BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ball winning midfieler rolün yoksa 2yi geçiceni sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 3ü geçen yoktur bizlerin arasında 1 saatte halısahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 sağ bek oynayıp 2 hücumdan birinde çıkıp geri dönen adam bence 5 koşuyordur. (BENİM BU BEN) Metre hesabı bunu hesaplayan bir alet var mıdır üstümüze takabileceğimiz? Eğer yoksa adımsayar ile adımları sayıp ortalama bir hesap çıkartıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Spidee agır kosuyor, özellikle dün felaket kostu serefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 sen 300 km kossan nolur lan takima faydan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 aşkolsun şükrü. saha içinde ve saha dışında her türlü takım arkadaşlarımın arkasındayım. hep onlara faydalı olmaya, desteklemeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 canim saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 koy cep teli sağlam bi case içine, aç gps'i.. gör kaç km koşmuşsun, nerelere koşmuşsun.. evde kritik yaparsınız arkadaşlarla hatta.. bu arada cevap 2,4km Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ısınmayı da sayarsam 1 km eder benimki kaleciyim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar