Boci Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Şimdi durum şöyle. Normal bir futbol sahasında futbolcular 10 km. kadar mesafe katediyolar. Tabi bunu ölçen bilgisayar programını biz halısahada kullanamadığımızdan, kaç km koştuğumuzu hesaplayamadım. Tabiki kişiden kişiye değişin bir veridir bu ancak yinede ortalama olarak 1 saat içinde normal bir halısaha maçında 5 km koşuyomuyuzdur? Şu küçük adım atma aletleri bunu ölçebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ben 1 km filan koşuyorum, yürüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi normal maçta bile 7-8 koşuyorlar bildiğim 90 dakkada. bir saatte 5 km koşuyosan helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 2-2.5 falandır herhal max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Abi askerde bile 5 km yi 21 dk. da koşardık. Biraz hızlı bir tempoyla. Ama halısahada atılan sürüyle depar oluyo, bunun yanında durup koşmadığın durumlarda oluyo tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 halı sahayı 65 metre kabul etsek 108 metre gerçek saha 1.5 katı oluyor hemen hemen 90 dakikada ortalama 9km kosuyorlar desek 10dk 1km yani 60dk ya vurdugumuzda 6km oluyor 2/3 ile çarparsak 4km gibi bir sonuc prof olmadıgınızıda varsayarsak 2.5-3km gibidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 kanatta 40 kere gidip gelsem 30-35x2 metreden 2-3km falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 sekiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 koşarak oynayan bir oyuncu isen 3,5 durarak çalım atarım diyorsan 2,5 kaleciyim diyorsan 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Şu attığın adımı hesaplayan trişka aletler var. Üç aşağı 4 yukarı bi sonuç ortaya çıkarır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 2-2.5 civarı olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 4 diyen arkadaşlar saatte kaç kilometre yürüyor bir hesaplasın bence. Babamla bir aralar devamlı yürüyüş yaptığım için biliyorum, tempolu ve sabit hızla yürüyerek saatte 4-5 kilometre civarı yürünüyor. Tahminim maç sırasında 2, bilemedin 2.5 kilometre koşulduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Boci said: Şu attığın adımı hesaplayan trişka aletler var. Üç aşağı 4 yukarı bi sonuç ortaya çıkarır herhalde.maç sırasında hiç rahat ettirmez bunlar ama. nasıl bir oyuncu olduğuna göre çok değişir bu ama. yani sürekli ileri geri koşuyorsan 3-4 km olur, ama sahanın kırsalındaysan 1.5 falan max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Normal tempo 10 dk koşsan 1 km yol katediyosun. 40 dk koşsan halı sahada, bunun 20 dakikasında mal gibi dursan 4 km ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 40dk koşuyorsan helal valla. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Abi alan ufakda olsa 6 kişilik maç yapıyosun. Arada deparlar vs oluyo. Lan 3 km bile koşmuyosak okadar teri neremizden çıkarıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Ter daha çok heart ratele alakalı bi durum.Tempolu koşup bi anda ter boşaltıyorsunuzdur.İlla uzun kmler koşmana gerek yok çok terlemek için ani sert koşularlada olabilir o ter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Vücüt ısısı ile ilgili aslında terleme. Saunaya gir ordada terlersin. Şimdi alışık değilseniz yani fit değilseniz, hafifde vücüt yağlıysa hareket sonrası ısı vücütta tutulur, bunun içinde daha çok terlersin. Çok terledim demekki çok hareket ettim demek doğru olmaz yani. Yağ dokusu deri ile kas dokusu arasında bulunur malumunuz, bu yağ tabakası ısıyı tutar, çünkü damarlarıda bir şekilde örter, ve damarlar aslında kanı deri yüzeyinden geçirirken de vücudu serinletir yani radyatör gibi. Misal yazın el damarlarım bile hayvani şişer vücüd kanı en uç noktalara pompalarki serinlesin. ter ile ıslanan deri dokusu aslında ısıyı daha rahat ortama salar damarlar vasıtası ile. Yağ tabakası ama bunu engelliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 en son sanırım 200 metre falan koştum halı sahada 5. dakkada dirsek yedim çıkmak zorunda kaldım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 abi hali sahada deli gibi kosmaya ne gerek var oyuncu sayisi az degilse tak,tak,tak bilardo gibi oynarsin takim birbirine alistiginda zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 öyle oynamak için halısahanın uzunluğu 40 metre eni de 20 metre falan olması lazım. 6v6 oynarsın, hiç yorulmadan hatta ortasahadan şutlarla maçı bitirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 halı saha maçları çok zevk vermiyor, nizami sahada oynamaya da adam bulamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Ben savunma oyuncusu olarak oynuyordum o adım atma zımbırtısıyla denemiştim 3.000 gibi bir rakam çıkmıştı bu da ne kadar yapıyor tahmini hesapla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 2,4km yaklaşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ileri geri dinamo gibi koşarım. 3 km yapar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar