Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 basligi yazarken zorlanmadim gelisiguzel olmus olabilir ama konuyu yazmakta zorlaniyorum su an ve mutfaktan omlet kokusu geliyor. negro diye bi biskuvl varya bayilirdim 10 sene once falan.simdi yuzune bakan yok.tadi ayni tat halbuki. yas pastaya ne demeli. 20yildir neredeyse ayni tat. minicikken yas pastada yas pasta cildirirdim.simdi birinin dogum gunu olup onume bi dilim geldiginde catali batirip birakiyorum. bu yas pasta olgusu dahilindeki seyi tat olarak gelistirmek gerekli. degisen teknolojik aletler ve uretim yontemleri meyve kakao gibi urunlerin taze tadini birebir tat olarak aktariminda oldukca yeterli gibi. onceden begenip yedigimiz seyleri simdi sevmiyoruz. nerden baglayacagimi bilemedim ama su an aklima baska bi konuda biseyler geldi oha, su an baslasam kitap yazabilirim abiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 sacmalamissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 gerçek şeker yerine daha ucuz olan fruktoz/glikoz şurubu kullanılması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Ben tatların aynı kaldığına inanmıyorum. Negrodan örnek vermişsin, negro eski negro kesinlikle değil. Eskiden ıssırdığında ağzında hemen dağılırdı, şimdi taş gibi, eskiden kreması harbiden kenardan taşardı, şimdi içinde kayboluyor. En iyi örnek vermek gerekirse, eskiden BigMac kutusuna sığmazdı, kapağı açık alırdım çok iyi biliyorum, şimdi kutuda BigMac arıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 damn you trolls! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 değişen tatlar değil bizim yaşımız, paramız, duygularımız vs. Ayrıca bir süre sonra sıkıyor tabi aynı şeyi yemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bigmac kutusu büyümüştür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 biskrem diye lisede neleri feda etmedik simdi 2taneyi zor yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ne gariban edebiyatı yaptınız ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Yas ilerlemesi ve beslenme seklinin degisimi, gunluk aktiviteler vs gayet etkiliyor tatları. Eskiden bayildigim seyler şimdi çok tatli, tuzlu veya yağlı geliyor artik. Tabii tavukların veya sebzelerin tatsizlasmasi gibi üretim kaynaklı degisimler de var. Etkenler çok ve çeşitli, aynı anda da geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Bende eskiden severek yediğim şeylerden artık tiksiniyorum. Özellikle cola son 3 yıldır light değilse içmiyorum o yoğun şeker tadı midemi bulandırıyor, halbuki eskiden light içenleri mal mı bunlar şekersiz cola mı içilir diye eleştirirdim. Lahmacun yine aynı şekilde evde annemin 4-4 lük yaptığı lahmacun artık eski tadı vermiyor. Herhalde ağız tadımız değişiyor zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 geçmiş olsun beynin değişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Fistan said: sacmalamissin (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 basarisiz yada fistan bonbon un oldugu bir mekanda akountunu acik unuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 http://cdn3.knowyourmeme.com/system/icons/1714/medium/doublesguy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Sypro said: haha eline saglik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 http://archive.supermarketguru.com/page.cfm/299 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 muziktede ayni sey gecerli giyim kusamdada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Müzik hadi neyse de giyim-kuşam dedin mi iş sanki çevresel faktörlere de kayıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 yok yaw sanırım bazı ürünleri daha ucuza maletmek için değiştiriyorlar tadları kesinlikle aynı deil. (ciddi yorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar