Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 prates bence en iyi sağ bekimizdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Adamın tek olayı acaip güzel frikik atmasıydı falsolu falsolu. Penaltı gibi frikik atardı. Başka da çok olayı yoktu. Ha bi de deli gibi koşardı ama onu sabri de yapıyo. Hele Terim bi maçta artık Prates'e hiç sabredememişti de ilk yarı bitmeden 44.dk'da çıkarmıştı sırf ders olsun diye adam da dellenmişti hiç unutamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 en azından kalsaydı kendini geliştirirdi ben inanıyorum sabri kaç senedir şu takımda.bi ara frikikçimizdi ki hala duran toplara falan atlıyor :) pratesde öyle koşuyordu sadece sabride öyle :) bu arada prekazi-hagi ikilisini getirsinler işte teknik direktötülüğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 FB'de bir ara bir sürü oyuncu göndermişti Revivo Lazetic Rapaic filan gelmişti, tek tek baktığında böyle süperstar bir oyuncu yoktu ama takım zevk veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 revivo bize geldi.ilk maç oynadı 3 gol attı.sonra koca sezon bişi yapmadı rapaicin attıgı golu ben hala unutamıyorum.ki adamda unutamamıs geçenlerde tvde söylemişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 İlk geldikleri yılı söylüyorum abi. O zaman hepsi tazeydi. Hatırlamadığım oyuncularda var kadro ciddi anlamda değişmişti. Buna rağmen müthiş uyumlu bir kadro ortaya çıkmıştı. Revivo'yu zaten frikik atsın korner kullansın diye aldı GS pili bitmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Red said: prates bence en iyi sağ bekimizdi :) Capone? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 capone is so gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 İmzalar atılmış. Aykut hocaya transfer dönemi FB için bitti mi sorusuna, hoca "Transfer döneminin son günü kadar bitmez" demiş. Son dk cristianın bölgeye adam alsalar ne güzel olurdu. O olmasa bari blicanın yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Eralp said: Red said: prates bence en iyi sağ bekimizdi :) Capone? Capone var Fatih Akyel var, var oğlu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 abi uefa kupasını almışız o dönem.o donemi katmadım :) ondan soranki senelerde cihna haspolatlı falan oynuyordu yani ben sabri cihan prates arasında bi seçim yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Uğur var o zaman şu 1 senelik sakatlığına kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Buddha said: FB'de bir ara bir sürü oyuncu göndermişti Revivo Lazetic Rapaic filan gelmişti, tek tek baktığında böyle süperstar bir oyuncu yoktu ama takım zevk veriyordu.bence 3 ü çok güzel oyuncuydu.adamların işleri güçleri her gs maçında frikikten gol atmaktı.birde yanılmıyorsam lazetic italyaya gitmişti.haylada oynuyor sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Abi bir Anelka bir Niang değillerdi ama. Yinede takım süper oynuyordu. Yani demek istediğim ortada Cristian sorunu, defansta Blica sorunu olmasın takımın tamamı ortaseviye oyuncu olsun Anelka'ya falanda gerek yok. Tüm eksikler kapansın süperstar olmasın. Yani başarının anahtarı bu. FB'nin bunlardan ders çıkarması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 sadsadsad incisozluk ya robinho bjk'da http://img228.imageshack.us/img228/2747/robinhop.jpg schweinsteiger gs'de http://www.incicaps.com/images/sch-1282034504.jpg cech fb'de http://www.incicaps.com/images/cechfenerd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 arda gidiyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 kaçıncıya gidiyo arda bu sene belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 baya ciddi haber gibi gözüküyor. cuma günü açıklama yapacakmış. emre ile çıldırmaktansa giderim mi demek istiyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 arda giderse gs kümeye oynar bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 yalnız keita dos santos falan takımda olmuş olsa tamam dicem ama şu durumda arda giderse direk olarak hiç tereddütsüz inamotolu devre gerçekten geri döneriz bu saatten sora ardadan gelcek parayla onun yerini dolduracak adam alamazlar çok geç kalındı bence ha hakkaten ardayı satıp rosicky ledesma gibi adamlar alırlarsa bi nevi ama sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 geçen sene yetersiz kalan kadroyu daha da güçsüzleştirip (topal gitti cana geldi, giovanni gitti pino geldi, keita gitti yerine adam bile gelmedi, uğur uçar gitti çağlar geldi, jo gitti batdal geldi) üstüne bir de takımı sırtlayan keita gibi adamı satıyorsun, yetmiyor Arda'yı da satıyosun, adam bile alamıyorsun. Hadi len derler adama. Yönetim çok rahat linç edilir Arda da giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Yerine birini alırlarda arda gibi oynar mı başarılı olur mu takımı sahiplenir mi burası önemli... Ayrıca keita vizyonsuz adamın tekiymiş afedersiniz ama katar ne yani? daha kaç yaşındasın da katar'a gidiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 daha önce oynadığı takıma gitti ki adam =) daha öncelerden de vizyonsuzmuş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 adam parasına bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar