Necro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 said: İçişleri Müsteşar Yardımcısı Ruhi Bilgiç önceki toplantıda, "Hiç olmazsa yeşil pasaportlardan da harç alalım, hepimiz harçlarımızı ödeyelim" demiş, ancak önerisi kabul görmemişti. Ayrıca yeşil pasaport alabilecek durumda olanların yanında yaşayan, evli bulunmayan ve iş sahibi olmayan kız çocuklarıyla yine yanında yaşayıp reşit bulunmayan erkek çocuklarına da yeşil pasaport verilmesi önergeyle kabul edildi. Bu ne lan gece gece basmadı kafam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Zegna said: Karasakal said: Erkekler, 18 yaşını 1 gün aştıktan sonra, ALAMAZSINIZ yeşil filan rüyanızda görürsünüz anca. Kızlar, kocanız olana dek serbest sömürebilirsiniz sülalenizin yeşil pasaportunu. ya neye gore yazıyorsunuz bunları kaynak gosterin alla alla. bu zaten eski sistem, biz yasa degisikliginden bahsediyoruz burda. http://www.ankara.pol.tr/?id=107.php 13. 18 yaşını doldurmuş erkek çocuklarının öğrenci dahi olsa Hususi Damgalı Pasaport almaya hakları yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Cinsiyet değişikliği durumunda ?sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Karasakal said: Erkekler, 18 yaşını 1 gün aştıktan sonra, ALAMAZSINIZ yeşil filan rüyanızda görürsünüz anca. Kızlar, kocanız olana dek serbest sömürebilirsiniz sülalenizin yeşil pasaportunu. gidip dava açıcam alıcam yeşilimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Bi ara yasa değişti fln fisdan muhabbetti vardı, gene bişi olmamış anlaşılan :(. Gitti güzelim yeşilim kaç sene önce, namıssız polis delgeçle hertarafını deldi pasaportun, tamda ihtiyaç varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Bu arada çipli passportlar ne zaman geliyor? Polisin websitesinde bişi bulamadım. Sonbaharda bitiyor benim şimdiki mavi, yaz başında uzatcam, yaza çıkıyorsa direk çipli değiştireyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Bizim evde yakından takip ediliyordu bu mesele de, olay bildiğim kadarıyla mahkemeye götürüldü. Mahkeme bunun eşitlik ilkesine aykırı olduğuna ve kanunun değiştirilmesi gerektiğine hükmetti. Ancak kanun henüz mecliste değil. Yani eski sistem devam ediyor kanunlaşana kadar. O kanunlaşana kadar ben iş güç sahibi olurum kesin diye takip etmeyi de bıraktım. Yani şu anda yok böyle bir dalga alın mavi pasaportunuzu huzurlu huzurlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 hiç inanmayarak heycanlanmıştım aslında da gerek boşunaymış. gerçi pasaportum da yeterince uzundu, şimdi yeşile geri dönsem bi sürü masraf olcaktı. vize zaten veriyor her yer.. yeşil verseler de almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 oha lan amma çok memur ailesi varmış burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 hep istemişimdir yeşil yada kırmızı pasaport, kardeşim airporttaki havası yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 asinanyavuz said: Bizim evde yakından takip ediliyordu bu mesele de, olay bildiğim kadarıyla mahkemeye götürüldü. Mahkeme bunun eşitlik ilkesine aykırı olduğuna ve kanunun değiştirilmesi gerektiğine hükmetti. Ancak kanun henüz mecliste değil. Yani eski sistem devam ediyor kanunlaşana kadar. O kanunlaşana kadar ben iş güç sahibi olurum kesin diye takip etmeyi de bıraktım. Yani şu anda yok böyle bir dalga alın mavi pasaportunuzu huzurlu huzurlu. nasil kanunun degismesine hukmediyo ya?ne mahkemesine gittiniz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Şimdi yeni kanun mu var, 18+ erkek olduğun halde yeşil almana müsaade ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 napcaz peki yeşili maviye boyamak için şimdi? önümüzdeki günlerde uğraşmaya başlamam lazım bu işle8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 biz gitmedik, bu yargıtaydan mı danıştaydan mı ordan bi yerden çıkan karar. kanunun değişmesi gerekiyor sonuç olarak, kararda bunu motamot diyor mu ben bilmem. ama işin özü bu. ve kanun henüz değişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 anayasa mah.'dir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 bende de yeşil pasaport vardı lakin 18 yaşında elimden aldılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burakyildirim26 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 MERHABALAR 25 ŞUBATTA ABLAMIN YANINA FRANSAYA GİTMEYE KARAR VERDİM BUGÜNDE PASAPORT ŞUBE MUDURLUĞUNE GİTTİM ÇALIŞIYORUM SİGORTALI Bİ İŞTE DEDİM BAKTILAR SİCİLİME NEDEN ÇALIŞMAYA BAŞLADĞINDA GETİRMEDİN YEŞİL PASAPORTUNU DEDİLER EĞER BU ŞEKİLDE GİDECEK OLSAYDIN HEM SENN HEMDE BABANIN UZERİNE SORUŞTURMA AÇILIR DEDİLER BN ŞUANDA YŞİL PASAPORTUMU VERMEDİM GETİRİN MUTLAKA DEDİLER AMA SORUM ŞU OLCAK BANA YARDIMCI OLABİLRSNZ ÇOK MUTLU OLURUM EĞER YARIN İŞTEN AYRILIRSAM YEŞİL PASAPORTUMLA 25İNDE ÇIKSAM Bİ SIKINTI OLUR MU ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 5 yıl yeterli olmaz yeşil pasaport için. kademe derece önemli 4. 4. derecede olunması gerekiyor bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 BURAKBEY, EYER İŞ AKTİNİZİ FESEDİP İŞDEN AYRILIRSANIZ SIKINTI OLMAZ. O ZAMAN PASAPORT DURUMUNUZ "BAKAYA" DÜŞER VE BU HAKTAN TEKRAR YARARLANABİLİR HALE GELİRSİNİZ. ABLANIZIN FIRANSADA OLMASI AYRICA + PUAN ÇÜNKÜ FIRANSA BİLMEDİĞİM KADARIYLA YEŞİL PARAPORTLULARA GÜMRÜKSÜZ TİCARET ÇERÇEVESİ ANLAŞMASI GEREĞİ VİZESİZ SINIRSIZ BLOK GİRİŞ SAĞLAMAKTADIR. AYRINTILI BİLGİYİ TURİZM MACENTALARINDAN ÖYRENEBİLİRSİNİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 bu ne lan devlet memuru çocukları yeşil pasaport diye toplaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar