Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Kasımpaşa - Fenerbahçe @ 15.00 / 25.04.2010...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o değil de sizin 6-0 muhabbeti çok mu normal, konuşuyorsunuz bide kupa muhabbeti diye

6saray, 6-0 yendik oolm, hehe 6 attık, ehemehe

e avrupa şampiyonu oldu bu takım deyince mazide kaldı, geçmişte kaldı, ehemehe

sonra niye bizim topikte bize laf sokuyolar diye bağırıyosunuz
Mesaj tarihi:
Konumuz tekrar maç hakkında konuşmalar yapılabilecek hale gelmiştir, yorumlamak isteyenleri bekleriz.

Maçı buradan takip etmek ya da yorum yapmak isteyenler için topiği çekilmez hale getiren çeşitli kişiler için de gerekli işlemler başladı, bilginize.
Mesaj tarihi:
Yahu fenerli arkadaşlar Galatasaray için yatışlı matışlı konuşmuş da Allah aşkına Kasımpaşa'nın en golcü adamı Moritz neden bu hafta içi kadro dışı kaldı. Kayserisporla görüştü diye öyle mi?
Mesaj tarihi:
Hafta içi Kasımpaşa'da ne oldu ne bitti haberim yok açıkçası da, sebebi kendin söylemişsin madem, mantıksız gelmedi bana. Önünde 3-4 tane nispeten önemli maç varken kulübünün haberi olmadan başkasıyla görüşürsen "belki gol atar" diye göz yumulmamalı, ceza verilmeli. Zaten gitmeye niyetliysen adam gibi kendini vermezsin, sakatlıktan korkarsın falan, o da ayrı bir boyutu.
Mesaj tarihi:
"Max Damage" said:

Yahu fenerli arkadaşlar Galatasaray için yatışlı matışlı konuşmuş da Allah aşkına Kasımpaşa'nın en golcü adamı Moritz neden bu hafta içi kadro dışı kaldı. Kayserisporla görüştü diye öyle mi?

kayseriyle anlaşma izladı o yuzden. gs'de ali turan'la imzaladı mesela aynı şekilde. kayseride o adamı kadro dısı bırakmıstı. hiç moritz bilerek oynatılmadı falan diyemez kimse.
Mesaj tarihi:
Bu aptallık da sadece Türkiye'de olan bi olay. Adamla sözleşme imzalamışsın sözleşme sürenin bitimine doğru gitmiş başka bir takımla anlaşmış. Buraya kadar normal. E elinde bir futbolcu var senin için kaliteli de bi adam neden sonuna kadar faydalanmazsın ki elindeki futbolcudan.
Gidiceke gidicek hadi Fenerbahçe'ye transfer olucak olsa kafası karışıktır de oynatma da yani...
Aynı aptallığı Kayserispor da yaptı Ali Turan'da diğer takımlarımız da yapıyor. Yurtdışında benzer durumlarda son gün bile maç yapıyor adamlar. Misal Ernst...
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Hafta içi Kasımpaşa'da ne oldu ne bitti haberim yok açıkçası da, sebebi kendin söylemişsin madem, mantıksız gelmedi bana. Önünde 3-4 tane nispeten önemli maç varken kulübünün haberi olmadan başkasıyla görüşürsen "belki gol atar" diye göz yumulmamalı, ceza verilmeli. Zaten gitmeye niyetliysen adam gibi kendini vermezsin, sakatlıktan korkarsın falan, o da ayrı bir boyutu.

adamın yasal hakkı başka takımla görüşmek.

bence kadro dışı bırakmak saçma. tartışılabilir o ayrı.
Mesaj tarihi:
fenerin yenmesinde üzüldüğüm tek nokta
kasımpaşa beraberlik bile alsa kurtarıyodu götü.
gerçi şuandada kurtarıyomu bilmiyorum avaraj falan bakılırda. kasımpaşa düşmesin bence.
lige renk katıyo adamlar askjdsad.
Mesaj tarihi:
Yılmaz Vural'ın takım çalıştırmadığı bir düşme hattı düşünülemez, Kasımpaşa gitse başkası alır hemen Yılmaz'ımı, merak etmeyin.

Diyarbakır, Denizli ve belki Sivas varken Kasımpaşa'nın düşeceğini de sanmıyorum sırf 3 maç kala bize yenildi diye. Bir puan bile alsa üç hafta önceden garantileyecekmiş işte düşün, o kadar rahat durumda :p
Mesaj tarihi:
Denizli zaten düşmeyi garantiledi matematiksel olarak.

Tek slot kaldı, Manisa, Diyarbakır ve Sivas var.

Diyarbakır tüm maçlarını kazansa ve Kasımpaşa tüm maçlarını kaybetse bile eşit puanda oluyorlar. Diğerleri de arada. Kasımpaşa düşmez yani garanti gibi bir şey.
Mesaj tarihi:
Azmodai said:

suBzer0 said:

Net faul fenerin golü... mesaj atın cevap verin şimdi bana ben bjk topiğindeyim...

oyle ya da boyle... SAAAAAMPIYON

güiza varlıgında bu golede şükür:)
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Maç hakkında konuşma yapıyorum

fener bu köylü futboluyla ancak tsl şampiyonu olur, o da kesin değil

saygılar

her sene avrupada şampiyon olan takımın taraftarı gibi konustun
  • Yeni Oluştur...