fizban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 hiç görmedim bu misimovic'i canlı olarak da herkesin yazıp çizdiği gibi bi oyuncuysa galatasaray iyi oynar. gs iyi oynarsa otomatik olarak fener de iyi oynar. sevindirici haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 9. hafta belki puan alırdık şimdi hiç alamıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 insua da havaalanına indi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 GS'den transfer şov. . . helal valla önce biri ardından diğeri. o değil de GS'de kaç yabancı oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Neill-insua-Cana-Pino-Kewell-Elano-Baros-Misimovic 8 oldu,1 de ortasaha istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutierrez Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Burax said: GS'den transfer şov. . . helal valla önce biri ardından diğeri. o değil de GS'de kaç yabancı oldu? beşiktaş'tan fazla olamaz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 pinoyu geç ama gerisi hakkaten iyi transfer şu takımın avrupada olmaması çok büyük ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Bir tane daha transfer yaparsa GS beşiktaş'tan iyi transfer yapmış olur benim gözümde, daha önce de söyledim Guti+q7 dünyayı değiştirmeyecek Beşiktaş'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutierrez Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 UniRoss said: Bir tane daha transfer yaparsa GS beşiktaş'tan iyi transfer yapmış olur benim gözümde, daha önce de söyledim Guti+q7 dünyayı değiştirmeyecek Beşiktaş'ta. ama sorun şu: transferler son gün yapıldı ve avrupa'da yokuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 UniRoss said: Neill-insua-Cana-Pino-Kewell-Elano-Baros-Misimovic 8 oldu,1 de ortasaha istiyorum. Baptista versek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Kurtarmaz,Ledesma parçalar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 zenci ortasaha, go cship Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 huntelaar --> Schalke 04 Schalke forveti de maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 insua süper transfer oldu.birde orta sahaya oyuncu alsak harika olcak.insua yıda şansa felan aldılar galiba.bi şanslarını denediler tuttu :P.iyi transfer oldu ama defansa genişlik kazandırır.hakan baltayıda zaman zaman defansın ortasında oynatabilir. ibricicte bitti deniyor ama hadi bakalım.kimin nesi bilmiyorum ama artık ne olcaksa olsun bu gün son gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Jurado --> Schalke 04 son gün bombaları patlatıyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Insua transfer sezonunun başında Fiorentia'ya kiralanacaktı da birşeyler oldu demek ki gitmemiş. GS'ye de kiralık olarak geldi sanırım, ne olursa olsun sol bek'e çok iyi bir transfer oldu. Opsiyonu varsa seneye alınmalı da kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Vay Insua iyidir, tebrikler GS. Bizim santrafor yalan oldu sanirim, Altidore olsaydi en azindan. Ben yine de supriz bekliyorum bakalim, acikliyacaklar 1 tane bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Fenerin yedekleri çok iyi yorumundan sonra bu yorumla futbol dünyasında çığır açmaya devam ediyorsun adeta. UniRoss said: Bir tane daha transfer yaparsa GS beşiktaş'tan iyi transfer yapmış olur benim gözümde, daha önce de söyledim Guti+q7 dünyayı değiştirmeyecek Beşiktaş'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 UniRoss said: Bir tane daha transfer yaparsa GS beşiktaş'tan iyi transfer yapmış olur benim gözümde, daha önce de söyledim Guti+q7 dünyayı değiştirmeyecek Beşiktaş'ta. evet hatta GS avrupada bizden daha başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Genel olarak bakarsak doğru, daha başarılı :) Bu arada Robinho --> A.C. Milan (kiralık) şu anda sağlık kontrollerinden geçiyormuş. Buradan defalarca beşiktaşa gelir mi o adam, uçtunuz iyice dediğimde her seferinde bana demediğini bırakmayan bulutların tepesinde gezen arkadaşlara da belirtmek isterim ki: ZAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 robbie keane'e sarmıs galba bjk simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 milan garipleştirdi bence durumu. Robinho - ronaldinho - pato - ibra baya enteresan bir forvet hattı. 0 defans yapan 4 kişi. birileri yedek oturucak sık sık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Hotdog said: robbie keane'e sarmıs galba bjk simdi kaynak? 2.5 saat kaldı çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 http://www.skysports.com/story/0,19528,12876_6350039,00.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Hotdog said: http://www.skysports.com/story/0,19528,12876_6350039,00.html ya ben tanımıyom bunu kim bu iyimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar