Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dünyanın alfabetik olarak en uzun adresli email servisi, hemide beleş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aldım valla süper bişi
bundan böyle yeni e-mail adresim:
skdhfaskdjfbaskdjfsadkjfnsakdfjn@abcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijk.com

eheuhe ciddiyim :)[signature][hline]rtc
Mesaj tarihi:
zuhahah bu ne yaw[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Mesaj tarihi:
karpuz@abcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijk.com aldım
lol ne gereksiz bişeydir hahhahah[signature][hline]"Mph Rmph !!"

Prawler, 30 Temmuz 2004 02:04 tarihinde demiş ki:
Finalın soruları abidik gubidik
Mesaj tarihi:
bende aldım bi tane.baya güzel oldu.

thequickbrownfoxjumpsoverlazydog@abcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijk.com[signature][hline]Benim Şirket
Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama,
işte şimdilik kendini idare ediyo.
Mesaj tarihi:
ahah süper ya

rahan@abcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijk.com[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Mesaj tarihi:
benım maıl de bu shagrath@abcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijk.com

da nası ezberlıcez abı manyak koyar bu ya bıde bı ardaşa dedim s.ktr lan dedi inanmadı :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
zgrw@abcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijk.com

adrsinden görüşmek üzere :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
super gereksiz degil mi yahu ? bana mi oyle geliyor ?[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Mesaj tarihi:
epxmadcat11@abcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijk.com
bekleriz. :)[signature][hline]Madcat..
Adamın biri 22.07.2004 00.25 tarihinde pagede demiş ki: Yeşil giysili server bi yerde takıldım yardım edermisiniz?
Mesaj tarihi:
Yazdığınız e-posta adresi çok uzun. Lütfen farklı bir adres yazın (en büyük uzunluk: @ simgesinden önce 64 karakter, @ simgesinden sonra 48 karakter)

ya ben msn yapcaktımmmmmmmm.!!!!!!!!!!!!
Fuck hotmail.[signature][hline]Madcat..
Adamın biri 22.07.2004 00.25 tarihinde pagede demiş ki: Yeşil giysili server bi yerde takıldım yardım edermisiniz?
Mesaj tarihi:
bundan e-mail adresi alayım da spam gelemesin düşüncelerindeyken bunların hayatta kalabilmek için forma yazacağım e-mail adresini spam'cilere pazarlama ihtimallerinin %100'e yakın olma ihtimali düştü aklıma.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
Süper bir şey :)
çıldırtır insanı...

-hoca senin maili versene..
-ahmetmehmetnecmifazilsamiemre@abcdefghıi...
-olm saçmalama mail adresini istedim be..

eheh
çok tatlıymış..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!

[Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...