Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 erkekler adam değil. yanlışlıkla kız dedim.ama kız olmanın bazı avantajları oluyor.tabi kız dediysek direk kız değil.güzel bir kız :) erkeklik zor olsada memnunum çok şükür.doğarken sorulsa bu soru kız şıkkını düşünmem bile.erkeklik üzerinde belli oynamalar yaptırabilirim.zengin bir erkek kaslı bir erkek holiwud erkeği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Ben yine kız olurdum. Topuklu ayakkabılar, sürekli saçlarının rengini değiştirebilme imkanı, makyaj yapmak... Tam bir karıyım sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 onları yapan erkeklerde var naz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Onları yapan erkeklerden olmak istemiyorum ama. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 kız olmak eğlenceli ya da komik değil.. dünyadaki komik kadın sayısı 453* *(insanlık tarihinin başlangıcından bu yana, toplam sayı) yüzyıla 1 ya da 2 komik kadın düşüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Nasıl eğlenceli değil? Kaç kere kadın oldun da bunu diyebiliyosun sdsdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 kadın olurdum tabii ki, hayat daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 insan ırkı olarak eğer bölünerek üreyebilseydik kadınlara hiç gerek kalmazdı. böylelikle hepimiz acayip makara muhabbetler çevirir güler eğlenir çeşitli komiklikler şakalar falan yapardık. üreme işlevi dışında kadınlar komple gereksiz çünkü. hepsi o bölünerek üremekten sevişerek üremeye geçen işgüzar hücrelerin suçu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 birbirinizi... eglendirirdiniz o zaman karsilikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bölünerek ürediğimiz için sevişmeye de ihtiyacımız olmazdı. win win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 cinselliğin amacı üremek diyorsun yani birazdan savunmaya gelirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 sana kiz lazim, onun atarini yapmissin aslinda. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 cinselliğin doğadaki amacı üremek abi. biz başka şeylerle uğraşırken üremeyi unutmayalım diye sadece evrim süresince bu kadar cazip ve eğlenceli bir hale gelmiş. maksat insan ırkını üremeye teşvik etmek. o yüzden cinsellik de overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Estel_Anorien said: insan ırkı olarak eğer bölünerek üreyebilseydik kadınlara hiç gerek kalmazdı. böylelikle hepimiz acayip makara muhabbetler çevirir güler eğlenir çeşitli komiklikler şakalar falan yapardık. üreme işlevi dışında kadınlar komple gereksiz çünkü. hepsi o bölünerek üremekten sevişerek üremeye geçen işgüzar hücrelerin suçu. memeyi görmezden gelemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 yeteri kadar kilo alırsan kendi memelerini sevebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Büyük ihtimalle doğarken sordukları için ve annem bir kadın olduğu için ben de kadın derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 napae said: Nasıl eğlenceli değil? Kaç kere kadın oldun da bunu diyebiliyosun sdsdfgh 2kere.. bu 8. reenkarnasyonum.. en güzeli kundun olduğum zamandı. yok, empati yaptım biraz. bi düşündüm de cidden dünyada komik kadın olmamasının sebebi eğlenememeniz.. genel olarak eğlenmeden uzak bir yaratılışınız var. "uu saçlarımı yaptırdım keh keh keh" bi eğlenme yöntemi değil örnek vermek gerekirse.. ha bu sıkıntı değil sizin için ama bizim için sıkıntı olabilirdi.. attan inip eşeğe binmek.. erkekler olarak yarın kalktığınızda 1ayınızı kadın olarak geçirdiğinizi düşünün. süre limitli, 1ay. kimse ne güzel olmaya kasardı ne de çekici olsun diye leylek gibi yürümeye.. vee.. hmm hey dedikodu yapmayı da sevmiyorsanız yapıcak bişi kalmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 GERGE said: Büyük ihtimalle doğarken sordukları için ve annem bir kadın olduğu için ben de kadın derdim. oha baya mantıklı bu yanlız (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 tellos said: GERGE said: Büyük ihtimalle doğarken sordukları için ve annem bir kadın olduğu için ben de kadın derdim. oha baya mantıklı bu yanlız (tu) fallout3'te de tam orada soruyorlar.. gerçi adam diyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Şaka gibi oran %33 dolaylarında. İmkan verseler ne ankaralı cindyler çıkacak kim bilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 içimizde ne çok gay ruhlu varmış da haberimiz yokmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 dasaaa said: napae said: Nasıl eğlenceli değil? Kaç kere kadın oldun da bunu diyebiliyosun sdsdfgh 2kere.. bu 8. reenkarnasyonum.. en güzeli kundun olduğum zamandı. yok, empati yaptım biraz. bi düşündüm de cidden dünyada komik kadın olmamasının sebebi eğlenememeniz.. genel olarak eğlenmeden uzak bir yaratılışınız var. "uu saçlarımı yaptırdım keh keh keh" bi eğlenme yöntemi değil örnek vermek gerekirse.. ha bu sıkıntı değil sizin için ama bizim için sıkıntı olabilirdi.. attan inip eşeğe binmek.. erkekler olarak yarın kalktığınızda 1ayınızı kadın olarak geçirdiğinizi düşünün. süre limitli, 1ay. kimse ne güzel olmaya kasardı ne de çekici olsun diye leylek gibi yürümeye.. vee.. hmm hey dedikodu yapmayı da sevmiyorsanız yapıcak bişi kalmadı.. eğlenmeyi ve nasıl eğlendiğini tanımlar mısın? ya bu arada çevrenizde böyle saçlarımı yaptırdım kehkehkeh diye eğlenen kızlar varsa ya da birbirinin arkasından konuşan kızlar varsa pati erkekleri çevresini değiştirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 al buradan örnek verelim misal bella "hesap soran kadın profili"ne iyi bir örnek.. said: eğlenmeyi ve nasıl eğlendiğini tanımlar mısın? bunlar evlendiklerinde kocası eve geç geldiğinde nerede olduğunu bilse bile "nerede kaldın?" retorik sorusunu sorarlar ve gece gece enerji em! enerji em! dalgaları ile erkeği yok etmeye çalışırlar.. "eheh işte bella.. arkadaşlarla çıkmıştık ya hani. ben mesaj da çekmiştim geç gelicem diye." bütün gece aldığın tat, eğlence bu yoğun enerji em enerji em saldırısı ile tarihe karışmış.. tamamen kaybolmuştur.. bu yukarıda bella'nın yazdığı "hesap soran mesaj"a bakın.. bi de buradaki şu mesaja bakın Bella said: dasaaa neli yedin krispy'de donut? ve bella'nın "hesap soran kadın" olduğuna dair belirgin patterni siz de çözüverin.. "eheh çevremi değiştiricem de bellacım şimdi arkadaşlar falan hepsi kaç senelik.." lan tüm enerjim çekildi be.. püff ha bi de erkek olsa, bakar.. katılmadı diyelim. içinden "bu ne la! mal" falan der ve olayına devam eder.. bilmem neyi tanımlayın.. 10sene sonra kendinizi nasıl bir ilişkide görmek istiyorsunuz? kök hücre çalışmaları kadınları değiştirebilir mi, görüşlerinizi 100kelimelik bir paragrafla açıklayın.. gibi şeyler demez hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 dasaa has point. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 dasaaa benı muhalefet kişiliğinle boğuyosun. soruma da cevap vermemişsin. benı de analiz edememişsin sana puanım 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar