BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 özgürcan --> Adanaspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 aquila said: bence şampiyon olucaz. dinimiz amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 BulletRide said: Baros-Kewell-Arda-Elano'dan daha iyi ileri 4lü yok hala ligde, bu adamlar bu sene birbirine daha da alışık olacak rahat olun. Tek kaygım Cana ile orta saha transferinin kapatılması. Topal'ın savaşan versiyonu adam, ileri oynayan bir partner lazım yanına. fcn blog cok iddali valla yuh artık diyeceginiz bir adam gelcek diyor . van der vaart ı alsak mesela .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 puyolla messi geliyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Belli ki yönetime yakınlaşmış FCN. Eskisi gibi haber de vermiyorlar sadece yönetim lehine yazıları var. Adnan Sezgin bariz bi ayar çekmiş FCN'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 @noyanh: Polak gelirse de yuh artık deriz. Yuh artık var yuh artık var :D @uniross: Formalar konusunda baya eleştirdiler ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Valla ben yarın bir bomba transfer açıklanmasını bekliyorum. Açıklanmazsa zaten yönetim ciddi bir hata yapar. Eğer o forma tanıtımı bi dünya yıldızıyla yapılırsa satışlar patlar. Yoksa normal forma satışı olur. Hayatta da gidip forma falan almam Polak'ı alırlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Evet forma lansmanıyla yapılması mantıklı ama hiç ihtimal vermiyorum. Mantıksız bir adam var çünkü transferin başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Polak iyidir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 nileppezdel said: Eralp said: nedir bu united sempatizanlığı onu anlamadım ben Biri kaç yıllık tarihi olan, köklü bir kulüp. Avrupa'nın en başarılılarından. Dünyada en çok taraftara sahip olan kulüp, diğeri şehrin ikinci takımı ve bir kendi döner sermayesi ve kümülatif gelirleriyle yetemezken bir anda zengin birinin takıma para basmasıyla rekabet etmeye başlayan "sonradan görme" takım. O yüzden United sempatizanlığı olabilir.. Ha ben yıllardır tutarım United'ı, formalarımı falan da alırım orjinal olarak, o ayrı konu :D cCc Giggs reyis cCc: hırtingen takımingen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 O forma tanıtımı filminde ışıklarla parlayan gözükmeyen adam bi yıldız oyuncu çıksa ortasaha şöyle en kralından, ne tatlı sürpriz olur ha. Terazisine abanırım yönetimin Hmm Liverpool en son kaç sene önce şampiyon olmuştu? kkthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Khelben said: nileppezdel said: Eralp said: nedir bu united sempatizanlığı onu anlamadım ben Biri kaç yıllık tarihi olan, köklü bir kulüp. Avrupa'nın en başarılılarından. Dünyada en çok taraftara sahip olan kulüp, diğeri şehrin ikinci takımı ve bir kendi döner sermayesi ve kümülatif gelirleriyle yetemezken bir anda zengin birinin takıma para basmasıyla rekabet etmeye başlayan "sonradan görme" takım. O yüzden United sempatizanlığı olabilir.. Ha ben yıllardır tutarım United'ı, formalarımı falan da alırım orjinal olarak, o ayrı konu :D cCc Giggs reyis cCc: hırtingen takımingen şu resim çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Noyanh said: abi abartmayın bi ya durun . ufuk sabri neill servet hakan balta cana elano yeni adam pino(kewell) arda baros bu kadro hala gayet iyi tek olay su yeni adam da .. ne öle 6 ıncılık falan iki tane de genc yabancı alcaz diye dusunursek .. rotasyon bile uygulayabiliriz . ne bilimm o kadar umutsuz olmak gereksiz forvet almazsak 6. lika sasirmam. baros simdiden sinyallerini veriyor , 20 mac oynarsa iyidir kupalar dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 nileppezdel said: Hmm Liverpool en son kaç sene önce şampiyon olmuştu? kkthxbye Büyük düşünürün ve şairin dediğini unutmayalım, önemli olan insanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Yedek oturmayı kabul edecek adam bulmak lazım ki yedek oturmayı kabul edecek adam istediğimiz kalitede olmaz, gelecek vaadeden genç anca kabul eder, o da pahalı olur alamayız. Öyle iyi bi forvet transferi beklemiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Pazzini gelecek beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 aquila said: puyolla messi geliyomuş. Messi'yi alırsak iyi olur, yaşı çok genç daha, gelecek vaadediyor. ileride patlama yapabilir. Geleceğe yönelik transfer işte tam. Ama Puyol'u almayalım, kazmaymış öyle dediler forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 he ya puyol olmaz sacları önünü kapatıyor kafa topuna cıkarken .. topu göremiyor bitik adam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Puyol gelirse yatar ya parasını kazanıp yatmaya gelir o. Yaşlandı Puyol bitik bir adam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 messi bar pavyon gezer uzak dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Khelben said: Pazzini gelecek beyler. Takmıyorsunuz beni inanmıyorsunuz ama. Göreceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 source? gelsin sana dürüm ayran dfhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Pazzini - Baros çift forvet mi oynayacaz o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Ya evet çift forvete dönsek iyi bi forvet alıp her şey çok güzel olacak ama rijkaard inadından vazgeçmeyecektir Ayrıca çift forvet oynasak Batdal Baros'a 30 gol attırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Target Man - Batdal Complete Forward - Baros Advanced Playmaker - Elano Ballwinning Midfielder - Cana Winger - Arda Odun - Mustafa Sarp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar