Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 abvblizzard said: Coder ın 4. duellosuna şahit oldum da bi insan hep haksız olur mu ya ahaha.adam hakli olsa bile anlatma tarzi yuzunden haksiz duruma dusuyor o yonu kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 wastyrx said: barbu said: abi cirkin de olsalar turkiyede baya kız var aslında. hani kafa diyebiliceğin insanlar da var. bence azcık değişimle türkiye enfes bi yer olabilir. değişimden kastım alman kızlarının guzelliği + ispanyolların rahatlığı ile turk kızlarını değiştik mi süper bi yer olur turkiye sdfs. denemek lazım Hepsini okumadım da, ne biçim insansınız siz ya? iyi bir insanım. bir de su forumda bi ton baska mesajım varken gittin bunu alıntıladın o ayrı. sana ne arkadasim benim zevkimden. ister almanlar guzel derim ister turkler. onun dısında mesajımda hiç bir şey yok. o yuzden uza hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Avivasanın reklamı geldi aklıma birden.Saç paraları,saç saç paraları.En güzelini yapmissin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 NASIL ÇİRKİN DERSİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 benimki tamamen yaşadığım yeri iyileştirme çalışması. belediye yol yapıyor gibi düşünün. bizdeki güzelleri de bırakıcam tabiki. çirkin ama akıllı kızları da bırakıcam. sadece guzellik de yetmez . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paran bitince içlenmişsin. Paran olsun yine kimseyi tanımazsın sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 amaaan zenginin malı züğürdün çenesi yorargiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Şair burda ben zenginim ondan hiç yazı yazmakla uğraşamıcam demek istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Ben öyle algıladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 nasıl bir konu bu ya. herkes birbirine daliyor. çok sevdim sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 if you liked it then you should've put a ring on it oh oh oh oh oh oh oh oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 paranız kadar kon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Dartanian said: Şair burda ben zenginim ondan hiç yazı yazmakla uğraşamıcam demek istemiş. bana mı dedin sen o lafı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 fede said: paranız kadar kon.. AHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Dartanian said: Ben öyle algıladım. algida sicicilik.. kikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 tellos said: Dartanian said: Şair burda ben zenginim ondan hiç yazı yazmakla uğraşamıcam demek istemiş. bana mı dedin sen o lafı ? yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 fede said: paranız kadar kon.. çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ulan atasözü bile yazamıyoruz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 :( özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 fede said: paranız kadar kon.. ahahah mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 keşke zengin olsaydım da sana cevap verebilsyeydim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 kimse demedimi ya zenginin malı züğürdün çenesini asdafbav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 barbu said: fede said: paranız kadar kon.. çok iyi hahah iyi cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 7thBreath said: fede said: paranız kadar kon.. ahahah mükemmel. AHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar