Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terra Nova (2011) - Fox

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

polis olan herifin oğlu ziyaretçiler dizindeki ergenle yarışır bence. dağ fare doğurmuş bariz olarak, vaktim varsa seyrederim gene öyle çerez niyetine arada. yazacağım mantık hataları zaten yazılmıuş çoktan bir de tekrar etmenin alemi yok. olmamış bea.

dizinin sonunda "geçmişi kontrol eden geleceği de kontrol eder, terra nova nın amacı budur" gibisinden bir replik vardı. sıkı durun kane geliyor. orda tiberium da bulur bunlar şimdi.

Sosyal ağlarda paylaş

su rebel teenager olayindan tiksiniyorum nefret ediyorum lan. bi de mavi gozlu ergen tipleri default koyuyorlar daha da igreniyorum.

yani guzel bi dizi yapacan klise doldurmak nedir be. hani fallin skies'a laf ediyoruz da o ufacik dizi bile bu kadar klise yapmadi. bi kac bolum daha izlerim anca duzelirse devam ederim.

bi de su dizileri tek bir producer'a mal etmeyin yahu. spielberg'un dizisi felan degil, adam producer iste bir nevi danisman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bilmiyorum ya Spielberg'in pek değeri kalmadı artık gözümde benim. Eskiden epey iyi işler yaptı elbette ama son yaptığı hiçbir şeyi beğenmedim. İçimde kesin bu da kötü olacak diye bir önyargı var, bakamadım o yüzden daha.
Sosyal ağlarda paylaş

Muhtemelen FOX önce bir tepki ölçmek istedi. Dizi tutarsa kesenin ağzını da açarlar sanırım. Görsel olarak daha iyi şeyler çıkabilir ortaya. Konu genel anlamda iyi, değişik duruyor ama o tonla klişeler olduktan sonra diziyi sırf dinolar/Combatlar için izlerim. Bir T-Rex görmem lazım. Olmazsa olmaz!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...