Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010/11 Transfer Sezonu

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:

DoruK said:

haber değil yücel ildiz kendisi söylemişti ntv'de. laf arasında söyledi öyle yalan olduğunu sanmıyorum. zaten adamın karabükten önceki kariyerine dair pek bir kayıt da yok.

nijerya'da elmas ararken mi bulmuşlar abi adamı ahahah bir yerlerden bulması lazım sonuçta :)
Güney Afrika 2.liginde oynuyormuş,1. ligde oynamak istemis transfer olamamış,sonra ankaragücü istemiş falan öyle yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Emenike genç oyuncu 10m az bence. Guiza'ya 18 veriliyor lan :D Yada 30 yaş üstü adamalra 10m veriyorlar. Karabuk bence 1-2 sezon Emenike'yi elinde tutmalı. Yanına bir kaç takviye daha 1 sezon sonra Ligin önemli takımlarından biri olur. Kadroyu oturttuktan sonra satsın. Ligde konumunu biraz sağlamlaştırsın. Ondan sonra Emenike'nin yeride telafi edilebilir. Ama 10m euroda Karabuk için iyi para doğrusu =)
Sosyal ağlarda paylaş

afellay'ın 6 aylık sözleşmesi kalmıştı. sezon sonunda bedavaya alacaz zaten, 3 milyon verelim ocakta gelsin diye anlaştılar psv ile.
emenike'nin 10 milyon euro etmesi için göz önündeki bir takımda ne yapacağını görmek lazım. adama karabükte çok iyi oynuyo diye gidip o parayı vermek büyük risk bi kulüp için.
bence birkaç sene daha karabükte kalacak olursa karabük için çok iyi olur, ama adamın gelişimi açısından güzel olacağını zannetmiyorum. gençlik falan da kalmazsa ortada o paraları veren çıkmayacak adam drogba'ya dönüşmezse.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaspar said:

afellay'ın 6 aylık sözleşmesi kalmıştı. sezon sonunda bedavaya alacaz zaten, 3 milyon verelim ocakta gelsin diye anlaştılar psv ile.
emenike'nin 10 milyon euro etmesi için göz önündeki bir takımda ne yapacağını görmek lazım. adama karabükte çok iyi oynuyo diye gidip o parayı vermek büyük risk bi kulüp için.
bence birkaç sene daha karabükte kalacak olursa karabük için çok iyi olur, ama adamın gelişimi açısından güzel olacağını zannetmiyorum. gençlik falan da kalmazsa ortada o paraları veren çıkmayacak adam drogba'ya dönüşmezse.

Kesinlikle budur. Futbolcunun piyasasını sadece yeteneği belirlemez. Genel olarak futbolumuz kıt olduğu için kulüpler biraz yetenekli adam görünce (volkan şen, sercan, yekta, emenike vb) hemen şımarıyo 7-8-10 milyon diye fiyatları belirliyor. Ama öncelikle o oyuncunun fiyatı o kadar etmez. Ek olarak o oyuncunun o kadar yetenekli de olsa o fiyata alınması için Karabük'ten değil 3 büyüklerden falan alınması lazım. Küçük takımda bir şeyler yapan adam büyük takımda da aynı şekilde oynayacak diye bir şey yok. Yüzlerce örnek var ortada (Mehmet Topuz, Tabata vb). Bu oyununu bi 4-5 sene sürdürse ya da takım değiştirip daha güçlü bi takımda da böyle oynasa, anca o zaman verilir o para.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne alaka abi sen Emenike'yi neye güvenip alıcaksın Türkiye liginin gol kralı diye mi?

Rennes'den Nice'den topçu aldındığında Fransa Ligi deniyor o yüzden daha bir güven ortamı var o topçuya ki,zaten adam patlama yapmış her takımda oynayacak düzeyde olunca alınıyor.

Bu arada Rennes,Lens Türkiye liginde emin ol Bursa'yı falan geçebilecek kapasitede.
Sosyal ağlarda paylaş

lens'den rennes'den herenveenden kimlerin kaça transfer oldugunu bilmeden sallıyorsun
yok rennes bursayı geçermiş falan filan
ben geçemez demedim ki
liglerindeki küçük takımlardan da büyük paralara transfer yapılabilir
ayrıca o fransa liginden transfer olan adamlar fransa ligi gol kralı oluyor diye transfer edilmiyor, emenikeye tr ligi gol kralı diye almayacaklarını tahmin edersin heralde.izlenir gelecek vaad ediyorsa yatırım yapılabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Salladığım birşey yok da;Emenike sence yatırım yapılabilcek bir topçu mu? ya da Türkiye liginde yatırım yapılacak topçu mu var?

Bende bunu söylüyorum o yüzden o paralar verilmez,ligimizin olmayan kalite değeri içinde ne yazık ki o paraları verebileceğin en kaliteli topçu Arda,o da bana göre asla ve asla ManUtd,Arsenal,Milan gibi takımların topçusu olamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...