balon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 şu maçları niye gündüze alamıyoruz artık ? Gerçi bu hafta gündüz olsa da gelemeyeceğim de ben merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 pazar ligi var ve inanılmaz sıcak oluyor gündüz. 5-6 bile çekilir değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 1 mayısta mı? gelebilirim ben cumartesi günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 3 hafta daha gündüz yapma şansımız yok turnuva olduğu için saha dolu 6-7 ve 7-8 arasında da fiyat farkı olmadığı için daha serin olsun dedik 7-8 aldık turnuva sonunda da havaların sıcaklığına ve kadrodaki genel isteğe göre belirleyeceğimiz saatte devam ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 balon said: şu maçları niye gündüze alamıyoruz artık ? Gerçi bu hafta gündüz olsa da gelemeyeceğim de ben merak ettim.geçen yaz mayıs ve haziran aylarında 4-5 5-6 gibi maçlar yaptık ve 40 dakka sonra lanet olsun lan işkence çekiyoruz diyip bıraktık. koştukça nefes almak bile çok güç oluyor o sıcakta. edit : o geçen yaz dediklerim pati maçları değil bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Pati maçlarında da oldu o sıcaktan geberme durumları..Millet gölgeye gidip yatmıştı sahada.. Öyle hatırlıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mayıs belki de haziran'da hiç çekilmez yani haklısınız. Ama haziran'da 00.00-01.00 maçı varsa tadından yenmez . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Yüzerek dönerim artık ben de eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ewet ya o sıcakta hiç çekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 yazdiniz mi beni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Ailton'un beyazıyım kabul görüyosa gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 büyük ihtimal yokum demiştim de kesinleştireyim şüphe kalmasın dimağlarda: yokum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 akşama yazıcam oynayanları birkaç kişiden daha haber bekliyorum ama büyük ihtimalle bütün yeniler oynayacak öyle görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 maç 7-8 mi ya? tüh ben 5-6 sanıyodum gelmem kesin degil o zaman benim ya pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 babacum(kaleci) screwy(kaleci) wish fde konn holy patpoker fizban mysterious arkasokak pha tora khalad cavanagh tolga 15 kişi var şu anda garanti gelecek 1 kişi eksiğiz şimdilik shagrath'ın gelme ihtimali var, gelmesse bi ayar çekmeye çalışırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Bizim Larry Can da tatilden dönmüş olacak onla da bi konuşayım ben olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 kadroya adını yazmayı unuttuğum biri var mı? bir de khalad ve arkasokak'a özel mesaj attım, umarım gelirler maça=) onlardan haber gelmesse bu gece, yerlerine adam bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 babacum(kaleci) screwy(kaleci) wish fde konn holy fizban mysterious arkasokak pha tora khalad cavanagh tolga larry larry geliyor, patpoker gelemiyor 15 kişiyiz khalad ve arkasokak'tan onay almam lazım ama yoksa yerlerine adam bulmamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Güvenç adam lazımsa ben gelebilirim. Ama kondisyonum falan yok birisi varsa direk geçin beni derim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 tmm bulamassak adam ben sana haber ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Fenerbahçe maçına denk geliyor, gelemicem. size iyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 maç saatlerini yeni mi belirlediler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 arkadaşlar arkasokak gelemiyor khalad'dan haber gelmedi onların yerine hotdog ve shagrath geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 babacum(kale)-cavanagh-fizban-pha-wish-tora-tolga-hotdog screwy(kale)-fde-konn-mysterious-shagrath-holy-larry-recokongo kadrolar bu şekilde adam başı 8TL, bozuk getirin lütfen 10TL getirenden 1TL, daha fazla getirenden 2TL haraç kesiyoruz kapora parasının üzerine ekliyoruz haraçları=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 skor tahmini: 2. takım 12-8 1. takım. bu tutmazsa ikinci tahmin, üst olur. alıntılarsınız bu mesajı!!1!!!111 hadi görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar