Gintama Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Bazen insan kabul etmeli ve demeliki ben beceriksizim ama simdi bunu soylersem rank kaybederim en iyisi saldirayim =) ama dedigim gibi umarim birgun runuo'nun zevkinide alirsiniz =)
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 runuo da oynadik gayet, bu hosumuza gidiyo ki bunu oynuyoruz suan dimi?
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Gintama uosecondage zaten sphere değil RUNUO belirtmek istedim. Sadece the second age ile yürütüldüğü için o expansionlarla gelen şaşalı insurance menüler, weapon bonuslar vs yok.
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 artık maçoluk moda çaga ayak uydurun dicek biri birazdan
Sonütücü Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 sanırım server kapalı siteyede girmiyor?
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Gintama said: Loxias said: yenilerde iş olmadığından olabilir mi? beceriksiz olduğunuzdan olabilir mi =) seninki yırtık don hesabı olmuş biraz kusura bakmada. yeniler kim onun farkında mısın? en büyük soru sen kimsin?
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Rotweiler said: Killer özellikle sen yane. Cidden. Go screw yourself diyorlar ya, o cinsten. Her UO başlığında çünkü hedeyi seviyorum felan. Ego tatmini hat saffada, gerek yok bunlara. Önce insan olalım, sonra türk oluruz. ne alaka ya yuh. servera bok attım ben sanki. genel bi görüşümü dile getirdim. şu anda oynadığım serverda öyle yani. bişeyi sevmessin ama çok önemsemessin, yine de kabul edersin öyle bişey. laflarına da dikkat et lütfen. size laf atan olmadı
Gintama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Loxias said: Gintama said: Loxias said: yenilerde iş olmadığından olabilir mi? beceriksiz olduğunuzdan olabilir mi =) seninki yırtık don hesabı olmuş biraz kusura bakmada. yeniler kim onun farkında mısın? en büyük soru sen kimsin? Forumdan caka satmak ne alaka ? Beceriksiz olmaniz uo ile ? GErcekten cok ciddi insiyatif sorunlariniz var ben diyorum ki UO da beceriksizsin gelip sana Paticik Forumunda beceriksiz diyen yok ama bu post unla zaten kac yasinda oldugunu kac kere adam akilli bir sekilde hayati anladigini gosterdin sozum yok. Supersiniz SPhere sizin olsun :)
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Atılan mesajları okumadığı ve saldıracağı kişiye odaklandığı için :D
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Gintama said: Loxias said: Gintama said: Loxias said: yenilerde iş olmadığından olabilir mi? beceriksiz olduğunuzdan olabilir mi =) seninki yırtık don hesabı olmuş biraz kusura bakmada. yeniler kim onun farkında mısın? en büyük soru sen kimsin? Forumdan caka satmak ne alaka ? Beceriksiz olmaniz uo ile ? GErcekten cok ciddi insiyatif sorunlariniz var ben diyorum ki UO da beceriksizsin gelip sana Paticik Forumunda beceriksiz diyen yok ama bu post unla zaten kac yasinda oldugunu kac kere adam akilli bir sekilde hayati anladigini gosterdin sozum yok. Supersiniz SPhere sizin olsun :) Killer said: sphere değil yalnız bu dskg
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 yok ama nedense ben de baya bi sphere sandım. second age o kadar eski ki sphere kadar ilkel geliyo sdfköadsf
Sonütücü Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Uo second age kapalımı beyler siteye girmiyor serverada giremiyorum biri bişey söylesin bırakın tartışmayı ya.
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Killer said: yok ama nedense ben de baya bi sphere sandım. second age o kadar eski ki sphere kadar ilkel geliyo sdfköadsf ya runuo'ya alıştıktan sonra sphere biraz şey geliyo cidden hani itemın ne olduğunu görmek için üzerine tıklamak bile zor geliyor sdf
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 gerçek uo runuodur zaten. hatta ML'dir de dargath batırdı işte =/
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 gerçek uo wowdur aslında. gerçek uo diye tanımlamak nedir? sphere ile başlayan macera runuo ile devam etti işte. en güzeli sphere idi o ayrı. uo ile geç tanışıp direk runuo'da oynayan insanlar yeto zaten.
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 gerçek uo ML oynadıysan anlayabilirsin. bisürü özelik yenilik yaratık ıvırkıvır.herşeyiyle oyn yani.bisürü şey var. çok ilkel kaldı bunlar artık
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 gerçek uo ne demek ya lol duke nukem'da herşey yoktu o yüzden gerçek duke nukem değildi duke nukem 3D gerçek duke nukem demek gibi bişey bu söylediğin.
Gautier Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu diriltmiş olacağım ama burada oynayan arkadaşlarla tanışmayı ümit ediyorum.
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Killer said: gerçek uo runuodur zaten. hatta ML'dir de dargath batırdı işte =/ vay dargath da birlikte miydik yaw yoksa? serverın en sağlam cu sidhelerinden biri bendeydi. çok sevmiştim o serverı yaw
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 zamaninda ne yazmisim be. acaba hala duruyo mudur karakterler :D
Öne çıkan mesajlar