kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ya iyide 5 lira kimin cebinde olursa olsun eğer o cebindeki 5 liranın bi boka yaramıyacağının farkında değilse acırım ona. tamam 1 öğün karnının doyurursunda sonrası nolacak. neyini küçümsesinler yani cebinde 5 lirası olanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Demek istediğim yeri gelince o 5 lira çok işe yarıyor gökalp. YARIYOR ULAN! adasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi işe yaraması problem değil. cebinde 5 lirası olana saygısızlık ediyosun diyosn sen sonra lafı çeviriyosun yapma. benim cebimde 5 lira olsa, sonra Fistan "cebinde 5 lirası olan fakirler" diye topic açsa saygısızlık olmaz. çünki ben 5 liranın bi bok değeri olmadığını biliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 öğrencilik yıllarımda 5 milyonluk kazı kazan alıp 100 milyon kazanmışlığım var, ahha. was haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 wastyrx said: Böyle diyerek cebinde 5 lirayla gezen insanı küçümsemiş gibi olmuyor musun? haksız bu lafıyla bana göre. benim yorumum bu lafına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Demek istediğim bi zamanlar ekmek alıcak para bulamayan bi insanın, cebimde 5 lira ile gezdiğim zamanları bilirim demesi pek akıllanmadığını gösterio gibi. 5 lira küçük bi miktar olabilir ama zamanı gelio lazım oluyor lan işte. edik:yanlış aksettirmiş olabilirim birader yorgunum hemen saldırma gelirken hediyeni getirmem hıh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ilk sayfada gordum bu yorumu :) evet baba parasi yememelisin baban para verdimi yasamamalisin cope atmalisin ciz biz nasil bir turk filmi mantigidir bu ya napae said: Yaşın kaç bilmiyorum ama yaptığın her şeyi baba parasıyla yaptığını tahmin ediyorum. Deli gibi oraya buraya para harcarsan olucağı buymuş zaten bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 matama sens sus bu topic dışındasın sen birader. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Şöyle bi mantıktır. Babanın verdiği parayı daha ii yerlere harcayabilirsin. Tabiyki gez toz eğlen ama boş boş yaşanmaz yahu bi hayatı. Ben biriktirmeye çalışıorum mesela afasd hedefim olunca birikio da olmayınca pek biriktiği söylenemez afsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 hic unutmam gecen sene yazin arkadasla geziyoruz, o gun de hic para yok ustumde, bakkal onunden geciyorduk elma gordum hemen disarda ve canim feci cekti. ama cebimde 20 kurus falan var yani. Nasil canim cekiyor... yok ama yok yani. Elmanin bole en guzeliydi bi de, kirmizi ama sert, kutur kutur tatli olanindan, yesile donmus hafif kirmizidan. O kadar guzeldi. Off simdi bile canim cekti hatta... O an alamadim cildirdim, o yuzden mantikli her insanin yapacagini yapip hemen yan sokaktaki bankamatige gidip 50 lira cekip 1 kilo aldim kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 50 liranin kalaniyla da icki aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Başlık niye İngilizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 beyonsa sormak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 fuck yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 maksat dikkat çeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Sparkcaster said: beyonsa sormak lazım biyons die okunmuyo o biyonsee diye okunuyor. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 naraso said: maksat dikkat çeksin. ahaha adam ne yapsa suc oluyor, cok ilginc. beyler adama ''mahallede topunuzu patlatan simarik zengin cocugu'' muamelesi cekmeyin. yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Spiegel said: simdi konu basligi biraz dikkat ceksin amacli boyle birsey yazdim, yoksa single ladies le pek alakasi olmayan bir konu olucak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 "Ajdar'ın son klibi olay yarattı" gibi bir başlık seçse de ilgi çekerdi. Önemli olan dilimize verdiğimiz önem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 tüh. olsun söyledigim mahallenin cilgin gencleri icin yine de gecerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ahahahahahaha pekaziz sdghaghsdfhafhdsahghafasdfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 pekaziz said: "Ajdar'ın son klibi olay yarattı" gibi bir başlık seçse de ilgi çekerdi. Önemli olan dilimize verdiğimiz önem. di mi söyle mahmut tuncerin agizlara layik türküsünden bir kuple olsa, kendisini halktan birisi olarak bagrimiza basabilirdik. ama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 imzamla nickim de rahatsız ediyodur şimdi seni dfgdfgdfhgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Xenocide said: Xenocide said: fede said: paranız kadar kon.. abi mükemmel ya mükemmel ahahahah abi dünden beri gülüyorum nefesim kalmadı ahahahahaha sdfhsdajhfçdksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bi dönem çok paramız vardı, ama anneme sorsan hep fakirdik, lan zengindik bal gibi anne diyodum yapma bak var para at 3-5 yolumuzu bulalım, yok illa paramız yok, harç var borç var. Öyle öyle paralıyken bile zenginliği tadamadık bu sebeple fakirlik hiç koymuyo, proud of being poor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar