Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LoTR: War in the North

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sitesinde oyun Rivendell, Ettenmoors ve Mirkwood ile ilgili bilgiler var. Mirkwood'da Gollum'u yakalıyorlardı Orclar yanlış hatırlamıyorsam. Sanırım bu yönde bir hikayeyi oynayacağız.

En sevdiğim yanı "1-3 Players Coop" desteği var oyunun.
Süper olacak :)
Mesaj tarihi:
Bende heyecanla bekliyorum ama lineer olmasın ya, explore edelim dünyayı. Şu grafiklerde böyle morrowind gibi bir oyun yapsınlar single-player FRP falan olsun. Yaptığın görevler ve seçimlerin seni son savaşa götürsün yada kuzeye götürsün olaylar real-time ilerlerken. 2 Bluray'e anca sığsın oyun.
Mesaj tarihi:
MMO'su ilk çıktığında trial denemiştim, atmosferi alamamıştım. Filmde ki atmosferi istiyorum. Filmler çok iyiydi bu konuda. Grafiklerinde iyi olması lazım, renk tonunun iyi olması lazım, müziklerin epic olması lazım.

War in the North bunları vaad ediyor ama diğerlerini karşılayacak mı göreceğiz. Çünkü interview videolarında hep advanced RPG elements, upgradable weapons, stat vermeler falan deyip duruyorlar ama hiç bunları göremedik. Etkileşim ne kadar var hiç bilmiyoruz. Witcher falan gibi oyunların hepsi bu özelliklerini ortaya koymuştu çok evvelden. Bu oyun habire aksiyon gösteriyor.
Mesaj tarihi:
multiplatform oyunlar hep konsoldan çevirme olduğu için arayüzler, optimizasyon falan rezil oluyo hemen hemen her zaman. konsollara bok atmıyorum, dolayısıyla exclusive oyunlara da bok attığım yok.
Mesaj tarihi:
grafik bi yere kadar oynanışı iyi olduktan sora bence

lotr oyunlarının eksikliği grafik değil.demons souls muhteşem grafiklere sahip değildi exc olmasına ragmen .aynı oyun tarzını lotra yansıtabilseler çok iyi olur mesela
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yeni bir video daha yayınlandı, oynanış bakımından return of the king'le aynı olacak gibi.

http://www.1up.com/previews/lord-rings-war-north-m-rated-combat?cmpid=lotrwitncombatpreview_033011_facebook
Mesaj tarihi:
Red said:

grafik bi yere kadar oynanışı iyi olduktan sora bence

lotr oyunlarının eksikliği grafik değil.demons souls muhteşem grafiklere sahip değildi exc olmasına ragmen .aynı oyun tarzını lotra yansıtabilseler çok iyi olur mesela

+111
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Beni en sevindiren tarafı COOP destekli olması. Bir RPG oyun yapılıp da coop desteği olmaması abest sanki. Zaten party olarak 3-4 kişi ilerliyorsun bırak hepsi isterse oyuncu olabilsin.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Abi adamlar ilk videodan beri AYNI şeyleri gösterip duruyorlar. Sürekli dövüş, başka bir bok yok. Ne interface, ne customization, ne RPG elementleri, mekanlar ne kadar özgür? Görev alma sistemi var mı?
Yıl oldu hiçbirşey göstermediler. Fail olacak adamlar bence, inancım kalmadı.
Mesaj tarihi:
bi lotr oyununda böyle tek tek düşman gelmez umarım

bol bol orc falan harcamadıktan sora ne anlamı var sdf

ha şu oyunu bi demons souls tadında yapsalar 10 numara olur ama
Mesaj tarihi:
Abi bi daggerfall gibi falan middle earth oyunu yapsalar, hatta ben yapmak istiyorum. Böyle human karakter açıp dolanacaksın dunadain gibi. Rivendell falan gizli olacak, bulmak için dağ yamaçlarında 1 gün yürüyeceksin, bulamayıp ağlayıp döneceksin falan. Sırf combat değil middle earth ya. Hobbitton'a gidiceksin herkes garip garip bakacak, bira falan vermek istemeyecekler. Bilbo ile oturup ondan görev alacaksın alacaksın falan. Ama "git bunu yap" demeyecek, bir hikaye anlatıcak, sende merak edip araştıracaksın. Bree'ye gidip köşede pipo'nu çekeceksin.

Moria'ya gireceksin, 1 hafta çıkamayacaksın, oyunu silecek noktaya geleceksin falan, oynarken karşına yüzük kardeşliği çıkacak, oyun sana opsiyon verecek, katılabileceksin istersen. Yada katılmayıp Minas tirith'ten savaşla ilgili görevler alacaksın, yada Helm's Deep'i savunacaksın.

Offf oooofff.
Mesaj tarihi:
Birde ben yazdığımı offline olarak istiyorum. Online oyun değil, sağımda solumda zıplayan tipler istemiyorum. Tamamen single, günlerce gameplay süresi, bitmeyecek. Hobbiton'dan Bree'ye yola çıkacaksın haftaya varacaksın.
  • Yeni Oluştur...