Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LoTR: War in the North

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Sitesinde oyun Rivendell, Ettenmoors ve Mirkwood ile ilgili bilgiler var. Mirkwood'da Gollum'u yakalıyorlardı Orclar yanlış hatırlamıyorsam. Sanırım bu yönde bir hikayeyi oynayacağız.

En sevdiğim yanı "1-3 Players Coop" desteği var oyunun.
Süper olacak :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bende heyecanla bekliyorum ama lineer olmasın ya, explore edelim dünyayı. Şu grafiklerde böyle morrowind gibi bir oyun yapsınlar single-player FRP falan olsun. Yaptığın görevler ve seçimlerin seni son savaşa götürsün yada kuzeye götürsün olaylar real-time ilerlerken. 2 Bluray'e anca sığsın oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

MMO'su ilk çıktığında trial denemiştim, atmosferi alamamıştım. Filmde ki atmosferi istiyorum. Filmler çok iyiydi bu konuda. Grafiklerinde iyi olması lazım, renk tonunun iyi olması lazım, müziklerin epic olması lazım.

War in the North bunları vaad ediyor ama diğerlerini karşılayacak mı göreceğiz. Çünkü interview videolarında hep advanced RPG elements, upgradable weapons, stat vermeler falan deyip duruyorlar ama hiç bunları göremedik. Etkileşim ne kadar var hiç bilmiyoruz. Witcher falan gibi oyunların hepsi bu özelliklerini ortaya koymuştu çok evvelden. Bu oyun habire aksiyon gösteriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Abi bi daggerfall gibi falan middle earth oyunu yapsalar, hatta ben yapmak istiyorum. Böyle human karakter açıp dolanacaksın dunadain gibi. Rivendell falan gizli olacak, bulmak için dağ yamaçlarında 1 gün yürüyeceksin, bulamayıp ağlayıp döneceksin falan. Sırf combat değil middle earth ya. Hobbitton'a gidiceksin herkes garip garip bakacak, bira falan vermek istemeyecekler. Bilbo ile oturup ondan görev alacaksın alacaksın falan. Ama "git bunu yap" demeyecek, bir hikaye anlatıcak, sende merak edip araştıracaksın. Bree'ye gidip köşede pipo'nu çekeceksin.

Moria'ya gireceksin, 1 hafta çıkamayacaksın, oyunu silecek noktaya geleceksin falan, oynarken karşına yüzük kardeşliği çıkacak, oyun sana opsiyon verecek, katılabileceksin istersen. Yada katılmayıp Minas tirith'ten savaşla ilgili görevler alacaksın, yada Helm's Deep'i savunacaksın.

Offf oooofff.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...