SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Bana şöyle güvenli bir spyware temizleyicisi link'i verebilir misiniz?[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( [Bu mesaj SadGamer tarafından 03 Ağustos 2004 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Ad-Aware indir ama paralı oldu artık www.inndir.com da freeware sürümünü bulabilrsin[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Spybot Search and Destroy çok ii bir program bnce.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 www.webroot.com aha bu cok iyi spyware sweeper.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 webroot spysweeper her zaman çok iyidir. özellikle ad-aware'in bulamadığı birçok şeyi buluyor. ve otomatik koruma özelliği çok daha iyi..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Bir tanesi yetmiyor ya, ada-ware ile tarattım buldum, sonra panda internet security ile tarattım gene buldu bişiler, sonra spysweeper ile tarattım gene bişiler buldu, hijack this ile tarattım gene buldu bişiler, başka program varsa onlarda bulur..en iyisi hepsini kullanmak ya da nete girmicen girdiğin saniye geliyorlar valla.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Bir de format at tam olsun[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 kaldır bilgisayarı çöpe at bari bunları yapmışken.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: screamer, 03 Ağustos 2004 23:36 tarihinde demiş ki: Bir de format at tam olsun harbi ya atmak lzm bi ara..[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Bi kere girdimi imkanı yok temizlenmiyor istediğiniz kadar program yükleyin shield vs hikaye.. Format atıp hemen spyweeper'ı yükleyin.. Tek bir spyware bile yok şu an bende..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar