sabonis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Benim bir arkadaş var manyak hergün yıkatıyor ayrıca bir araştırma mı proje mi ödev mi ne birşeyi varmış benden rica etti bu aynı arkadaş yardımcı olur musun diye. Benim de ilk burası geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 babam böyle arabaya binilir mi lan ayıp dediğinde yıkatıyorum. 1-2 ay arasına tekavül ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 aynen, babam kafama vurunca yıkatırım anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ben para vermeye gönlüm razı olmuyor.. 100 tl lik benzin aldığım uzak benzincilerde verilen araba yıkama kuponundna kupona su sıktırıyorum arabama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 yağmurdan yağmura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 geçen gün arkadaşım detaylı iç temizlik yaptırmış 150 tl, adam silkiyolar anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 150 liraya arabanın egzos borusunu dillerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 benim borumu diller misin peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 senin borunu iski şebekesine bağlarlar yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 kapasitesi yetmez iskinin aqaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ayda bir. genellikle ici kirlendigi icin yikatiyorum ic dis beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 "beni yıka" yazısını gördüğümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 demekki neymiş? kirli arabalara beni yıka yazmak bir sosyal sorumlulukmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 izmirdeyken hava güzelken kendim yıkıyorum valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 2 ay oldu arabayi alali hala yikatmadim. 7/24 yagmur yagdigi icin kir tutmuyor zaten araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 evet abi ingilterede almanyada kir toz tutmuyor arabayi inanilmaz. hele ki siyah arabalarin kir tutmasi cok berbat bir$ey. evimin otoparkinda her gun yarim milim toz yagiyor. martilar da cabasi. dolayisiyle arabaya bineceksem 3-4 gunde bir yikatmam lazim. sadece di$. ayda 2 kere de ic yikatiyorumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 yazın kendim yıkıyorum, kısın da bayramdan bayrama sdf. araba kullanmayı ozledim be. bu ingiltere'nin tersten trafigi sarmadı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ayda bir ic dis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 4 sene kullandigim arabayi oto yikamacida 4 defa yikattim toplam. onun haricinde benzin alirken su attiririm genelde sira yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 yağmur yağdıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 1 aydır yıkatmıyodum yağmur yağdı 1 ay daha yıkatmam sanırım sdf. 12-15 lira arası yıkatma bedeli babam vermezse cebimden vermiyorum valla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Pislikten arabanın modeli belli olmamaya başladığı zaman yıkatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 tozluluk derecesi beni rahatsız ettiğinde yıkatıyorum max 1 haftada 1 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 disini hic sallamiyoum ben arabanin(sirketin bekcisi arada yikiyo) ama icerde sigara icildiginden bole bembeyaz oluyo konsol 3 ayda felan o zaman aklima geliyo sorun zaten sey hic bi yikamaci istedigim gibi tertemiz yapmiyo iceriyi ole yapan bi adam bulsam haftada 1 yikatirirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi anket sonuçları her şeyi açıklıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar