Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010/11 Transfer Sezonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hiç görmedim bu misimovic'i canlı olarak da herkesin yazıp çizdiği gibi bi oyuncuysa galatasaray iyi oynar. gs iyi oynarsa otomatik olarak fener de iyi oynar. sevindirici haber.
Mesaj tarihi:
UniRoss said:

Bir tane daha transfer yaparsa GS beşiktaş'tan iyi transfer yapmış olur benim gözümde, daha önce de söyledim Guti+q7 dünyayı değiştirmeyecek Beşiktaş'ta.

ama sorun şu: transferler son gün yapıldı ve avrupa'da yokuz.
Mesaj tarihi:
insua süper transfer oldu.birde orta sahaya oyuncu alsak harika olcak.insua yıda şansa felan aldılar galiba.bi şanslarını denediler tuttu :P.iyi transfer oldu ama defansa genişlik kazandırır.hakan baltayıda zaman zaman defansın ortasında oynatabilir.

ibricicte bitti deniyor ama hadi bakalım.kimin nesi bilmiyorum ama artık ne olcaksa olsun bu gün son gün
Mesaj tarihi:
Insua transfer sezonunun başında Fiorentia'ya kiralanacaktı da birşeyler oldu demek ki gitmemiş. GS'ye de kiralık olarak geldi sanırım,

ne olursa olsun sol bek'e çok iyi bir transfer oldu. Opsiyonu varsa seneye alınmalı da kesinlikle
Mesaj tarihi:
Fenerin yedekleri çok iyi yorumundan sonra bu yorumla futbol dünyasında çığır açmaya devam ediyorsun adeta.

UniRoss said:

Bir tane daha transfer yaparsa GS beşiktaş'tan iyi transfer yapmış olur benim gözümde, daha önce de söyledim Guti+q7 dünyayı değiştirmeyecek Beşiktaş'ta.
Mesaj tarihi:
UniRoss said:

evet hatta GS avrupada bizden daha başarılı.
Mesaj tarihi:
Genel olarak bakarsak doğru, daha başarılı :)

Bu arada

Robinho --> A.C. Milan (kiralık)

şu anda sağlık kontrollerinden geçiyormuş.

Buradan defalarca beşiktaşa gelir mi o adam, uçtunuz iyice dediğimde her seferinde bana demediğini bırakmayan bulutların tepesinde gezen arkadaşlara da belirtmek isterim ki:

ZAAAAAAAAAAAAAA
  • Yeni Oluştur...