SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 o değil de sizin 6-0 muhabbeti çok mu normal, konuşuyorsunuz bide kupa muhabbeti diye 6saray, 6-0 yendik oolm, hehe 6 attık, ehemehe e avrupa şampiyonu oldu bu takım deyince mazide kaldı, geçmişte kaldı, ehemehe sonra niye bizim topikte bize laf sokuyolar diye bağırıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konumuz tekrar maç hakkında konuşmalar yapılabilecek hale gelmiştir, yorumlamak isteyenleri bekleriz. Maçı buradan takip etmek ya da yorum yapmak isteyenler için topiği çekilmez hale getiren çeşitli kişiler için de gerekli işlemler başladı, bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Yahu fenerli arkadaşlar Galatasaray için yatışlı matışlı konuşmuş da Allah aşkına Kasımpaşa'nın en golcü adamı Moritz neden bu hafta içi kadro dışı kaldı. Kayserisporla görüştü diye öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Khelben said: Ağız benim değil mi istediğim kadar konuşurum, arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Maç hakkında konuşma yapıyorum fener bu köylü futboluyla ancak tsl şampiyonu olur, o da kesin değil saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Hafta içi Kasımpaşa'da ne oldu ne bitti haberim yok açıkçası da, sebebi kendin söylemişsin madem, mantıksız gelmedi bana. Önünde 3-4 tane nispeten önemli maç varken kulübünün haberi olmadan başkasıyla görüşürsen "belki gol atar" diye göz yumulmamalı, ceza verilmeli. Zaten gitmeye niyetliysen adam gibi kendini vermezsin, sakatlıktan korkarsın falan, o da ayrı bir boyutu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 "Max Damage" said: Yahu fenerli arkadaşlar Galatasaray için yatışlı matışlı konuşmuş da Allah aşkına Kasımpaşa'nın en golcü adamı Moritz neden bu hafta içi kadro dışı kaldı. Kayserisporla görüştü diye öyle mi? kayseriyle anlaşma izladı o yuzden. gs'de ali turan'la imzaladı mesela aynı şekilde. kayseride o adamı kadro dısı bırakmıstı. hiç moritz bilerek oynatılmadı falan diyemez kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Bu aptallık da sadece Türkiye'de olan bi olay. Adamla sözleşme imzalamışsın sözleşme sürenin bitimine doğru gitmiş başka bir takımla anlaşmış. Buraya kadar normal. E elinde bir futbolcu var senin için kaliteli de bi adam neden sonuna kadar faydalanmazsın ki elindeki futbolcudan. Gidiceke gidicek hadi Fenerbahçe'ye transfer olucak olsa kafası karışıktır de oynatma da yani... Aynı aptallığı Kayserispor da yaptı Ali Turan'da diğer takımlarımız da yapıyor. Yurtdışında benzer durumlarda son gün bile maç yapıyor adamlar. Misal Ernst... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Baggio said: Hafta içi Kasımpaşa'da ne oldu ne bitti haberim yok açıkçası da, sebebi kendin söylemişsin madem, mantıksız gelmedi bana. Önünde 3-4 tane nispeten önemli maç varken kulübünün haberi olmadan başkasıyla görüşürsen "belki gol atar" diye göz yumulmamalı, ceza verilmeli. Zaten gitmeye niyetliysen adam gibi kendini vermezsin, sakatlıktan korkarsın falan, o da ayrı bir boyutu. adamın yasal hakkı başka takımla görüşmek. bence kadro dışı bırakmak saçma. tartışılabilir o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Net faul fenerin golü... mesaj atın cevap verin şimdi bana ben bjk topiğindeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 öyle cevap vermem. post sayılmıyo sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 fener futbol kuralları çerçevesinde gol atabilecek bi takım değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 fena ezdik bu maç. minimum 3 atmalıydık 1 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 sinad said: fener futbol kuralları çerçevesinde gol atabilecek bi takım değil alexin bjk'ya attığı gol gayet kurallar dahilinde cok guzel bi goldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 fenerin yenmesinde üzüldüğüm tek nokta kasımpaşa beraberlik bile alsa kurtarıyodu götü. gerçi şuandada kurtarıyomu bilmiyorum avaraj falan bakılırda. kasımpaşa düşmesin bence. lige renk katıyo adamlar askjdsad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Yılmaz Vural'ın takım çalıştırmadığı bir düşme hattı düşünülemez, Kasımpaşa gitse başkası alır hemen Yılmaz'ımı, merak etmeyin. Diyarbakır, Denizli ve belki Sivas varken Kasımpaşa'nın düşeceğini de sanmıyorum sırf 3 maç kala bize yenildi diye. Bir puan bile alsa üç hafta önceden garantileyecekmiş işte düşün, o kadar rahat durumda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Denizli zaten düşmeyi garantiledi matematiksel olarak. Tek slot kaldı, Manisa, Diyarbakır ve Sivas var. Diyarbakır tüm maçlarını kazansa ve Kasımpaşa tüm maçlarını kaybetse bile eşit puanda oluyorlar. Diğerleri de arada. Kasımpaşa düşmez yani garanti gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 suBzer0 said: Net faul fenerin golü... mesaj atın cevap verin şimdi bana ben bjk topiğindeyim... oyle ya da boyle... SAAAAAMPIYON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Azmodai said: suBzer0 said: Net faul fenerin golü... mesaj atın cevap verin şimdi bana ben bjk topiğindeyim... oyle ya da boyle... SAAAAAMPIYON güiza varlıgında bu golede şükür:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 fener şampiyon olsun abi. eğer bu yıl da buraya ulaşabildikten sonra kaçırırsa denizli olayında olduğu gibi, aziz yıldırım fena troller ligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 SAAAAAAAAAAAAAMPIYON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 şak şak şak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Lİ- DER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 SeaGle said: Maç hakkında konuşma yapıyorum fener bu köylü futboluyla ancak tsl şampiyonu olur, o da kesin değil saygılar her sene avrupada şampiyon olan takımın taraftarı gibi konustun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Her yıl olmasa da tarihimizde var elbette, np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar