Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 nileppezdel said: Beğenmeyen yok, geleceğe yöneliktransfer olmadığı için gelmesin dedim ben. Yoksa gelse dağıtır bir sezon da günü kurtarmalarından bıktım, geleceği kurtarsınlar yettineden bi sezon? bi senelik mi sözleşme yapılacak? hagi bu kulübün en kral insnalarından biri değil mi? geldiğinde 32 yaşında değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 E tamam bu adam 34 yaşında. En fazla 2 sezon oynar, birinde verimli oynar. Zaten sakatlıklarla boğuşuyor, takımımızın sakatlıklarla ilgili maceraları ve ligin kasap kalitesi ortada. There's only one Gheorghe Hagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 hagi gelirken de aynı şeyler söyleniyordu. allah gösterse de, alınsa oynasa GUTİİİEE diye gezerken sen görürüm ben seni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 yıllık 2,5 tan az alcaksa gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Öyle gezerim. Gezmem demiyorum. Ama Hagi gibi olmayacak gelirse. 2 sezondan fazla verimli olamayacak. O gidince yine yeni ortasaha oyuncusu arayacağız falan. Bi tane alalım 5-6 sene gitsin işte bak Alex'in 6. senesi ve Fenerbahçe'ye kattıkları ortada. Öyle transfer yapmamız lazım artık, 34 yaşında emeklilik hazırlığında adamları trasfer etmemiz değil. Ama gelirse öyle gezerim yalan yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 İki tane diarra var real madridde, lass zor olsa bile mahamodou'yu kesin getirir az kassa haldun baba, guti muti boş işler bunlar, marca'da "önümüzdeki yıl şampiyonlar ligine katılacak galatasaray" diye yazılmış, guti şampiyonlar liginde oynamak istiyormuş falan da filan da fason haber aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 allagıma şükürler olsun serdar özkandan kurtulduk ya gsye kakalamışız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 nerde yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Rikkie said: İki tane diarra var real madridde, lass zor olsa bile mahamodou'yu kesin getirir az kassa haldun baba, guti muti boş işler bunlar, marca'da "önümüzdeki yıl şampiyonlar ligine katılacak galatasaray" diye yazılmış, guti şampiyonlar liginde oynamak istiyormuş falan da filan da fason haber aslında. mahamodou'yu FM'de de ilk sezon, yani bu sezon 3.5M Euro'dan satıyor Real Madrid direk hehe, Beşiktaş'a aldım ben çatur çutur oynuyor. Zaten normalde de fark edildiği üzere pek istenmiyor. Maçlara pek çıkartılmıyorda artık, düzgün bir politayla Türkiye'ye getirilebilir gayet. Ama isteyeni de çoktur sonuçta mevkisine göre çok yaşlı bir adam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 CthuLhu said: nerde yazıyor? forza beşiktaşta bayram havası var şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 necati fb'de diolardı dun telegolde. muhtemelen kolpadır telegolun haberi ama necatiyede sormuslar fb den teklif var mı diye konusmamış hiç. necati geliosa semih gidicek heralde sezon sonu gibi gozukuo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ntvde yazı geçiyo guti teklif geldi demiş. rijkaardın olması beni çekiyor demiş vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Marca'ya bakayım dedim bugün gene manşet Guti , Barnabeu'ya vedasından söz edilmiş ve gs ın ismi gene geçmiş.. "Es cierto que el Galatasaray me quiere" denmiş google çeviriden ; "Gerçi ben Galatasaray istiyorum" şeklinde birşey çıkıyor , Guti eğer gelirse müthiş transfer olur.. http://www.marca.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 çevrilmişi var http://www.ntvmsnbc.com/id/25092841/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 mor formayı çok beğenmiş. ondan gelcekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 http://2.bp.blogspot.com/_-YS1WbmsIeI/SfWw5lvUo9I/AAAAAAAAAPI/thRLFByIvEc/s400/cayci_mourinho.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ahahah resmin ismi cok iyiymiş "çaycı mourinho" sadaasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 beyaz saç karizma katmış arkadaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 mokoko said: necati fb'de diolardı dun telegolde. muhtemelen kolpadır telegolun haberi ama necatiyede sormuslar fb den teklif var mı diye konusmamış hiç. necati geliosa semih gidicek heralde sezon sonu gibi gozukuo. Semih gitti zaten Hollanda'da önümüzdeki sene. En azından ben öyle biliyorum bayağı transfer bitti şeklinde konuşuluyordu. Guti'dense daha genç biri alınabilirdi ama bakalım görücez Guti neler yapacak. Hatalı transfer olur gibi geliyor bana Guti. Orta saha göbeğine çift yönlü adam lazımdı ofansif adam değil. Arda Gio takımda kalsa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 mokoko said: necati fb'de diolardı dun telegolde. muhtemelen kolpadır telegolun haberi ama necatiyede sormuslar fb den teklif var mı diye konusmamış hiç. necati geliosa semih gidicek heralde sezon sonu gibi gozukuo. semihte bjkde o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Rewendor said: mokoko said: necati fb'de diolardı dun telegolde. muhtemelen kolpadır telegolun haberi ama necatiyede sormuslar fb den teklif var mı diye konusmamış hiç. necati geliosa semih gidicek heralde sezon sonu gibi gozukuo. Semih gitti zaten Hollanda'da önümüzdeki sene. En azından ben öyle biliyorum bayağı transfer bitti şeklinde konuşuluyordu. Guti'dense daha genç biri alınabilirdi ama bakalım görücez Guti neler yapacak. Hatalı transfer olur gibi geliyor bana Guti. Orta saha göbeğine çift yönlü adam lazımdı ofansif adam değil. Arda Gio takımda kalsa bari. Arda gidecek bildiğim kadarıyla , takasta kullanılacak gelecek isimde en az Arda kdr iyi olur bence , Gio nun bonservisinin alınacağınıda hiç tahmin etmiyorum belki bir sezon daha kiralama yoluna gidilir... Guti dediğimiz adam Real in 11 inden geliyor öyle bitik veya sorunlu bir adam değil , gs senelerdir 10 numara konusunda macera arıyor bence Lincoln de Elanoda kumardı gs için ama tutmadı işte , en azından Gutinin ne olduğu belli en az 2 sezon gs da büyük işler yapar bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 10 numara diye birşey kalmadı artık.gereksiz maceralara gerek yok.eğer arkasına zenci yada iyi bir orta saha alınacaksa harika bir transfer yoksa elano gibi çürür gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 bence zenci+guti+elano şeklinde olursa baya iyi olur. arda bu saatten sonra kesin gitmeli ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Guti hangi Madrid'in 11'inden geliyor ya? Real Madrid'in Semih'i adam yada Emre Aşık'ı. Yıllardır hak ettiği gibi 11'in bankosu olamadı adam, hep janjanlı transferler yapıp ellerindeki cevheri unuttular. Klasik Real Madrid politikası. Ortasahaya çift yönlü adam alınmazsa Guti de tek başına iş yapamaz. Arda satılsın ondan gelecek parayla bi çift yönlü ortasaha bi de Gio alınsın o zaman güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar