiyorum. gençlik falan da kalmazsa ortada o paraları veren çıkmayacak adam drogba'ya dönüşmezse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 emenike'de drogba gibi olmak istediğini söylüyor zaten drogba'nında kariyeri geç adam gibi olmuştu. Fiziki açıdan filan şansı var aslında 3 büyüklerden birine giderse orada kendini gösterip 1 sene içinde adam gibi bir kulübe gidebilir avrupa'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Kaspar said: afellay'ın 6 aylık sözleşmesi kalmıştı. sezon sonunda bedavaya alacaz zaten, 3 milyon verelim ocakta gelsin diye anlaştılar psv ile. emenike'nin 10 milyon euro etmesi için göz önündeki bir takımda ne yapacağını görmek lazım. adama karabükte çok iyi oynuyo diye gidip o parayı vermek büyük risk bi kulüp için. bence birkaç sene daha karabükte kalacak olursa karabük için çok iyi olur, ama adamın gelişimi açısından güzel olacağını zannetmiyorum. gençlik falan da kalmazsa ortada o paraları veren çıkmayacak adam drogba'ya dönüşmezse. Kesinlikle budur. Futbolcunun piyasasını sadece yeteneği belirlemez. Genel olarak futbolumuz kıt olduğu için kulüpler biraz yetenekli adam görünce (volkan şen, sercan, yekta, emenike vb) hemen şımarıyo 7-8-10 milyon diye fiyatları belirliyor. Ama öncelikle o oyuncunun fiyatı o kadar etmez. Ek olarak o oyuncunun o kadar yetenekli de olsa o fiyata alınması için Karabük'ten değil 3 büyüklerden falan alınması lazım. Küçük takımda bir şeyler yapan adam büyük takımda da aynı şekilde oynayacak diye bir şey yok. Yüzlerce örnek var ortada (Mehmet Topuz, Tabata vb). Bu oyununu bi 4-5 sene sürdürse ya da takım değiştirip daha güçlü bi takımda da böyle oynasa, anca o zaman verilir o para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Esnaf said: mesutu aza bile aldılar sözleşmesi bu sene bitiyordu yoksa 30-40 tan aşağı alamazlardı Bende onu diyorum aza bile aldılar. Nie taım R.Madrid oyuncu ben gidiorum dedimi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 rennes'den, Lens'den, Heerenvenden 10-15 milyon euroya oyuncu alanlar salak mı tabi ki verilir 10 milyon Emenike'ye şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Ne alaka abi sen Emenike'yi neye güvenip alıcaksın Türkiye liginin gol kralı diye mi? Rennes'den Nice'den topçu aldındığında Fransa Ligi deniyor o yüzden daha bir güven ortamı var o topçuya ki,zaten adam patlama yapmış her takımda oynayacak düzeyde olunca alınıyor. Bu arada Rennes,Lens Türkiye liginde emin ol Bursa'yı falan geçebilecek kapasitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 lens'den rennes'den herenveenden kimlerin kaça transfer oldugunu bilmeden sallıyorsun yok rennes bursayı geçermiş falan filan ben geçemez demedim ki liglerindeki küçük takımlardan da büyük paralara transfer yapılabilir ayrıca o fransa liginden transfer olan adamlar fransa ligi gol kralı oluyor diye transfer edilmiyor, emenikeye tr ligi gol kralı diye almayacaklarını tahmin edersin heralde.izlenir gelecek vaad ediyorsa yatırım yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Salladığım birşey yok da;Emenike sence yatırım yapılabilcek bir topçu mu? ya da Türkiye liginde yatırım yapılacak topçu mu var? Bende bunu söylüyorum o yüzden o paralar verilmez,ligimizin olmayan kalite değeri içinde ne yazık ki o paraları verebileceğin en kaliteli topçu Arda,o da bana göre asla ve asla ManUtd,Arsenal,Milan gibi takımların topçusu olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 emenike tabi ki gelecek vaad eden bi topçu 10 değil 15 milyon bile verilir göz karartılırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar