Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tek tip askerlik mi geliyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
barnacle said:

askerlik çok gereksiz

14 sayfalik wot lari , hirslari, ihtiraslari, mutlulugu ve gozya$ini sildin attin ya. helal olsun.

turk genci dedigin boyle olmali.
Mesaj tarihi:
Esh said:

ama her turk asker dogar zaten.

biz irak gibi olmayiz. ana karnindan kele$le doguyoruz. 2 de hand grenade.

keleş ve grenade ile tenasül uzuvlarımıza atıfta bulunmuşsun. seni kınıyorum esh.
Mesaj tarihi:
Dennis said:

Yok bir de askere gidip 12 ay askeri eğitim alacaklarını sananlar var onlara yazık aahahahhaha

walla askeri ogretim alirlar mi bilemem ama iyi egitildikleri kesin.

bkz: egitim ve ogratim arasindaki fark.
Mesaj tarihi:
Son dakika haberi !!! . Prof. ordu geliyormuş . 235.dönemden sonra sistemi yürürlüğe sokucaklarmış . Artık isteyen askere gidicekmiş

http://www.milliyet.com.tr/iste-ygs-de-dereceye-girenler/turkiye/sondakika/30.04.2010/1231853/default.htm

Yurtdışına kaçmamıza gerek kalmadı artık obaaa
Mesaj tarihi:
Rasmon said:

bkz: askerde eğitimle öğretimin aynı şeyi ifade etmesi. (çok ince bişey söyledim evet)

evet zorunlu olan ogretime egitim denilebilir =P

universite mezunu genc: ben silah kullanmayi ogrenmek istemiyorum.

komutan: oyle mi?
Mesaj tarihi:
331. dönem olarak askere gitmenin bu kadar mutluluk verecegini hayal edemezdim.Şunu unutmayın askerliğin her saniyesi sizden bir şeyler alıp götürüyor ya da bizimki cok sıkıntılı oldugu icin böyle düşünüyorum.Şimdiden geçmiş olsun.
Mesaj tarihi:
insanlar kaos donemlerinde savasin ortasinda en cok tanri ile ordunun adini anar ancak isler rahata erdiginde birini unutur digerini de insan haklarina uymadigi icin boklar..

Askerlige gereksiz diyen arkadaslar bunu forumlara guvenlik icinde rahat rahat yazabiliyosa bunun sebebi de guvenligi stabil kilan kolluk kuvvetidir..
  • Yeni Oluştur...