aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 odemez ki, seni korurken bicaklandim dicek, vefasiz dicek, cirkefe yaticak. verirse, iste o zman ahmet abi olur.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 5 bin mi oha o kadar nasıl olur ya! 20-30 yıllık şaraplar mı varmış attıklarının arasında lol
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Laorx said: Alexi_Septimus said: Yirminci kez izledikten sonra kafamda bazı soru işaretleri oluştu. Birincisi Ahmet dükkana girdiği sırada kırmızılı çocuk şişeyi değiştirmeye çalışan çocuğunun boynuna sarılıyor, bu neden? aynı yerde ben de pause'ladım, 45sn fln güldüm. off baş yapıt resmen, ders niteliğinde bence ahmet abi gayliğe karşı, öyle sarmaş dolaş görünce dayanamıyor rage açıyor
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 dsfhahsdha ahmet ya fikirtepenin muhtarı adeta <3
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 polis çagır -arıyorum açmıyorlar ahahahahahah ulan ölsek adamlara ulasamıcaz bide biri bana tekelden şişe fırlatsa koşarak kaçarım.dışardan laf atıyorlar hala ahahaha.anca bunu yaparsın sigara ztn efsane.video süoer ya
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi o yeşil şey nasıl adamdan sekiyor cam şişeyse ya anlaşılmaz
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 adamın kırmızılıya ilk isabeti collateral damage yapıyo arkadaki de düşüyo
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Elmalı tekel vodkası o sırtında seken. Bi ara da Chivas atıyor of off.
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 tezgahtar tezgah altında takılıyordur herhalde bu ne rahatlık lan
barbu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 çok iyi ya ahah. deadly throw kullanmıs adam. slow filan koyuyo
Vargath Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Şişe adamın kafada patlıyor, aynı film gibin.
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi bi ara ikisi birden mallaşıp düşüyor orası çok komik bi de harbi sigara ya :D
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Sparkcaster said: adamın kırmızılıya ilk isabeti collateral damage yapıyo arkadaki de düşüyo sdfıuhğsdifjdskşf
guden Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 o yeşil şişe nasıl öyle sekiyor ben hala anlamadım, ahmet abide var bişey, esnaf olmadan önce neler yapmış öğrenmek lazım
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 şeftali suratta, elma sırtta patladı.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 suratında patlıyor şişe ya ehahah
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi fark ettiniz mi bilmiyorum da 1.04'te ahmet abiyi bıçaklayan eleman yoktan var oluyor bir anda fişek gibi çıkıp bıçaklıyor ASDASDASDAS herif yok ortalıklarda AHAHAHA
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 DarKRideR said: abi fark ettiniz mi bilmiyorum da 1.04'te ahmet abiyi bıçaklayan eleman yoktan var oluyor bir anda fişek gibi çıkıp bıçaklıyor ASDASDASDAS herif yok ortalıklarda AHAHAHA kesmişler orayı. ayrıca, tekelin var başına "ahmet abi yapma etme" diye zırlayan ibneyi bırakıyorsun. o dükkan ahmet abinin olsa sıkardı topuklarına. bak adamı şişlediler bacağından hala saldırıyor şişelerle. büyüksün ahmet abi, verme parasını da, helal olsun senin gibi adama. AHAHAHA!
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 aquila said: http://forum.shiftdelete.net/komik-video/146729-tekelde-savas-[-18].html ne nalet link lan bu boyle off ellerine saglik ahuahua cok iyiymis
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 haha baya iyiymiş yahu. Bi de şey baya iyi. Dükkanın dışından gelsene lan gel diyolar adam çıkıp 2 şişe atıyo ses biraz daha uzaktan geliyo gel lan gel diye, adam 2 şişe daha atıyo, ses daha da uzaktan geliyo gel gel ananı diye :D
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ucunbiri said: DarKRideR said: abi fark ettiniz mi bilmiyorum da 1.04'te ahmet abiyi bıçaklayan eleman yoktan var oluyor bir anda fişek gibi çıkıp bıçaklıyor ASDASDASDAS herif yok ortalıklarda AHAHAHA kesmişler orayı. ayrıca, tekelin var başına "ahmet abi yapma etme" diye zırlayan ibneyi bırakıyorsun. o dükkan ahmet abinin olsa sıkardı topuklarına. bak adamı şişlediler bacağından hala saldırıyor şişelerle. büyüksün ahmet abi, verme parasını da, helal olsun senin gibi adama. AHAHAHA! yok farkındayım onun zaten, ama adam bir anda yoktan var oluyor, 3 saniye kadar ortalıkta yokken fişek gibi fırlıyor HAHAHA
Öne çıkan mesajlar