aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 soz yapicaz bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Sitesinde oyun Rivendell, Ettenmoors ve Mirkwood ile ilgili bilgiler var. Mirkwood'da Gollum'u yakalıyorlardı Orclar yanlış hatırlamıyorsam. Sanırım bu yönde bir hikayeyi oynayacağız. En sevdiğim yanı "1-3 Players Coop" desteği var oyunun. Süper olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Bende heyecanla bekliyorum ama lineer olmasın ya, explore edelim dünyayı. Şu grafiklerde böyle morrowind gibi bir oyun yapsınlar single-player FRP falan olsun. Yaptığın görevler ve seçimlerin seni son savaşa götürsün yada kuzeye götürsün olaylar real-time ilerlerken. 2 Bluray'e anca sığsın oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Gidip MMO sunu oynasana lath o zaman. İstediklerin onda var grafik hariç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ps2 deki return of the king gibi oyun yapamadılar ya en güzeli oydu co-op akardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 MMO'su ilk çıktığında trial denemiştim, atmosferi alamamıştım. Filmde ki atmosferi istiyorum. Filmler çok iyiydi bu konuda. Grafiklerinde iyi olması lazım, renk tonunun iyi olması lazım, müziklerin epic olması lazım. War in the North bunları vaad ediyor ama diğerlerini karşılayacak mı göreceğiz. Çünkü interview videolarında hep advanced RPG elements, upgradable weapons, stat vermeler falan deyip duruyorlar ama hiç bunları göremedik. Etkileşim ne kadar var hiç bilmiyoruz. Witcher falan gibi oyunların hepsi bu özelliklerini ortaya koymuştu çok evvelden. Bu oyun habire aksiyon gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 action rpg olmıycak mı zaten bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Tamamda ne kadar action, ne kadar RPG onuda bilmiyoruz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 neyse hocam sitesinde konsol logolarını gördüğüm anda umudumu yitirdim. patata bişey olur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 demons souls oynamadıgınız için herhalde konsolda her oyuna patapata olcagını sanıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 multiplatform oyunlar hep konsoldan çevirme olduğu için arayüzler, optimizasyon falan rezil oluyo hemen hemen her zaman. konsollara bok atmıyorum, dolayısıyla exclusive oyunlara da bok attığım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 grafik bi yere kadar oynanışı iyi olduktan sora bence lotr oyunlarının eksikliği grafik değil.demons souls muhteşem grafiklere sahip değildi exc olmasına ragmen .aynı oyun tarzını lotra yansıtabilseler çok iyi olur mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 yeni bir video daha yayınlandı, oynanış bakımından return of the king'le aynı olacak gibi. http://www.1up.com/previews/lord-rings-war-north-m-rated-combat?cmpid=lotrwitncombatpreview_033011_facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Red said: grafik bi yere kadar oynanışı iyi olduktan sora bence lotr oyunlarının eksikliği grafik değil.demons souls muhteşem grafiklere sahip değildi exc olmasına ragmen .aynı oyun tarzını lotra yansıtabilseler çok iyi olur mesela +111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ayrıca Lotro'nun grafiklerine kötü de diyemez kimse :) piyasada directx 10 kullanan ilk mmoydu, şimdi de 11 seçilebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Beni en sevindiren tarafı COOP destekli olması. Bir RPG oyun yapılıp da coop desteği olmaması abest sanki. Zaten party olarak 3-4 kişi ilerliyorsun bırak hepsi isterse oyuncu olabilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Ce1YEUPM3HM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Abi adamlar ilk videodan beri AYNI şeyleri gösterip duruyorlar. Sürekli dövüş, başka bir bok yok. Ne interface, ne customization, ne RPG elementleri, mekanlar ne kadar özgür? Görev alma sistemi var mı? Yıl oldu hiçbirşey göstermediler. Fail olacak adamlar bence, inancım kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 bi lotr oyununda böyle tek tek düşman gelmez umarım bol bol orc falan harcamadıktan sora ne anlamı var sdf ha şu oyunu bi demons souls tadında yapsalar 10 numara olur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Abi bi daggerfall gibi falan middle earth oyunu yapsalar, hatta ben yapmak istiyorum. Böyle human karakter açıp dolanacaksın dunadain gibi. Rivendell falan gizli olacak, bulmak için dağ yamaçlarında 1 gün yürüyeceksin, bulamayıp ağlayıp döneceksin falan. Sırf combat değil middle earth ya. Hobbitton'a gidiceksin herkes garip garip bakacak, bira falan vermek istemeyecekler. Bilbo ile oturup ondan görev alacaksın alacaksın falan. Ama "git bunu yap" demeyecek, bir hikaye anlatıcak, sende merak edip araştıracaksın. Bree'ye gidip köşede pipo'nu çekeceksin. Moria'ya gireceksin, 1 hafta çıkamayacaksın, oyunu silecek noktaya geleceksin falan, oynarken karşına yüzük kardeşliği çıkacak, oyun sana opsiyon verecek, katılabileceksin istersen. Yada katılmayıp Minas tirith'ten savaşla ilgili görevler alacaksın, yada Helm's Deep'i savunacaksın. Offf oooofff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 var abi lotro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 O kötü ya, denedim zamanında ruh yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Birde ben yazdığımı offline olarak istiyorum. Online oyun değil, sağımda solumda zıplayan tipler istemiyorum. Tamamen single, günlerce gameplay süresi, bitmeyecek. Hobbiton'dan Bree'ye yola çıkacaksın haftaya varacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ahaha lath inanmış da hakkaten şu konsepte bi güzel oyun yapamadılar anasını satim.hep abidik gubiidk cocuk oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 lath öyle hisli yazmış ki developer olsam oturur yapmaya başlardım oyunu dsaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar