Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Galatasaray-Bursaspor @ 19.00 / 25.04.2010

Red

Öne çıkan mesajlar

çok süper bir maçtı.bu sene oynadıgımız en iyi futboldu.aynı zamanda bursada mukemmel oynadı

koca sene dengesiz futbol oynayıp 40 yılda bir böyle güzel futbolda maçı alamamız yazık oldu

ilk yarı tek kale oynadık resmen.gol atmamız lazımdı olmadı

2. yarı bursa iyi başladı.aykutun cıkardıgı kafa gol olmadı iyiki ofsayttı cunku

iki takımda çok pozisyon buldu.gerçekten şansızdık.olmayıca olmuyor.ama tam bir amaç mucadelesi idi.fener kasımpaşada omzuna carpıp golle ve saçma bi futbolla kazanırken burda iki tane takım çok güzel oynamasına ragmen kazanamadı

çok salak salak puan kayıpları yaşadık.şu maçta giden puanlara bişi diyemem.bursanın şampiyonluk şansı devam ediyor.ama biz belki 2. oluruz

hakem kötüydü.zapo da neillde atılmamalıydı.ama maça heycan kattı.tempo düşmedi gerçekten son zamanlarda izlediğim en güzel maçtı.

aykut iyiydi baya.leo olsaydı nolurdu acaba

bide gerçekten çok gol kaçırdık.bursa nın da pozisoynu var ama maçı bitircek pozisyonlar bizimdi.

mustafa sarp falan filan gibi adamlardan kurtuluo seneye düzgün bi kadroyla gorusmek üzere :)
Sosyal ağlarda paylaş

barosun yoklugu hakkaten bizi bitirmiş bunu anladım.o adam sakatlanmasa biz bu duruma gelmezmişiz

selcuk 50 metreden gola atarken bizim toplarımızın kale önünde gol olmaması beni üzüyor ya

tek üzüldüğüm bu.neden saçma goller atamıyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Takımı ikiye böl orta çizgiden, direk siklet farkı var, mesela Fenerbahçe bu olay dengeli hatta defans kadrosu daha değerli hücum elemanlarından Alex'i bir kenara koyarsak, şampiyonluklar defansla geliyor 7 maçtır gol yemiyor adamlar.Neill'in defansı toparladığı ortada, orta sahada da bir tane adamımız olsaydı öyle keşke.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

barosun yoklugu hakkaten bizi bitirmiş bunu anladım.o adam sakatlanmasa biz bu duruma gelmezmişiz

selcuk 50 metreden gola atarken bizim toplarımızın kale önünde gol olmaması beni üzüyor ya

tek üzüldüğüm bu.neden saçma goller atamıyoruz

anla artık SATTIK MAÇI
Sosyal ağlarda paylaş

abi evet itiraf edelim.. MAÇI FENERE SATTIK

çok borcumuz var seneye nasıl öderiz bilemiyoruz kombine satışları kötü taraftar ürün satışları kötü kulüp yaptığı her şeyle zarar ediyor

aziz yıldırım çıktı "galibiyet olmasın" dedi iyi de para verdi keita top ezdi baroş atmadı kaybetmeye o kadar uğraştık ama başaramadık bursa bizden daha kazma çıktı

kusura bakma aziz yıldırım biz o kadar pozisyon verdik ama bursa atmasını bilemedi.. bundan sorna tek başınasın artık ya kayseriye yada beşiktaşa bir yerlere daha para gidecek sori
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...