mokoko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 sabonis said: dinazorlar bazı sahnelerde gayet güzel gözükürken, bazı sahnelerde sanki benim arkadaş yapmış gibi duruyordu. +1907 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 bi de bi karakterin o araba içersinde beklerken, birden dellenip işte koşmamız lazım burda durursak ölürürz bik bik diip heyecanlanıp dışarı çıkıp koşması. çooooooooooook klasik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 çelik yelek giyen dinozorlar iyimiş ama sfd bende istoyorum, benim niye yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 cgi mallığı kucuk kızın otobur dinazora yeşillik verdiği sahnede kamera bole yukselmeye başlıo dinazorların kafaya dogru. orda soldaki dinazor bişi yemek için eğilip ağzını falan açıo ama orda yicek bişi yok asdadasdsa http://i.imgur.com/388MH.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 abi ben falling skies ı bundan daha çok beğenmiştim yani onu yine 4 bölüm izledim.bunu herhalde 2. bölümde quit atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 polis olan herifin oğlu ziyaretçiler dizindeki ergenle yarışır bence. dağ fare doğurmuş bariz olarak, vaktim varsa seyrederim gene öyle çerez niyetine arada. yazacağım mantık hataları zaten yazılmıuş çoktan bir de tekrar etmenin alemi yok. olmamış bea. dizinin sonunda "geçmişi kontrol eden geleceği de kontrol eder, terra nova nın amacı budur" gibisinden bir replik vardı. sıkı durun kane geliyor. orda tiberium da bulur bunlar şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ya tam visitors seviyesi geldi bana olay hele böle ailesine güzel kız uğruna karşı çıkan çocuk muhabbeti falan tam yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 diyorum nerden hatırlıyorum bu sahneyi diye. aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Çok sarmadı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 su rebel teenager olayindan tiksiniyorum nefret ediyorum lan. bi de mavi gozlu ergen tipleri default koyuyorlar daha da igreniyorum. yani guzel bi dizi yapacan klise doldurmak nedir be. hani fallin skies'a laf ediyoruz da o ufacik dizi bile bu kadar klise yapmadi. bi kac bolum daha izlerim anca duzelirse devam ederim. bi de su dizileri tek bir producer'a mal etmeyin yahu. spielberg'un dizisi felan degil, adam producer iste bir nevi danisman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Red said: abi ben falling skies ı bundan daha çok beğenmiştim yani onu yine 4 bölüm izledim.bunu herhalde 2. bölümde quit atarım ahah abi Red. cidden çok zevksizsin be. Falling Skies bez bebek gibi kalır Terra Nova'nın yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Bilmiyorum ya Spielberg'in pek değeri kalmadı artık gözümde benim. Eskiden epey iyi işler yaptı elbette ama son yaptığı hiçbir şeyi beğenmedim. İçimde kesin bu da kötü olacak diye bir önyargı var, bakamadım o yüzden daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Potansiyel var abi dizide. Komik yerler göze çok batıyor, umarım düzeltirler en kısa sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 tdk'nın AB ile koordine yürüttüğü dinozor kelimesini düzgün yazma programının başıyım; mahlukatın adı 210 milyon yıldır dinazor değil dinozor. selametle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 dinozor ne abi. çok saçma.. dinazor işte. a'ya vurgu yapmadan söylemek keyif vermiyor. şaka maka doğma büyüme yanlış biliyormuşum kelimeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 dinazor o yahu. eğer milletin %99.999'u dinazor diyorsa dinazordur. tdk yanlış, dili yaratan halk ne diyorsa o doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 GERGE said: dinazor o yahu. eğer milletin %99.999'u dinazor diyorsa dinazordur. tdk yanlış, dili yaratan halk ne diyorsa o doğru. işte bu yüzden bilim için demokrasi çok tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Muhtemelen FOX önce bir tepki ölçmek istedi. Dizi tutarsa kesenin ağzını da açarlar sanırım. Görsel olarak daha iyi şeyler çıkabilir ortaya. Konu genel anlamda iyi, değişik duruyor ama o tonla klişeler olduktan sonra diziyi sırf dinolar/Combatlar için izlerim. Bir T-Rex görmem lazım. Olmazsa olmaz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Dil bu, matematik değil. Gerçi don't feed the troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Dinozor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 GERGE said: Dil bu, matematik değil. Gerçi don't feed the troll. dinozor kelimesi zaten büyük göktürk halk ozanı dino zor tigin han hazretlerinden geliyordu zaten değil mi, pardon ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 dinozor cgi ları genelde çok kötüydü. hikaye sıkıcı. ne olcağı mechul. bi beklentim yok şu an. öylesine izlemeye devam edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 aga anlamıyorum ben 85 milyon geriye gitmişsin, hayatında bulut, ağaç ot vs görmemişsin. güneş görmemişsin lan. sonra eve kurulup ilk işin babanla kavga etmek. var mı lan böyle bişi. izlemem bidaha bu diziyi. senaristleri adet mi görüo nedir. allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Jeeztro said: aga anlamıyorum ben 85 milyon geriye gitmişsin, hayatında bulut, ağaç ot vs görmemişsin. güneş görmemişsin lan. sonra eve kurulup ilk işin babanla kavga etmek. var mı lan böyle bişi. izlemem bidaha bu diziyi. senaristleri adet mi görüo nedir. allah allah ahaahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 tüylü t-rex de görücek miyiz acep, malum son bulgular tüylü olduklarını gösteriyor, böle kocaman, hindi gibin http://s3-ak.buzzfed.com/static/imagebuzz/web05/2010/11/10/7/how-t-rex-really-looked-like-24746-1289391497-24.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar