Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeşil pasaport

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

said:
İçişleri Müsteşar Yardımcısı Ruhi Bilgiç önceki toplantıda, "Hiç olmazsa yeşil pasaportlardan da harç alalım, hepimiz harçlarımızı ödeyelim" demiş, ancak önerisi kabul görmemişti. Ayrıca yeşil pasaport alabilecek durumda olanların yanında yaşayan, evli bulunmayan ve iş sahibi olmayan kız çocuklarıyla yine yanında yaşayıp reşit bulunmayan erkek çocuklarına da yeşil pasaport verilmesi önergeyle kabul edildi.

Bu ne lan gece gece basmadı kafam
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

Karasakal said:

Erkekler,
18 yaşını 1 gün aştıktan sonra, ALAMAZSINIZ yeşil filan rüyanızda görürsünüz anca.

Kızlar, kocanız olana dek serbest sömürebilirsiniz sülalenizin yeşil pasaportunu.

ya neye gore yazıyorsunuz bunları kaynak gosterin alla alla.

bu zaten eski sistem, biz yasa degisikliginden bahsediyoruz burda.

http://www.ankara.pol.tr/?id=107.php
13. 18 yaşını doldurmuş erkek çocuklarının öğrenci dahi olsa Hususi Damgalı Pasaport almaya hakları yoktur.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim evde yakından takip ediliyordu bu mesele de, olay bildiğim kadarıyla mahkemeye götürüldü. Mahkeme bunun eşitlik ilkesine aykırı olduğuna ve kanunun değiştirilmesi gerektiğine hükmetti. Ancak kanun henüz mecliste değil. Yani eski sistem devam ediyor kanunlaşana kadar. O kanunlaşana kadar ben iş güç sahibi olurum kesin diye takip etmeyi de bıraktım.

Yani şu anda yok böyle bir dalga alın mavi pasaportunuzu huzurlu huzurlu.
Sosyal ağlarda paylaş

asinanyavuz said:

Bizim evde yakından takip ediliyordu bu mesele de, olay bildiğim kadarıyla mahkemeye götürüldü. Mahkeme bunun eşitlik ilkesine aykırı olduğuna ve kanunun değiştirilmesi gerektiğine hükmetti. Ancak kanun henüz mecliste değil. Yani eski sistem devam ediyor kanunlaşana kadar. O kanunlaşana kadar ben iş güç sahibi olurum kesin diye takip etmeyi de bıraktım.

Yani şu anda yok böyle bir dalga alın mavi pasaportunuzu huzurlu huzurlu.

nasil kanunun degismesine hukmediyo ya?ne mahkemesine gittiniz siz?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
MERHABALAR 25 ŞUBATTA ABLAMIN YANINA FRANSAYA GİTMEYE KARAR VERDİM BUGÜNDE PASAPORT ŞUBE MUDURLUĞUNE GİTTİM ÇALIŞIYORUM SİGORTALI Bİ İŞTE DEDİM BAKTILAR SİCİLİME NEDEN ÇALIŞMAYA BAŞLADĞINDA GETİRMEDİN YEŞİL PASAPORTUNU DEDİLER EĞER BU ŞEKİLDE GİDECEK OLSAYDIN HEM SENN HEMDE BABANIN UZERİNE SORUŞTURMA AÇILIR DEDİLER BN ŞUANDA YŞİL PASAPORTUMU VERMEDİM GETİRİN MUTLAKA DEDİLER AMA SORUM ŞU OLCAK BANA YARDIMCI OLABİLRSNZ ÇOK MUTLU OLURUM EĞER YARIN İŞTEN AYRILIRSAM YEŞİL PASAPORTUMLA 25İNDE ÇIKSAM Bİ SIKINTI OLUR MU ???
Sosyal ağlarda paylaş

BURAKBEY,

EYER İŞ AKTİNİZİ FESEDİP İŞDEN AYRILIRSANIZ SIKINTI OLMAZ. O ZAMAN PASAPORT DURUMUNUZ "BAKAYA" DÜŞER VE BU HAKTAN TEKRAR YARARLANABİLİR HALE GELİRSİNİZ. ABLANIZIN FIRANSADA OLMASI AYRICA + PUAN ÇÜNKÜ FIRANSA BİLMEDİĞİM KADARIYLA YEŞİL PARAPORTLULARA GÜMRÜKSÜZ TİCARET ÇERÇEVESİ ANLAŞMASI GEREĞİ VİZESİZ SINIRSIZ BLOK GİRİŞ SAĞLAMAKTADIR.

AYRINTILI BİLGİYİ TURİZM MACENTALARINDAN ÖYRENEBİLİRSİNİZ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...