Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terra Nova (2011) - Fox

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nigger_of_the_sand said:

Şu Starcraft'da Academy'e tıklayınca çıkan sesi kullanmaktan vazgeçsinler artık.

Hemen ardından gelen çığlık da X-Com 3'ten alınmış sanki.
Mesaj tarihi:
of klişenin boku çıkmış lan.

şelale

şelaleden atlayan biri

şelalenin döküldüğü yerde suya giren seksi güzel hatun

Hatunu izleyen yakışıklı erkek
Mesaj tarihi:
Nigger_of_the_sand said:

Şu Starcraft'da Academy'e tıklayınca çıkan sesi kullanmaktan vazgeçsinler artık.

abi o ses "lorem ipsum dolor sit amet" gibi bir şey yani sadece trailerlarda oluyorlar.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
1.5 saat vaktim vardı. yarım saati downloada gitti, dizi 40-45 bilemedin 50 dk olur. 1.5 saat dizi mi olur arkadaşım. film çekmiş adamlar. akşama artık.
Mesaj tarihi:
güzel ya sevdim ilk 2 bölümü. şu klişeler azalarak bitse ve aile draması olmasa daha iyi olacak. Görsel efektleri bozmazlar umarım ilerki bölümlerde. her ne kadar uyuz olduğum yavan diyaloglar olsa da merak uyandırıyor ilerki bölümler ve sezonlar için.
Mesaj tarihi:
abi böcekler :(

izlemeyi bitirdim de şimdi, güzel fena değil, drama kısmını az tutarlarsa iyi leadler var güzel hikayelere dönüşebilecek ilerde.
Mesaj tarihi:

ehe

potansiyeli çok yüksek bir konu ama karakterler zayıf. bi de sixers ne lan.. küfretcem şimdi. olur mu lan öyle şey.. gitsinler dinazorlarla falan kapışsınlar. ancient uygarlıklarla kapışsınlar. hatta uzaylılarla kapışsınlar ama kendi aralarında ayrılıp farklı yerleşkeler kurmaydı şuydu buydu.. çok baydım. izlicem tabi ki yine de umudumu kaybetmeyerekten.

• Yeni Oluştur...