Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 aquila said: kermite git bi okuyup uflesin seni. antalyada mıydın kermit? geliyim okuyup üfle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Bone said: peki aquila elini her attığın şey kötü gidiyorsa? o zaman?dert etme lan o kadar kaderi. hersey duzelir zamanla karma diye bisey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 karmaya inanmıyorum ama umuyorum ki dediğin gibi vardır ve işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 üzerindeki cenabetliği kaldırmam için tam tamına 40 gün üflemem lazım seni 40 x 40 dan 1600 lira paranı alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 http://www.namazzamani.net/turkce/gusl.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 peşin veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 dostum ne derdin var anlatırsan rahatlarsın belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 KONU NE KONU erken bosalma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 umarım geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 garbageta "a" ve "k" harflerini yanyana yazıp 1 ay ip ban yememden sonra, bu topiğin altına 5165 tane TW'nin mesaj yazmasına ve arkadaşın hala burda olmasına şaşırıyorum cidden. Bone sitemim sana değil, yaradana. yanlış anlama yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 sistem acımasız dostum yapıcak bişey yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 SpiderS_DangeR said: bu topiğin altına 5165 tane TW'nin mesaj yazmasına ve arkadaşın hala burda olmasına şaşırıyorum cidden. pardon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 TW geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 gelsin, anca bakar öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 son zamanlarda forumda herkes bir atarlı. cozemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Hergonan said: KONU NE KONU erken bosalma? bir konu olsa neyse de, bir sürü konu var. olayları artık unutmaya çalışıyorum ama bazıları akıldan gitmiyor bir türlü. öyle çakılıp kalıyor, üstüste diziliyor. misal, en son olan olay. 6 aydır master için uğraşıyorum, başvurudan önce üniversite'ye e-mail attım, konuştum, "mezuniyet belgesine gerek yok, haziranda okulunu bitiriyorsan, başvurun sırasında bunu ayrıca bildirin" dediler, başvuru şeysine o tip bilgileri, okuldan son dönem olduğunu söyleyen belgeyi felan koydum, ama bugün baktım başvurum "mezuniyet belgesi yok" denilerek reddedilmiş. görünce tepkim http://img693.imageshack.us/img693/5806/fuuuxr.png başka bir örnek olarak önceki ay olan olay. bu dönem 3 proje ile uğraşıyorum. proje ekibindekilere ulaşmaya çalışıyorum ama konuyla ilgili bilgileri yok, her şeyi ben yapmakla uğraşıyorum. ilgili materyalleri topluyorum, bir şeyler okuyorum, hamallığı felan yapıyorum. gruptan biri geliyor, "hiç bir şey yapmadın" diyor o sırada gene başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor, http://img693.imageshack.us/img693/5806/fuuuxr.png şeklinde. ondan da bir önceki ay okulda bir kıza yavşamaya çalışıyorum, kız "benim sevgilim kıskançtır, olmaz gelemem" diyor mesela, o sırada gene http://img693.imageshack.us/img693/5806/fuuuxr.png bir çocuğu arıyorsun, planlaşıyorsun, önemli bir iş yapçaksınız, o yüzden o haftaki bazı önemli işlerini iptal ediyorsun onun için, günü, saati geliyor, ortada yok, arıyorsun "aa benim başka bir arkadaşa sözüm vardı, üzgünüm gelemiycem". sonra orda yine http://img693.imageshack.us/img693/5806/fuuuxr.png "evladım söyleseydin işleri iptal etmezdim" diye atar da yapamıyorsun, birkaç gün sonra yine görceksin yüzünü çünkü. bir kere de güzel bir şey olmuyor ki, neye elimi atsam sonucu kötü oluyor. her ay, her hafta bir başka vukuat. güzel bir şey olsa kurban kesicem, ama yok. hani diyceksin "bir dahakine daha iyi olur, üzülme", "merak etme gelecek güzel günler getirir". yok işte bir dahakine de daha iyi olmuyor ki, benim sorunum da burda. her seferine kötü sonuçla karşılaşıyorum. başımı ağrıtıyor. sıkıldım hepsinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu abi kişisele açaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 karnın tok mu ? sıcacık yatagın var mı ? o zaman kadere kufur etme.okul işi hallolur.karı kız da bulmak yetenek işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 herkesin böyle dönemleri oluyo abi. Bence bu kadar karamsar olma yani get up stand up don give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 tellos said: ffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu abi kişisele açaydın keşke kişisellik bir mesele değil, garbage, bir nevi nerd rage benimkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 kaderde varsa ... asdfadfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 SpiderS_DangeR said: herkesin böyle dönemleri oluyo abi. Bence bu kadar karamsar olma yani get up stand up don give up the fight don't give up the fight derken okulda adam mı döveyim mesela güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 o diilde hangi küfürler serbest bilsek ona göre edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 abi gözüne kestirdiğin herkesi dövebilirsin, hocalar falan da dahil hapiste bedava rahatlama seansları varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar