Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010/11 Transfer Sezonu

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

Beğenmeyen yok, geleceğe yöneliktransfer olmadığı için gelmesin dedim ben. Yoksa gelse dağıtır bir sezon da günü kurtarmalarından bıktım, geleceği kurtarsınlar yetti
neden bi sezon? bi senelik mi sözleşme yapılacak? hagi bu kulübün en kral insnalarından biri değil mi? geldiğinde 32 yaşında değil miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle gezerim. Gezmem demiyorum. Ama Hagi gibi olmayacak gelirse. 2 sezondan fazla verimli olamayacak. O gidince yine yeni ortasaha oyuncusu arayacağız falan. Bi tane alalım 5-6 sene gitsin işte bak Alex'in 6. senesi ve Fenerbahçe'ye kattıkları ortada. Öyle transfer yapmamız lazım artık, 34 yaşında emeklilik hazırlığında adamları trasfer etmemiz değil. Ama gelirse öyle gezerim yalan yok :D
Sosyal ağlarda paylaş

İki tane diarra var real madridde, lass zor olsa bile mahamodou'yu kesin getirir az kassa haldun baba, guti muti boş işler bunlar, marca'da "önümüzdeki yıl şampiyonlar ligine katılacak galatasaray" diye yazılmış, guti şampiyonlar liginde oynamak istiyormuş falan da filan da fason haber aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

Rikkie said:

İki tane diarra var real madridde, lass zor olsa bile mahamodou'yu kesin getirir az kassa haldun baba, guti muti boş işler bunlar, marca'da "önümüzdeki yıl şampiyonlar ligine katılacak galatasaray" diye yazılmış, guti şampiyonlar liginde oynamak istiyormuş falan da filan da fason haber aslında.

mahamodou'yu FM'de de ilk sezon, yani bu sezon 3.5M Euro'dan satıyor Real Madrid direk hehe, Beşiktaş'a aldım ben çatur çutur oynuyor.

Zaten normalde de fark edildiği üzere pek istenmiyor. Maçlara pek çıkartılmıyorda artık, düzgün bir politayla Türkiye'ye getirilebilir gayet. Ama isteyeni de çoktur sonuçta mevkisine göre çok yaşlı bir adam değil.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

necati fb'de diolardı dun telegolde. muhtemelen kolpadır telegolun haberi ama necatiyede sormuslar fb den teklif var mı diye konusmamış hiç. necati geliosa semih gidicek heralde sezon sonu gibi gozukuo.

Semih gitti zaten Hollanda'da önümüzdeki sene. En azından ben öyle biliyorum bayağı transfer bitti şeklinde konuşuluyordu.

Guti'dense daha genç biri alınabilirdi ama bakalım görücez Guti neler yapacak.

Hatalı transfer olur gibi geliyor bana Guti. Orta saha göbeğine çift yönlü adam lazımdı ofansif adam değil.

Arda Gio takımda kalsa bari.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

mokoko said:

necati fb'de diolardı dun telegolde. muhtemelen kolpadır telegolun haberi ama necatiyede sormuslar fb den teklif var mı diye konusmamış hiç. necati geliosa semih gidicek heralde sezon sonu gibi gozukuo.

Semih gitti zaten Hollanda'da önümüzdeki sene. En azından ben öyle biliyorum bayağı transfer bitti şeklinde konuşuluyordu.

Guti'dense daha genç biri alınabilirdi ama bakalım görücez Guti neler yapacak.

Hatalı transfer olur gibi geliyor bana Guti. Orta saha göbeğine çift yönlü adam lazımdı ofansif adam değil.

Arda Gio takımda kalsa bari.

Arda gidecek bildiğim kadarıyla , takasta kullanılacak gelecek isimde en az Arda kdr iyi olur bence , Gio nun bonservisinin alınacağınıda hiç tahmin etmiyorum belki bir sezon daha kiralama yoluna gidilir...

Guti dediğimiz adam Real in 11 inden geliyor öyle bitik veya sorunlu bir adam değil , gs senelerdir 10 numara konusunda macera arıyor bence Lincoln de Elanoda kumardı gs için ama tutmadı işte , en azından Gutinin ne olduğu belli en az 2 sezon gs da büyük işler yapar bence..
Sosyal ağlarda paylaş

Guti hangi Madrid'in 11'inden geliyor ya? Real Madrid'in Semih'i adam yada Emre Aşık'ı. Yıllardır hak ettiği gibi 11'in bankosu olamadı adam, hep janjanlı transferler yapıp ellerindeki cevheri unuttular. Klasik Real Madrid politikası.

Ortasahaya çift yönlü adam alınmazsa Guti de tek başına iş yapamaz. Arda satılsın ondan gelecek parayla bi çift yönlü ortasaha bi de Gio alınsın o zaman güzel olur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...