Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 kim montlemişse çok iyi yapmış. adamın sırtından şişe sekince bile bombanın sekme sesi geliyor ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 polis 45 dakak gelmiyor. ufacık şehir nereye gelmiyosun ya. üstüne bide adamları salmışlar geri. punisher, dexter ekipleri kurmak lazım illa bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 mükemmel yapmıslar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 BRAYLA DEGİSTİR DİYOZ YA BRA İCCEZ DİOZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ahahah counter versiyonu altıma sıctım mlkasnca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 yeşil şişeye ben de hala anlam veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 JB olduğunu tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 uzun versiyonda ahmet abi'nin yanaşmayan ambulansa, "görevini yapmayan" polise ve yoldan geçen vatandaşlara (vurun la ....) diye küfretmesi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Bugün haberlerde duydum.Ahmet abinin dükkanı kurşunlanmış galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ahmet abinin dükkanı kurşunlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Cystein said: uzun versiyonda ahmet abi'nin yanaşmayan ambulansa, "görevini yapmayan" polise ve yoldan geçen vatandaşlara (vurun la ....) diye küfretmesi ... gazeteye verdiği raportajda yanında bi polis, bi de sivil arkadaşının olduğunu ama ikisinin de korkup kavgaya karışmadıklarını söylemişti. bilmiorm ne kadar doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 1.12 de head shot yok. görmedim ya görmek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 İŞYERİNİ KURŞUNLADILAR Ahmet Yılmaz'ın Cumhuriyet Bulvarı'ndaki oto kiralama dükkanına önceki gece av tüfeğiyle ateş edildi. Kepenge isabet eden saçmalar vitrin camının kırılmasına neden oldu. Polis, bitişikteki bir işyerinin güvenlik kamerasından Ahmet Yılmaz'ın dükkanına ateş edenlerin Hüseyin Demir ile arkadaşları Murat Demirel (32), Ferhat Demirel (29) ve Mehmet Kenar (30) olduğunu belirlendi. Gözaltına alınan şüphelilerden Hüseyin Demir'in ruhsatsız av tüfeğiyle Ahmet Yılmaz'ın işyerine ateş ettiği bildirildi. 4 şüpheli yapılan sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi. Ahmet Yılmaz, işyerine ateş edilmesi olayı ile ilgili olarak, "Tekel bayi dükkanında bana bıçakla saldıranlar işyerimi kurşunladı. Ancak onlardan korkum yok" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ciddi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 hala dışarda olmalarıda iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Dukkanini dagitmislar. Ahmet abiye yanlis yapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 toplanın beyler, eskişehir'e gidiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 eskişehire tur düzenliyorum ayrıntılı bilgi için öm atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 http://www.facebook.com/profile.php?id=100001079375320 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 http://www.facebook.com/profile.php?id=100001082820923 daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Gilean said: yeşil şişeye ben de hala anlam veremedim marmara o http://www.efespilsen.com.tr/images/markalarkenarmarmaragold.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 yeşil şişe sprite sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 heryer alkolken bi kibrit atıcan oraya ahahaha 4 temmuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 şu http://img191.imageshack.us/img191/7093/sdfnn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar