Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All the single ladies

Spiegel

Öne çıkan mesajlar

abi işe yaraması problem değil.
cebinde 5 lirası olana saygısızlık ediyosun diyosn sen sonra lafı çeviriyosun yapma.
benim cebimde 5 lira olsa, sonra Fistan "cebinde 5 lirası olan fakirler" diye topic açsa saygısızlık olmaz. çünki ben 5 liranın bi bok değeri olmadığını biliyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

Demek istediğim bi zamanlar ekmek alıcak para bulamayan bi insanın, cebimde 5 lira ile gezdiğim zamanları bilirim demesi pek akıllanmadığını gösterio gibi. 5 lira küçük bi miktar olabilir ama zamanı gelio lazım oluyor lan işte.

edik:yanlış aksettirmiş olabilirim birader yorgunum hemen saldırma gelirken hediyeni getirmem hıh!
Sosyal ağlarda paylaş

ilk sayfada gordum bu yorumu :)

evet baba parasi yememelisin

baban para verdimi yasamamalisin cope atmalisin

ciz biz

nasil bir turk filmi mantigidir bu ya

napae said:

Yaşın kaç bilmiyorum ama yaptığın her şeyi baba parasıyla yaptığını tahmin ediyorum. Deli gibi oraya buraya para harcarsan olucağı buymuş zaten bence.
Sosyal ağlarda paylaş

hic unutmam gecen sene yazin arkadasla geziyoruz, o gun de hic para yok ustumde, bakkal onunden geciyorduk elma gordum hemen disarda ve canim feci cekti. ama cebimde 20 kurus falan var yani. Nasil canim cekiyor... yok ama yok yani. Elmanin bole en guzeliydi bi de, kirmizi ama sert, kutur kutur tatli olanindan, yesile donmus hafif kirmizidan. O kadar guzeldi. Off simdi bile canim cekti hatta... O an alamadim cildirdim, o yuzden mantikli her insanin yapacagini yapip hemen yan sokaktaki bankamatige gidip 50 lira cekip 1 kilo aldim kendime.
Sosyal ağlarda paylaş

bi dönem çok paramız vardı, ama anneme sorsan hep fakirdik, lan zengindik bal gibi anne diyodum yapma bak var para at 3-5 yolumuzu bulalım, yok illa paramız yok, harç var borç var. Öyle öyle paralıyken bile zenginliği tadamadık bu sebeple fakirlik hiç koymuyo, proud of being poor yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...